• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eziyet zulüm gücün dengesiz olması beni geriyo.
o yüzden okuyamıyorum. ama senin yorumunu da merak ediyorum. sonra sen de okursan bu kitap hakkında konuşmak isterim:)
Ooo Ursula K. Le Guin kitabı. Bu kadının kitapları bu tarz ve gerçekten çok iyi.

Ooo Ursula K. Le Guin kitabı. Bu kadının kitapları bu tarz ve gerçekten çok iyi.

aynen öteki rüzgar de yer deniz büyücünün beşinci kitabiydi.

fantastik olmasına rağmen bı insanın gözünden büyümek olgunlaşmak hayatın anlamını keşfedip geçmişi sorgulamak ve kendini olduğu gibi kabul etmek bu kadar güzel anlatirlabilirdi.

özellikle bu son kitap öteki rüzgar benim için çok daha güzeldi.

ilk kitap tamamen erkeklere ait bı dünyayla başlamıştı. sonra yavaş yavaş hayatın akışı değişti. son kitapta dünyanın asıl gücünün erkeklere ait olmadığı vurgusu çok güzel islenmişti.

kadınların asaleti, gücü, cesareti, zekası ve bilgeliği tam olarak verilmişti :)

aynen öteki rüzgar de yer deniz büyücünün beşinci kitabiydi.

fantastik olmasına rağmen bı insanın gözünden büyümek olgunlaşmak hayatın anlamını keşfedip geçmişi sorgulamak ve kendini olduğu gibi kabul etmek bu kadar güzel anlatirlabilirdi.

özellikle bu son kitap öteki rüzgar benim için çok daha güzeldi.

ilk kitap tamamen erkeklere ait bı dünyayla başlamıştı. sonra yavaş yavaş hayatın akışı değişti. son kitapta dünyanın asıl gücünün erkeklere ait olmadığı vurgusu çok güzel islenmişti.

kadınların asaleti, gücü, cesareti, zekası ve bilgeliği tam olarak verilmişti :)
Sen yaz ya sen yazınca kitap okuyasım geliyor🥰

Sen yaz ya sen yazınca kitap okuyasım geliyor🥰

vakit buldukça yazarım diye erteleyip yazamıyorum ama yazcam inşallah:) bizim sınav ertelenecek gibi

ben de burda sizin konuştuğunuz kitapları not alıyorum onları okucam:) bu topik güzel oldu 😍

vakit buldukça yazarım diye erteleyip yazamıyorum ama yazcam inşallah:) bizim sınav ertelenecek gibi

ben de burda sizin konuştuğunuz kitapları not alıyorum onları okucam:) bu topik güzel oldu 😍
Aynen yeniden okumaya başladım. 2. Kitabımı da bitirdim. Bu arada saydım 247 kitabım varmış 😏

ben damızlık kızın öyküsündeki kahramanı çok donuk bulmuştum.

bide kitapta özgürlüğünüze karşı özgürlüğünüzü koruyoruz tavrı çok çarpıcı gelmişti:)
Aslında ben diziyi izlemiştim. Kitaba o yüzden kendimi veremedim çünkü dizi ile bire bir aynı. Dizisi de böyle donuktu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back