Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkeseee
Bülbülü öldürmek yeni kitabım. Başladım üçüncü kısımdayım. Bugün ve yarın bi kaç işim ve dersim olduğu için çok uzun okuyamayacağım ama bi hafta içinde bitirmeye niyetliyim ^^ kitap çok güzelmiş bu arada

Teşekkür ederiz

Ooo baya hızlıyız
Bende ikinci bölüme geldim öğleden sonra okurum baya.

Dün akşam bitirdiğim; Knut Hamsun-
Açlık
kitabını da mutlaka okuyun. Gerçekten çok güzel
yazılmış, her satırı dolu dolu bir kitap. Yine insani ilişkileri, insani değerleri anlatıyor bana göre. Okurken karakterle birlikte mide ağrıları çekiyor, bir lokma ekmek için çareler aramaya başlıyorsunuz.
Ama en etkileyen kısmı ise gururu. Asla taviz vermiyor ve iyilik yapmaktan vazgeçmiyor.
Daha çok şey söylenir belki. Okuyan kişilerle bir daha analiz ederiz.

Çok merak ettiğim bir kitap henüz fırsat olmadı okumaya, ama mutlaka okumam gerektiğini biliyorum inşallah en kısa zamanda.

Alamutu bitirdikten sonra tekrar Seker Portakalini okusam mi? Cok cok uzun yillar once, lisedeyken okumustum. Cok etkilendigimi hatırlıyorum ama kitabi tam olarak hatirlamiyorum
Şeker portakalı geçen benimde aklıma geldi okuduğumda çocuktum bende. Bazı kitapları yetişkinken okumak ayrı bir keyif veriyor. Bence şeker portakalıda aynı keyfi verir

Şeker portakalı geçen benimde aklıma geldi okuduğumda çocuktum bende. Bazı kitapları yetişkinken okumak ayrı bir keyif veriyor. Bence şeker portakalıda aynı keyfi verir
Mutlaka keyif alacagimi dusunuyorum. Cocukken kutuphaneden alip okumustum. Daha sonra kitabi satin aldim ama okumadim. Evet evet okuyacagim

Alamutu bitirdikten sonra tekrar Seker Portakalini okusam mi? Cok cok uzun yillar once, lisedeyken okumustum. Cok etkilendigimi hatırlıyorum ama kitabi tam olarak hatirlamiyorum
Adı gibi çok tatlı bir Kitap. Güzel bir seçim olur bence

Hafta içi olması sebebiyle bugün kitabıma bir araya gelemedik, akşama enerjim kalırsa okuyacağım. Bu arada kızlar 21 Aralık bugün ve astrolojik olarak da güzel bir gün. Bol bol dua ederek geçirin diyordu bugün instagramdaki sayfalar. Haber vermek istedim. Saat 19.50'de gökyüzünde büyük bir hareketlilik olacakmış, tabii her şey Allah'tan dua etmek isteyenler olursa diye yazıyorum. Hepimize şifa olsun, Allahım hepimizin gönlündeki hayırlı duaya bizi kavuştursun.

Bazı kitaplar var ki beş on senede bir okunmalı bence şeker portakalı da öyle benim için.
Tekrar tekrar okunabilir

Amin inşallah, Çok teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…