- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.526
- 598
Aslında ben diziyi izlemiştim. Kitaba o yüzden kendimi veremedim çünkü dizi ile bire bir aynı. Dizisi de böyle donuktu.
O kitap cokkk güzel beni duygulandirmistiOcakta Fareler ve İnsanlar okunacakmış ortak ben onu okudum. Şubattakine direk geçiş yapayım mı?ya gece oldu kafam çok iyi çalışmıyor şu an sabah tekrar okucam ilk sayfayı
İzleyelim. Evde olunca izlerim olur mu?
Bende okuyacağım o kitabiçok güzel bı kitap ben en çok rezzani sevmiştim
PDF var mı acabaolurama okumican mi kitapla film aynı gitmez howldaki gibi
Bende daha başlardayım ama o bölümü sevdim hoş hepsi çok iyi kitap okuyucuyu içine çekiyor resmençok güzel bı kitap ben en çok rezzani sevmiştim
Bende okuyacağım o kitabi
PDF var mı acaba
Tabiki de ben salı günü alırım 2gune biter konusuruzinsanı yormayan bı kitap o kadar acıya rağmen:) sonrasında üzerinde de konuşabiliriz isterseniz
Bende daha başlardayım ama o bölümü sevdim hoş hepsi çok iyi kitap okuyucuyu içine çekiyor resmen
Eveet Gülseren hanımın okuduğum 2. kitabı. İlki camdaki kız idi. Onu ayrı beğenmiştim. 3.olarak önerebileceğiniz kitabı var mı yada bu tarzda başka bir kitap? :)aynen çok güzel hikayeler var içinde:) dili çok güzel değil mi çok naif anlatılmış
Dizi de tam böyleydi.. olaylar oluyor sanki ama onları yaşayan o değilmiş gibiydio zaman başarmışlar gerçektenkitabın kahramanı olağanüstü donuk bı kadındı. beni rahatsız etmişti o ruhsuzlugu.
ne geçmişi yaşıyodu, ne bulunduğu anı ne de geleceği. zamanda asılı kalmış da herşeyi disarsan izliyo gibi bı pervasizdi
Ne bulsam okurum ben.İkisi o kadar birbirine uzak kiv
Ne kadar da benNe bulsam okurum ben.Onlarda sıradalar. Tarih çok sevmem, o yüzden mihmandar 3 senedir bekliyor sofie yi de eşim oku mutlaka dedi. Yaklaşık 10 yıldır söylüyor gerçi de, bi gitmedi elim o kitaba nedense. Benim kitaplık aşure gibi, her tattan bir tutam var
Hayırrr
Eveet Gülseren hanımın okuduğum 2. kitabı. İlki camdaki kız idi. Onu ayrı beğenmiştim. 3.olarak önerebileceğiniz kitabı var mı yada bu tarzda başka bir kitap? :)
Şaşırma ifadesi koyunca gördün sandımHayırrr
Bak onu okudum. Tek hasta üzerinde gidiyor.ben kral kaybederseyi okumayı düşünüyorum:)
ama çıkış sırasına göre Gülseren hanımın kitaplarına devam etseniz de güzel olur:)
benim de bu tarzda okuduğum ilk kitaptı madalyonun ici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?