Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende merak edip başladım bilmiyorum ne olacak daha dağdaki ateşteyim.
İki kitab okuyunca böyle
Bende daha bir kaç sayfa okudum bakalım.
İki kitap okuyorum bende biri gün içinde iş yeri, yolda vs. bu daha çabuk bitiyor, diğeri evde.
Bu kitabı gün içinde okuyorum yarın biter diye düşünüyorum

Kalsıfır normalde
Bu kitabı unutturmayacaksin bana sana seslendikce aklıma geliyor
ben bu animeyi yıllar önce TRT de izlemiştim. O zamanlar internetten falan izlemek zordu tabi. Çok hoşuma gitmişti. Ara ara açar izlerim. Geçem günde Arkadaşım Totoro'yu işlemiştim.

İki kitap okuyorum bende biri gün içinde iş yeri, yolda vs. bu daha çabuk bitiyor, diğeri evde.
Eski iş yerim evime uzaktı. O zaman ben de öyle okuyordum. metrolarda az kitap bitirmedim.

Bitermi dersin daha 2nci maceradayim bı suru var. Betimleme var çok dimi.

ben bu animeyi yıllar önce TRT de izlemiştim. O zamanlar internetten falan izlemek zordu tabi. Çok hoşuma gitmişti. Ara ara açar izlerim. Geçem günde Arkadaşım Totoro'yu işlemiştim.
TRT dede oynadı evet.
Ama keşke devamı olsaymis.. kitaba göre flim çok kısa kesmiş konuyu

Eski iş yerim evime uzaktı. O zaman ben de öyle okuyordum. metrolarda az kitap bitirmedim.
Dimi Dimi
İstanbul trafiğinin bana kattığı tek şey

Bitermi dersin daha 2nci maceradayim bı suru var. Betimleme var çok dimi.
Biter biter. Betimleme evet benimde dikkatimi çekti daha başında, konusundan ötürü daha çoktur diye düşündüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…