Tamam ibanimi veriyorumAdres ver kitap göndereyim ayıpsın
beğendin mi peki. çok beğenilen kült olarak görülen bı kitap ben filminin bı kısmını görmüştüm çok hoşuma
beğendin mi peki. çok beğenilen kült olarak görülen bı kitap ben filminin bı kısmını görmüştüm çok hoşuma gitmişti
Ben de bugün sipariş ettim, sizden gördüm dün bugün aklıma düştüm sipariş ettim.Aldım ben onuidefix de indirimdeydi
İtiraf edeyim üzerinden çok zaman ve geçti hatırlamıyorumbeğendin mi peki. çok beğenilen kült olarak görülen bı kitap ben filminin bı kısmını görmüştüm çok hoşuma gitmişti
Lev Tolstoy mu? Bana yazarlarını da yazmalısın şekerimhay şansımı seveyim
neyse pes etmek yokhalletcem inşallah
Şubat kitabına insan ne ile yaşar kitabını da mı eklesek. malum sevgililer günü de Şubat'ta
O zaman beraber okuruz her ay bir kitabınıBen de bugün sipariş ettim, sizden gördüm dün bugün aklıma düştüm sipariş ettim.
Çok güzel olur ama şu an için erken bence. Biraz daha kaynaşmak lazım sonuçta adres ve isim verilecek. İnşallah şartlar oluşursa hediyeleşme de yaparız neden olmasınKizlar yılbaşında birbirimize kitap gönderelim miçok güzel olur eslesip
İyi akşamlar canımİyi akşamlaaruğrayamadım yoğunluktan kitapta okuyamadım hiç nabersiniz neler kaynattınız
Kurcalıyım bakim bi çok sayfa var diye göz gezdirdim okuyamadım ama kaçırmışımmİyi akşamlar canım
Ocak Şubat Mart yazarlarını belirledik
Kurcalıyım bakim bi çok sayfa var diye göz gezdirdim okuyamadım ama kaçırmışımm
Malesef ya işler yoğun bide çok ağrım var bilgisayar başında da oturamıyorum işkenceye döndü herşey ağrı bazen dehşet oluyo nefes bile aldırmıyo ne ağrısı onu da çözemedim 2-3 gündür musallat oldu.sen yine mi çok yorgunsun pawim
Sana yazayım benKurcalıyım bakim bi çok sayfa var diye göz gezdirdim okuyamadım ama kaçırmışımm
Hiç okumadıklarım yeni deneyim severimmSana yazayım ben
Ocak Oğuz Atay
Şubat Virginia woolf
Mart Sait Faik Abasıyanık
Ooo maşallah bitirilmiş bile. Ben de yarıladım kitabı. Bitirince konuşuruz üzerindeIyi aksamlar kitapkurtlari. Bugun sineklerin tanrisini bitirmeliyim diye girmeye firsat bulamadim. Kitabimi bitirdim hemen geldim buraya.
Sineklerin tanrisini bircok arkadasimiz baslamis. Buna cok sevindim. Kitap hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?