Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dizi de tam böyleydi.. olaylar oluyor sanki ama onları yaşayan o değilmiş gibiydi

çok başarılı o zaman dizi bana hissettirdiği de buydu hani kadın değil de gümüş bı aynanin bı eşyanın ağzından falan anlatilsa bu kadar ruhsuz olurdu

Ne kadar da ben sofie felsefe ağırlıklı öbürü belli zaten. Moduna hangisi uygun

O zaman adımın hakkını vereyim ben yine..

Elimdeki kitap bu akşam biter. Yarın hakkında bilgi veririm. Ve başlayacağım kitap. Çizgili pijamalı çocuk. Filmini izlemiştim. Kitabını merak ediyordum. Zamanı geldi demek

Onu da okudum. Sonunda çok üzüldüm amav

Herkese selamlar, bugün gelmeye fırsatım olmadı.
Az önce kitabımı bitirdim, Uçurtma avcısı.

Aslında bu kitapla ilgili söylemek istediğim çok şey var ama okumamış olan arkadaşlar için çok fazla detaya girmeyeceğim.
Öncelikle Kabil'de bir evin içersinde büyüyen iki küçük dostun hikayesini anlatıyor, Emir ve Hasan aynı sütü emmiş iki küçük dost..
Bundan çok daha fazlası olduklarını kitabı okudukça yaşıyormuşçasına acı tecrübelerle öğreniyoruz.
Emir'in küçük bir çocukken yaptığı bir hata, Hasan'ın çocukluğuna, yuvasına, ailesine mal oluyor.
Kendisinde ise bitmek bilmeyen bir vicdan azabı yaratıyor. Neredeyse çeyrek asır sonrası bu vicdan azabını susturmak, geçmişinin kefaretini ödemek için bir fırsat doğuyor ve bir mücadele başlıyor.

Bana göre kitapta 4, 5 can alıcı nokta var ki adeta final niteliğinde, öyle etkiliyor insanı.
Çok uzun süre etkisinden çıkamayacağım sanırım. Okumamış olan arkadaşlara çok şiddetle tavsiyemdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…