hoşlanıyorum ama bir şey yapamıyorum

konuma bir şeyler yazılmış şaşırdım valla. merak edenler için yazayım. tanıştım birkaç arkadaş aynı masada oturup muhabbet ettik ders çalıştık falan. öyle fotokopi kuyruğunda bilmemnede konuşuyorum bölümden herhangi biriymiş gibi. ama ben daha fazlasını yapamam. bu yaşıma kadar kimseyi etkilemeye çalışmadım kimsenin peşinden koşmadım. bu yaştan sonra platonik takılmaya da niyetim yok. mantığım böyle diyor yani. kalbim ne diyor bilmiyorum. öyle aşık olma durumum yok ama tamamen silip atamıyorum da.:kedi:

öyle yani... anlayacağınız özel anlamda bir gelişme yok. olmaz da zaten ben bu odunlukla evde kaldım gitti. :lepi:

sizin muhabbet kanka(her ne kadar bu tabiri sevmesemde başka bulamadım) olayına dönerse senin yüzünden olacak valla az cesaret et ona sadece arkadaşın gibi değilde farklı davran nasıl diyeyim ona gülüşlerin gözlerine gözlerine olsun konusurken sadece gözlerine bakarsan onun aklına bile soru düşürürsün onu arkadaşlarını dinliyormuş gibi değilde daha ilgiyle dinlersen direk sana anlatmasada masada otururken ilgisini cekecektir.Küçük yaklaşımlarla aklına bir soru düşürdün mü gelir arkası.sen böyle devam edersen sonra gelir masanıza okula yeni gelen kızı gösterir ahh ahh der için içini yer gözlerin dolar oturursun boshayallersmile

benden bir cacık olmaz ya kerestelik benim kanımda var. ben öyle elalemin gözüne bakamam. muhabbet açıp konuşamam. normalde çok konuşsam da hoşlandığım insanın yanında mala bağlar saçmalar rezil olurum. o yüzden en iyisi susup oturup boşvermek. ben boşverdim kendimi siz de boşverin. kendisine hayırlı kısmetler bana da kendim gibi kereste talipler diliyorum:lepi:

Boşverdiysen o zaman bende sana başka güzel talipler diliyorumkaydirigubbakcemile5 gerçi hayat bu belli olmaz döner dolaşır onu sana bakarken buluverirsin kimbilirboshayallersmile

Boşverdiysen o zaman bende sana başka güzel talipler diliyorumkaydirigubbakcemile5 gerçi hayat bu belli olmaz döner dolaşır onu sana bakarken buluverirsin kimbilirboshayallersmile

bunu okuyunca bir gülümseme yayıldı yüzüme ne güzel olurdu dedim...opuyorumnanaktan
ama bana böyle umut verici şeyler söylemeyin yaa ben ne onu ne başkasını düşünmek istemiyorum. gerçekten bu yaştan sonra bu kadar sorumluluğum varken platonik hislerimle kendimi daha fazla yormak istemiyorum. haksız mıyım?

yani bence asıl düşünme yasın gelmiş 22 yaşına gelmişsin üniversiyeti kazanmışsın kendine bir hayat kurmak üzeresin niye hep platonik o bana bakmaz beceremem diye düşünüyorsun ki hem aşk niye yorsun insanı onu görünce böyle içine bir mutluluk yayılmıyor mu?hosuna giden şeyler yüzünden kendini niye sorumlu hissediyorsun.Kendini bağlama yeter yani illaki o bana bakıcak başka yolu yok diye düşünme hazır artık bir arkadaş ortamınızda olmuş kimseye belli etmeden biraz şansını deneyebilirsin gibime geliyor ay ben seni gaza getirmeyeyim ben hep aşktan sevgiden yanayım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

haklısın aslında kendimi hep soyutladım bu tip şeylerden. sevmekten mi korkuyorum reddedilmekten mi bilmiyorum. gurur da yapıyorum aslında. bazen aşık olmak istiyorum sonra hemen ne gerek var yaa kafa ağrısı elalemin salak oğlunun dırdırını mı çekicem diyorum. birinin bana baktığını farkedince hemen kaçıyorum. yazarken kendime gülüyorum ama gerçekten ne yapacağımı sapıtıyorum böyle anlarda.
dediğin gibi biraz rahat olmak, fırsat olunca birkaç cümle etmek gerekiyor belki de.
bana karşı bi ilgisi olduğunu sanmıyorum hakkımda bir şey bilmiyor beni tanımıyor sadece görüyor çünkü. sadece ona karşı değil genelde böyle davranmam lazım. ben bi kabuk yapmışım kendime. içine çekilmişim kendi kendime takılıyorum.kaydirigubbakcemile3

