30 Aralık mııııC Calcifer 30 Aralıka kadar yokmuşbiz sayfamızı boş bırakmayalım. Ocağa kadar okumalarımıza, sohbetlerimize, yorumlamalarımıza devam edelim. Bir şey soracak veya bildirim yapacak olursanız beni etiketleyin
Bende bilemediklerimi veya iletmek istediklerinizi söylerim C Calcifer e
C CalciferH M kk birinci noteri Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost @pariko minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley Night owl succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 @leblebici turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09 S sognatore
Malesef öyle30 Aralık mıııı
Ay hiç bu kadar uzun duymamıştımMalesef öyle
Ban miktarı çoğaldıkça, sürede uzuyormuşAy hiç bu kadar uzun duymamıştımşaka gibi...
Çok güzel fikir. Tamamdır canımC CalciferH M kk birinci noteri Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost @pariko minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley Night owl succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 @leblebici turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09 S sognatore
arkadaşlar 30 Aralık'ta herkes bu ay okuyup en çok etkilendiği beğendiği kitapla ilgili fikirlerini belirtsin. toplanalım o gün. hem Calci de gelmiş olur.
benim elimde su an rüzgar gibi geçti var. ikinci cilde başladım.
bundan sonra ben kitap yorumu yaparken toplu etiket yapicam müsaadenizle. böylece gözden kaçmamış olur. sizler de isterseniz etketi kopyalayıp o şekilde yazabilirsiniz.
herkese iyi okumalar iyi haftasonlari.
kitap bugün biterse akşam yazarım yorumumu
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Güzel fikir evet gözden kaçmamış olur.C CalciferH M kk birinci noteri Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost @pariko minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley Night owl succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 @leblebici turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09 S sognatore
arkadaşlar 30 Aralık'ta herkes bu ay okuyup en çok etkilendiği beğendiği kitapla ilgili fikirlerini belirtsin. toplanalım o gün. hem Calci de gelmiş olur.
benim elimde su an rüzgar gibi geçti var. ikinci cilde başladım.
bundan sonra ben kitap yorumu yaparken toplu etiket yapicam müsaadenizle. böylece gözden kaçmamış olur. sizler de isterseniz etketi kopyalayıp o şekilde yazabilirsiniz.
herkese iyi okumalar iyi haftasonlari.
kitap bugün biterse akşam yazarım yorumumu
Evet canım 5.bölümden sonra sürükleyici oluyor. Çoğu yerde sorgularken buldum kendimi. İyilik ve kötülüğü ne güzel anlatmış değil mi? Küçük bir çocuk bile olsan kötülük beslendiği sürece büyüyeceğini, masum duyguların yok olacağını vurgulamış sık sık.Mehfam canım dün gece sineklerin tanrısı bitti. En başlarda biraz zor ilerlesede 5. Bölümden sonra çok akıcı ilerledi.
Kimse salt iyi veya kötü değil önemli olan hangisini seçtiğimiz hangisinin ağır bastığı. çocukların seçimlerine bazen üzüldüm bazen kızdım.Evet canım 5.bölümden sonra sürükleyici oluyor. Çoğu yerde kendimi sorgularken buldum kendimi. İyilik ve kötülüğü ne güzel anlatmış değil mi? Küçük bir çocuk bile olsan kötülük beslendiği sürece büyüyeceğini, masum duyguların yok olacağını vurgulamış sık sık.
İyilik de beslenip yok edilemez oluşunu göstermiş. Tek kişi kalmış olunsa bile.
Kısacası herşey insanın duygu ve düşünceleri ile şekilleniyor.
Daha çok şey yazılabilir bu kitapla ilgili.
Şimdi ne okuyacaksın canım
Dönüşümde çok etkili bir kitap. İncecik ama insana değer yargılarını, benliğini gözden geçirten bir eser. Bizle paylaşırsın ne hissettiğini değil mi?Kimse salt iyi veya kötü değil önemli olan hangisini seçtiğimiz hangisinin ağır bastığı. çocukların seçimlerine bazen üzüldüm bazen kızdım.
Dönüşüme başlamayı düşünüyorum herkes okuyunca sipariş vermiştim bende
Bazen böyle anlar, günler oluyor hayatımızda. Önemli olan tamamen bırakmamak.Ben kitap okuyamiyorum iki gundur ya. Bir yandan oglanla ugras bir yabdan esimin dedesi geldi onunla ilgilen derken.
Tabiki paylaşarım. Okumaya başlayınca haber veririmDönüşümde çok etkili bir kitap. İncecik ama insana değer yargılarını, benliğini gözden geçirten bir eser. Bizle paylaşırsın ne hissettiğini değil mi?
Keyifli okumalar canım
Ahhaah firsat kolluyorumBazen böyle anlar, günler oluyor hayatımızda. Önemli olan tamamen bırakmamak.
Okuyamadığın zaman için acıyor, sanki mahrum kalmış veya bırakılmış hissediyorsun değil mi? İşte bu hissiyat da çok mutlu ediyor insanı. Kitap sever olmak bu galiba
Dönüşüm de çok değişik bı etki bırakmıştı.Tabiki paylaşarım. Okumaya başlayınca haber veririm
Vay Vayy nasıl güzel bir yorum böyleDönüşüm de çok değişik bı etki bırakmıştı.
Sineklerin tanirisi ile ilgili de
Çocuk bile olsan toplumsal değerlerin evrensel kuralların olmadığı bir yerde herkes çok rahatça kendi icindeki kuralları dışarı çıkartıp tehlikeli hale gelebilir.
Hayvanın başına konan sineklere göre o kafa devasa birseydir banada şunu da anımsattı
Liderlik vasfıni taşıyan kimi insanın egolarinin kendini şişirip başka insanlara zarar vermesi,
İyi olan diğer bı lideri alt etmesi
Yıkan dağıtan öldüren duyguları beslemesi aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?