- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde nasıl
Filmi de çok güzeldi, kesinlikle izleyin.Herkese iyi akşamlar. Uzun Hikâye' yi az önce bitirdim. Kitapta bir adamın ağzından çocukluğu, babasının hikâyesi, ve sonunda onun da babasının hikâyesine benzer bir hayat yaşaması anlatılmış. Ismi kadar varmış aşırı uzun bi hikâye ama incecik bi kitaba sığdırılmış. Kesinlikle tavsiye ederim çok etkilendim. Filmi varmış kitabın, ilk firsatta filmi de izleyeceğim. ❤
İzleyeceğimFilmi de çok güzeldi, kesinlikle izleyin.
İlk o şarkı geldi aklıma videosunu aticaktimda atmadım. Gelince serenat yaparımSabah sabah sesli güldüm
Dayan 2 gün dahaİlk o şarkı geldi aklıma videosunu aticaktimda atmadım. Gelince serenat yaparım
Zalım ne okumuştur hemde
Sorayım bakayım kaç kitap bittiZalım ne okumuştur hemde
İyiz çok şükür canim soğuk günlerde sen nasilsingünaydın herkese kızlar haftasonu pek giremedim keyifler nasıl ?
Haydi sor sorSorayım bakayım kaç kitap bitti
İyiyiz canım şükür. Sen nasılsıngünaydın herkese kızlar haftasonu pek giremedim keyifler nasıl ?
sağol canım iyiyim, pazartesi sendromumu yatıştırmaya çalışıyorum :)İyiz çok şükür canim soğuk günlerde sen nasilsin