Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beğendin mi peki. çok beğenilen kült olarak görülen bı kitap ben filminin bı kısmını görmüştüm çok hoşuma

beğendin mi peki. çok beğenilen kült olarak görülen bı kitap ben filminin bı kısmını görmüştüm çok hoşuma gitmişti

Aldım ben onu idefix de indirimdeydi
Ben de bugün sipariş ettim, sizden gördüm dün bugün aklıma düştüm sipariş ettim.

hay şansımı seveyim

neyse pes etmek yok halletcem inşallah

Şubat kitabına insan ne ile yaşar kitabını da mı eklesek. malum sevgililer günü de Şubat'ta
Lev Tolstoy mu? Bana yazarlarını da yazmalısın şekerim oysa beraber okuruz Şubat'ta

Kizlar yılbaşında birbirimize kitap gönderelim mi çok güzel olur eslesip
Çok güzel olur ama şu an için erken bence. Biraz daha kaynaşmak lazım sonuçta adres ve isim verilecek. İnşallah şartlar oluşursa hediyeleşme de yaparız neden olmasın

sen yine mi çok yorgunsun pawim
Malesef ya işler yoğun bide çok ağrım var bilgisayar başında da oturamıyorum işkenceye döndü herşey ağrı bazen dehşet oluyo nefes bile aldırmıyo ne ağrısı onu da çözemedim 2-3 gündür musallat oldu.
Sen naptın dersler hafifledi mii

Ooo maşallah bitirilmiş bile. Ben de yarıladım kitabı. Bitirince konuşuruz üzerinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…