İyi geceler canımBülbülü Öldürmek bitti
Yarin neye baslasam karar veremedim. Sabah düşünürüm artık. Herkese iyi geceler
Dizi de tam böyleydi.. olaylar oluyor sanki ama onları yaşayan o değilmiş gibiydi
Bak onu okudum. Tek hasta üzerinde gidiyor.sen okudum yazmıştın ben ondan seçtim zaten:)
kk birinci noteri adam gerçekleri görmemek için o kadar direndi ki. Okuyunca konuşalım bunu
yatmadan ben de sayayım merak ettimAynen yeniden okumaya başladım. 2. Kitabımı da bitirdim. Bu arada saydım 247 kitabım varmış
Bende listeme aldım onu o zaman :)ben kral kaybederseyi okumayı düşünüyorum:)
ama çıkış sırasına göre Gülseren hanımın kitaplarına devam etseniz de güzel olur:)
benim de bu tarzda okuduğum ilk kitaptı madalyonun ici
Sen saymayatmadan ben de sayayım merak ettim
ben de taşınırken annemin evinde bıraktım bi bu kadar da. aklım hala onlardaSen sayma
ben bu kadardan fazla da dağıttım
Okumayacağım kitabı kitaplıkta görmeye tahammül edemiyorum benben de taşınırken annemin evinde bıraktım bi bu kadar da. aklım hala onlarda
Ne kadar da bensofie felsefe ağırlıklı öbürü belli zaten. Moduna hangisi uygun
Onu da okudum. Sonunda çok üzüldüm amavO zaman adımın hakkını vereyim ben yine..
Elimdeki kitap bu akşam biter. Yarın hakkında bilgi veririm. Ve başlayacağım kitap. Çizgili pijamalı çocuk. Filmini izlemiştim. Kitabını merak ediyordum. Zamanı geldi demek
en iyisi. takas sitelerini kullan mis gibiOkumayacağım kitabı kitaplıkta görmeye tahammül edemiyorum ben
Bak o aklıma hiç gelmedi. Ben okullara veriyorum geneldeen iyisi. takas sitelerini kullan mis gibi
ben ukitap sitesini kullanıyorum. tavsiye ederim bakBak o aklıma hiç gelmedi. Ben okullara veriyorum genelde
Bir dahakine bakayım ben buna. Teşekkür ederimben ukitap sitesini kullanıyorum. tavsiye ederim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?