- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.526
- 598
Malesef ya işler yoğun bide çok ağrım var bilgisayar başında da oturamıyorum işkenceye döndü herşey ağrı bazen dehşet oluyo nefes bile aldırmıyo ne ağrısı onu da çözemedim 2-3 gündür musallat oldu.
Sen naptın dersler hafifledi mii
Gittim de soğuk algınlığı dediler ona ilaç aldım onlar geçti de kasığımda bi ağrı var sanki kesiyolar dik bile duramıyorum gelince sürekli gelmiyo ama gelince kitliyo 10-15dk.sen test vermedin demi paw. belirti yasiyosan acilen git test yaptır. Allah kolaylık versin gene ne kitlediler sana
bizim sınav ertelendi galiba pawim. oğlan uyusa gidip çalışcam. hala uyumadı iki saat oldu
Gittim de soğuk algınlığı dediler ona ilaç aldım onlar geçti de kasığımda bi ağrı var sanki kesiyolar dik bile duramıyorum gelince sürekli gelmiyo ama gelince kitliyo 10-15dk.
site yayınlandığı an hepinize atcam bakın ben yaptım bi başıma diye
oo baya geç uyuyo kuzucuk mıncırda benim yerimeertelenmesi iyi olmuş rahat rahat çalışırsın
Bilmiyorum ki acaba apandistim mi patladı dedim ama eşim o öyle arada yoklamaz hiç duramazdın dedi. Netten baktım idrar yolları enfeksiyonu falan diyo bu kadar şiddetli olur mu bilemedim cuma izin aldım bi kaç gitcem bi bakalım neymişbugün uykuya dalamadi pawim. en son kızdım öyle uyudu
bence de ver adresi merak ettim siteyi ben baya.
inşallah geçer ya. fıtık falan değildir demi pawim.
Bilmiyorum ki acaba apandistim mi patladı dedim ama eşim o öyle arada yoklamaz hiç duramazdın dedi. Netten baktım idrar yolları enfeksiyonu falan diyo bu kadar şiddetli olur mu bilemedim cuma izin aldım bi kaç gitcem bi bakalım neymiş
iyi bari kızınca uyumuş afacan
Yook ona bile vaktim yok bu ara uçuyo evaynen enfeksiyon da olabilir. derinlemesine temizlik yaptıysan zorlamış da olabilirsin kendini paw. yaptın mı öyle bişey
Ayy ben de okuyim uyumadan biraz kalakaldım başlardaSineklerin tanrısını bitirmiş bulunmaktayım
Yorumlar için merakla bekliyorum
Yook ona bile vaktim yok bu ara uçuyo ev
O zaman şaşıracağın bişey söyleyim 9. Bölüme geldimSineklerin tanrısını bitirmiş bulunmaktayım
Keyifli okumalarAyy ben de okuyim uyumadan biraz kalakaldım başlarda
Aa çok iyiO zaman şaşıracağın bişey söyleyim 9. Bölüme geldim
Yarın akşama biter benimki deSineklerin tanrısını bitirmiş bulunmaktayım
İyi geceler canımBen bugun gunduz biraz okudum ama aksam fırsat bulamadim kizlar. sabah da 8.30da dersim var. Uyusam cok iyi olacak
allahım şifa versin bize de yaz ❤İyi geceler, iyi okumalar hanımlar. Ben bir kaç gün aktif olamayabilirim. Hastane işlerimiz var küçük kızıma kemik iliği aspirasyonu yapılacak. Dualarınızi bekliyorum
Çok çok geçmiş olsun. Dualarım sizinleİyi geceler, iyi okumalar hanımlar. Ben bir kaç gün aktif olamayabilirim. Hastane işlerimiz var küçük kızıma kemik iliği aspirasyonu yapılacak. Dualarınızi bekliyorum
Rabbim şifasını versinİyi geceler, iyi okumalar hanımlar. Ben bir kaç gün aktif olamayabilirim. Hastane işlerimiz var küçük kızıma kemik iliği aspirasyonu yapılacak. Dualarınızi bekliyorum
VayvayIyi aksamlar kitapkurtlari. Bugun sineklerin tanrisini bitirmeliyim diye girmeye firsat bulamadim. Kitabimi bitirdim hemen geldim buraya.
Sineklerin tanrisini bircok arkadasimiz baslamis. Buna cok sevindim. Kitap hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum
Rabbim şifa versin inşallah iyi olur kızınızİyi geceler, iyi okumalar hanımlar. Ben bir kaç gün aktif olamayabilirim. Hastane işlerimiz var küçük kızıma kemik iliği aspirasyonu yapılacak. Dualarınızi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?