- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.373
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kitabını okuyunca daha geniş hayal gücü ile canlanıyor kafanda aynen öyleen azından piyasada olmayan kitabı PDF bulduk öyle düşün hm cim
o kitabı yillarca aradım ben
Aynen devamında da var çokçaDimi Dimi
İstanbul trafiğinin bana kattığı tek şey
Biter biter. Betimleme evet benimde dikkatimi çekti daha başında, konusundan ötürü daha çoktur diye düşündüm.
Bizim 3 yıl geçti ne ara geçti diyorumgünaydın kitap kurtları
mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dilerim hepinize
bugün kızımın 3 aylık kontrolü var. doğduğu an dün gibi aklımda. zaman ne kadar çabuk geçiyor öyle
eve döndüğümüzde yapacak bir işim de yok tüm günü okumaya ayırmak istiyorum
Ben vazgeçtim o siteden almayacağım kitabı Samdan. Ama ruhların kaçışını alabilirim. O site daha güvenlien azından piyasada olmayan kitabı PDF bulduk öyle düşün hm cim
o kitabı yillarca aradım ben
Bence kitabını okuyunca daha geniş hayal gücü ile canlanıyor kafanda aynen öyle
Ben vazgeçtim o siteden almayacağım kitabı Samdan. Ama ruhların kaçışını alabilirim. O site daha güvenli
gerçekten çok hızlı geçiyor zaman. 3 yılın da su gibi gittiğine eminim. nice güzel yıllarınız olsun inşallahBizim 3 yıl geçti ne ara geçti diyorum
Günaydın canım,inşallah herkese sağlıklı güzel mutlu ve bol okumalı bir hafta diliyorum bendeGünaydın Kitap dostlarım.
Musmutlu, bol okumalı haftalar olsun herkese
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@inckin
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@Ozlemesra
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Alevaizm
@WhiteWings
Stevya
@Axelia
@succulentaski
Jawlensky
pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Uyuzhanim
@Esila09
A at at alayım öyle olur bakeşim başka sitede set olarak bulmuştu canım. ben sana onu atayım eşime söyleyim hangi siteydi hatırlamıyorum
ruhların kaçışı ben de almak istiyorum onu da beraber okuyalım
Evet tek ve şu anlık öyle görünüyor gibi. Rabbim olanlara sağlık sıhhat versingerçekten çok hızlı geçiyor zaman. 3 yılın da su gibi gittiğine eminim. nice güzel yıllarınız olsun inşallah
tek çocuk mu seninki?
Günaydın calcicimm gunaydın kıtap severler guzel bı hafta gecsın hepimiz içinnGünaydın Kitap dostlarım.
Musmutlu, bol okumalı haftalar olsun herkese
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@inckin
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@Ozlemesra
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Alevaizm
@WhiteWings
Stevya
@Axelia
@succulentaski
Jawlensky
pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Uyuzhanim
@Esila09
Alamut benceGunaydin kizlar ❤
Guzel bir hafta diliyorum herkese.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Dun kitabimi bitirdim. Bu ay bir kitap daha okuyacagim. Her aya 3 kitap hedefi koydum. Tabi fazla olabilir ama az olmamasina dikkat edecegim. Elimde yeni aldigim 4 kitap var.
1. Fedailerin kalesi Alamur
2. Martin Eden
3. Son Cüret
4. Fareler ve insanlar.
Son kitap ocak ayinin ortak kitabi, onu eledim. Diger ucunden hangisine baslasam kararsizim. Sizce?
Evet benim de aklimda o vardi, dun esim basladi. Devam etmeyecekse ona basliyim ❤Alamut bence
Ruh sıkışması diyeyim geçecek inşallahİyi akşamlar paw. Neyin var kuzum