• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın kitap kurtları 📚📚📚

mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dilerim hepinize 🐣

bugün kızımın 3 aylık kontrolü var. doğduğu an dün gibi aklımda. zaman ne kadar çabuk geçiyor öyle 😭

eve döndüğümüzde yapacak bir işim de yok tüm günü okumaya ayırmak istiyorum 😍

günaydın kitap kurtları 📚📚📚

mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dilerim hepinize 🐣

bugün kızımın 3 aylık kontrolü var. doğduğu an dün gibi aklımda. zaman ne kadar çabuk geçiyor öyle 😭

eve döndüğümüzde yapacak bir işim de yok tüm günü okumaya ayırmak istiyorum 😍
Bizim 3 yıl geçti ne ara geçti diyorum 🙄

Ben vazgeçtim o siteden almayacağım kitabı Samdan. Ama ruhların kaçışını alabilirim. O site daha güvenli

eşim başka sitede set olarak bulmuştu canım. ben sana onu atayım eşime söyleyim hangi siteydi hatırlamıyorum

ruhların kaçışı ben de almak istiyorum 😍 onu da beraber okuyalım😍

Günaydın Kitap dostlarım.
Musmutlu, bol okumalı haftalar olsun herkese ❤️
9.jpg

Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
@inckin
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@Ozlemesra
Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye.
@iloveme
@Margaret Hale
@Alevaizm
@WhiteWings
Stevya Stevya
@Axelia
@succulentaski
Jawlensky Jawlensky
pawlover pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye.
@Uyuzhanim
@Esila09
Günaydın canım😘,inşallah herkese sağlıklı güzel mutlu ve bol okumalı bir hafta diliyorum bende 😍💓

gerçekten çok hızlı geçiyor zaman. 3 yılın da su gibi gittiğine eminim. nice güzel yıllarınız olsun inşallah 😍😍😍😍

tek çocuk mu seninki?
Evet tek ve şu anlık öyle görünüyor gibi. Rabbim olanlara sağlık sıhhat versin 😍

Gunaydin kizlar ❤🎈🥰
Guzel bir hafta diliyorum herkese.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Dun kitabimi bitirdim. Bu ay bir kitap daha okuyacagim. Her aya 3 kitap hedefi koydum. Tabi fazla olabilir ama az olmamasina dikkat edecegim. Elimde yeni aldigim 4 kitap var.
1. Fedailerin kalesi Alamur
2. Martin Eden
3. Son Cüret
4. Fareler ve insanlar.
Son kitap ocak ayinin ortak kitabi, onu eledim. Diger ucunden hangisine baslasam kararsizim. Sizce?

Gunaydin kizlar ❤🎈🥰
Guzel bir hafta diliyorum herkese.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Dun kitabimi bitirdim. Bu ay bir kitap daha okuyacagim. Her aya 3 kitap hedefi koydum. Tabi fazla olabilir ama az olmamasina dikkat edecegim. Elimde yeni aldigim 4 kitap var.
1. Fedailerin kalesi Alamur
2. Martin Eden
3. Son Cüret
4. Fareler ve insanlar.
Son kitap ocak ayinin ortak kitabi, onu eledim. Diger ucunden hangisine baslasam kararsizim. Sizce?
Alamut bence ❤️

Günaydınnn 🌞 İyi haftalar herkese✨ Havanın kapalılığı o kadar güzel ki tüm gün kitap okumalık. Yavaş ilerlenmesi gereken iki kitabı aynı anda okuduğum için henüz bir kitap bitiremedim, belki bugün biter 😋

Keyifli okumalarımız olsun :KK50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back