Teşekkür ederim efenim sonunu hiç böyle ummuyordum kitabın ismi kendini sonunda gösterdiVay Vayy nasıl güzel bir yorum böyle
Güzel ifade ettinTeşekkür ederim efenim sonunu hiç böyle ummuyordum kitabın ismi kendini sonunda gösterdi
Evet, yeşilçam havası varKurk Mantolu Madonna ya başladım. Bana Kemal Sunal flimleerinde aile hayatlarıni anımsattı
Kesinlikle öyle ya aklıma hep flimdeki manzaralar geldi Kemal Sunal'ın flimleri buna çok uygun kesinlikle ekmek davası aile kavgası filanEvet, yeşilçam havası var
Kesinlikle katılıyorum canım liderin yanında geri planda kalmayı hazmedemediği için içindeki kötülük sürekli artarak çıktı ortaya ve yıkımı başlattı.günümüzde de böyle değil mi ego savaşları yaşıyoruz hayatımızın her evresinde. Jack avı saplantı haline getirdi zaten kötüydü ama saplantıları kendini avcı olarak görmesi sürekli zorbalık yapması onun kötülüğünü de beslediDönüşüm de çok değişik bı etki bırakmıştı.
Sineklerin tanirisi ile ilgili de
Çocuk bile olsan toplumsal değerlerin evrensel kuralların olmadığı bir yerde herkes çok rahatça kendi icindeki kuralları dışarı çıkartıp tehlikeli hale gelebilir.
Hayvanın başına konan sineklere göre o kafa devasa birseydir banada şunu da anımsattı
Liderlik vasfıni taşıyan kimi insanın egolarinin kendini şişirip başka insanlara zarar vermesi,
İyi olan diğer bı lideri alt etmesi
Yıkan dağıtan öldüren duyguları beslemesi aklıma geldi
Keyifli okumalar.Kurk Mantolu Madonna ya başladım. Bana Kemal Sunal flimleerinde aile hayatlarıni anımsattı
Aynen o içindeki kötü kafayı büyüttü ve zarar verdi. Normaldede koroda bu kişilikte beğenmeyen kibirli biriymiş zaten. Jack ve Raplh iki liderlik örneği taşıyor ama maalesef kötülulukle beslenen kafa dahada büyüyor sonundada aglamalari?Kesinlikle katılıyorum canım liderin yanında geri planda kalmayı hazmedemediği için içindeki kötülük sürekli artarak çıktı ortaya ve yıkımı başlattı.günümüzde de böyle değil mi ego savaşları yaşıyoruz hayatımızın her evresinde. Jack avı saplantı haline getirdi zaten kötüydü ama saplantıları kendini avcı olarak görmesi sürekli zorbalık yapması onun kötülüğünü de besledi
Teşekkür ederim canımKeyifli okumalar.
Şok oldum ben ya sona doğru olanlaraSineklerin tanrısında karakterleri tek tek analiz etmek daha doğru olur sanki. Sanki insanı erdemleri bazı karekterlere dağıtmıştı.
Herkes bitirdi mi açık açık konuşsakŞok oldum ben ya sona doğru olanlara
Ben de aldım daha okumadım bitirince söyler misin beğenip beğenmediğiniBugün bilinmeyen bir kadının mektubu okuyorum sabah 28. sayfaya kadar okudum. Şuan rehavet çöktü boş boş oturasım var.... hiç okuyasım yok
Herkes bitirdi mi açık açık konuşsak
Ben de aldım daha okumadım bitirince söyler misin beğenip beğenmediğini
Hadi bakalımHarikaaaaa :) bitirdiğim zaman sanki tüm hikayeyi ben yaşamışım gibi hüzünlenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?