Geçmiş olsunHayırlı akşamlar arkadaşlar. Öncelikle yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Dün sabah alındı kemik iliği. Bir gece kaldık hastanede, bugün geldik evimize çok şükür. Sonuçun temiz çıktığını söyledi doktor. Ama bir ay sonra çıkacak olan testler de var, onları bekliyecegiz.
Kitap okumaya pek fırsatım olmadı. Ara ara bı kaç sayfa okuyabildim sadece. 220. Sayfadayim . Haftasonu bitirmeyi planlıyorum ama bakalım.
Günaydın herkese
C CalciferH M kk birinci noteri Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost @pariko minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley @Axelia succulentaski Jawlensky Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09 S sognatore
Herkese günaydııınnnn
Günaydın kitap kurtları️
Günaydın kızlarcalci banlanmış heralde
Günaydın mutlu hafta sonları
Gunaydin herkese
günaydın canım:)
Günaydın canimmmmGünaydın herkese
C CalciferH M kk birinci noteri Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost @pariko minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley Night owl succulentaski Jawlensky Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09 S sognatore
Tamam canım selam söyleC Calcifer 30 Aralıka kadar yokmuşbiz sayfamızı boş bırakmayalım. Ocağa kadar okumalarımıza, sohbetlerimize, yorumlamalarımıza devam edelim. Bir şey soracak veya bildirim yapacak olursanız beni etiketleyin
Bende bilemediklerimi veya iletmek istediklerinizi söylerim C Calcifer e
C CalciferH M kk birinci noteri Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost @pariko minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora @Mary Shelley Night owl succulentaski Jawlensky Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09 S sognatore
Tamam canım selam söyle
30 Aralık mı ne kadar uzunC Calcifer 30 Aralıka kadar yokmuşbiz sayfamızı boş bırakmayalım. Ocağa kadar okumalarımıza, sohbetlerimize, yorumlamalarımıza devam edelim. Bir şey soracak veya bildirim yapacak olursanız beni etiketleyin
Bende bilemediklerimi veya iletmek istediklerinizi söylerim C Calcifer e
Kolay gelsin canım. Biz hep burdayız. İşlerini halledince hemen gelkızlar kafamı kaşımaya vaktim yok 2 gündür. aksi gibi wifi bağlantımızda sorun çıktı. çok fazla giremiyorum
Malesef öyle. Ban miktarları çoğaldıkça süreler de uzuyor böyle30 Aralık mı ne kadar uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?