• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ben diziyi izlemiştim. Kitaba o yüzden kendimi veremedim çünkü dizi ile bire bir aynı. Dizisi de böyle donuktu.

o zaman başarmışlar gerçekten:D kitabın kahramanı olağanüstü donuk bı kadındı. beni rahatsız etmişti o ruhsuzlugu.

ne geçmişi yaşıyodu, ne bulunduğu anı ne de geleceği. zamanda asılı kalmış da herşeyi disarsan izliyo gibi bı pervasizdi😬😬

o zaman başarmışlar gerçekten:KK70: kitabın kahramanı olağanüstü donuk bı kadındı. beni rahatsız etmişti o ruhsuzlugu.

ne geçmişi yaşıyodu, ne bulunduğu anı ne de geleceği. zamanda asılı kalmış da herşeyi disarsan izliyo gibi bı pervasizdi😬😬
Dizi de tam böyleydi.. olaylar oluyor sanki ama onları yaşayan o değilmiş gibiydi

İkisi o kadar birbirine uzak kiv😁
Ne bulsam okurum ben.:kahve: Onlarda sıradalar. Tarih çok sevmem, o yüzden mihmandar 3 senedir bekliyor :KK14: sofie yi de eşim oku mutlaka dedi. Yaklaşık 10 yıldır söylüyor gerçi de, bi gitmedi elim o kitaba nedense. Benim kitaplık aşure gibi, her tattan bir tutam var :KK48:

Ne bulsam okurum ben.:kahve: Onlarda sıradalar. Tarih çok sevmem, o yüzden mihmandar 3 senedir bekliyor :KK14: sofie yi de eşim oku mutlaka dedi. Yaklaşık 10 yıldır söylüyor gerçi de, bi gitmedi elim o kitaba nedense. Benim kitaplık aşure gibi, her tattan bir tutam var :KK48:
Ne kadar da ben😁 sofie felsefe ağırlıklı öbürü belli zaten. Moduna hangisi uygun

Eveet Gülseren hanımın okuduğum 2. kitabı. İlki camdaki kız idi. Onu ayrı beğenmiştim. 3.olarak önerebileceğiniz kitabı var mı yada bu tarzda başka bir kitap? :)

ben kral kaybederseyi okumayı düşünüyorum:)
ama çıkış sırasına göre Gülseren hanımın kitaplarına devam etseniz de güzel olur:)

benim de bu tarzda okuduğum ilk kitaptı madalyonun ici

ben kral kaybederseyi okumayı düşünüyorum:)
ama çıkış sırasına göre Gülseren hanımın kitaplarına devam etseniz de güzel olur:)

benim de bu tarzda okuduğum ilk kitaptı madalyonun ici
Bak onu okudum. Tek hasta üzerinde gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back