Hayattan kaçarak kurtulamazsın ki sonuçta birşeyleri yaşayıp deneyim kazanmalısın sonra bunun kötü birşey mi iyi birşey mi olduğuna karar verirsin.İllaki tabi her hoşlandığınada yaklaşmamak lazım ilk önce tanımak güvenmek iyi biri olduğunu görmek fikirlerinin uyuştuğunu görmek lazım sonra sonu kötü bir hüsran olmasın kaydirigubbakcemileboshayallersmile

Hem sapıtacak ne var canım sen demiyor musun elalemin salak oğlu sonuçta ilk başta her gördüğümüz sen sapıtacağına onlar sapıtsın hem ilk önce en önemli sey özgüvendir :1closedeyes:

haklısın ya kendime güvenmem lazım. kahretsin ok süperim yeaa demek lazım. moralimi düzelttin çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

haklısın ya kendime güvenmem lazım. kahretsin ok süperim yeaa demek lazım. moralimi düzelttin çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

ne demek :enbuyukkk: kendine güven sonuçta kimse canından daha değerli değil yazemuszemus kendini sıkmaya yormaya değmez böyle güzel duyguların tadını çıkarmaya odakla kendini yeter olumunekankayizsmile

Huzunapla yerinde sayiyor hala anlasilankaydirigubbakcemile3
quack sende güzel destek olmussun kaydirigubbakcemile5
sürekli kacip, amaaan ne ugrasicam ya, veya vazgecip kendi hayatima bakicam diyoruz
ama sonra bir bakmisiz kimse olmamis hayatimizda ve yalniziz..fisfisfis
bende 23 yasindayim.. senin kadar abartili olmasada bende öyleyim..
yasin gelince 30 lulara hemde, benim ablam ayni senin gibi 28 yasinda, tipa tip sen gibi
birinden hoslansa hayatta yüzüne bakmaz, ondan kacar, ters davranir..
ama simdi biri olsun istiyor hayatinda.. hep kacti hep yüz cevirdi ama simdi ?...

itiraf ediyorum ben de bazen ablan gibi hissediyorum.:kedi:
2 seneyi geçti ilişkim biteli. bir daha da flörtüm bile olmadı. bir süre kafamı dinledim kendime geldim iyi oldu aslında halimden memnunum. ama çevreden insanlar üstüme geliyor. annemden yengemden komşu karılara kadar herkes tutturmuş birini bul diye. aslında okul bitmek üzere evlilik yaşı geliyor diye laf olsun diye soruyorlar ama sürekli bu soru soruldukça bana fenalık geliyor üzerimde baskı oluşuyor. sanki pazardan domates alıyoruz... annem zorla birileriyle konuşturmaya çalıştı falan ben istemedikçe üstüme geliyorlar. annem artık çeyiz bile yapmıyor bee kabullendi evde kalma ihtimalimikaydirigubbakcemile3 hal böyle olunca da ben de ablan gibi düşünmeye başladım. evet sanırım artık kaçmama zamanı geldi. benim de hatunluk öğrenmem lazım.bilmiyorumkismile
giyimime fiziğime tipime hep dikkat ederim o yönde bir sorunum yok da hangi tornaya girsem de şu keresteliğimi düzeltsem bilemedim. ama yazdıklarınızla yüzüm güldü kızlar teşekkürler. hemen duşumu aldım ojelerimi yeniledim alışverişe gidicem birazdanbayanssulusmile biri olmasa da olur öncelikle kendime güvenimi artırmam lazım zemuszemus

ohh valla bunları duyduğuma sevindim herşeyden önce kadınlar kendi için bakım yapmalı değil mi zemuszemus aman be canım ne evde kalması hem daha erken bence ama gelmiş yani bu duygulara kendini açma zamanı kaçman için bir neden göremiyorum giyin süslen püslen kendine güven bayanssulusmile

daha kalmadın ama harekete geçme zamanı geldi diyosun yani.sempatiksalakcinni
o zaman içimdeki afroditi ortaya çıkarayım bari ben. :teytey:
bir bakış baktıııın kalbimi yaktıııınsengözlerimebaksanab aklinialirimsmile
huzunapla assolist gibi derse geç kalır, kapıyı açar sınıfa girer karşı pencerelerden esen rüzgarla uzun dalgalı saçları havalanır etekleri ahenkle dans eder. hafiften firikik verir. kalemiyle oynayan eleman kafasını kaldırıp huzunaplaya bakar aşağıdan yukarıya ağır çekim süzer. huzunapla yavaş yavaş yürür elemanın tam önündeki sıraya oturur bacak bacak üstüne atar yine hafiften frikik. arkasına döner, dekoltesini öne uzatarak ay geç kaldım ne kadar yazdınııız der. sempatiksalakcinni
töbe töbe prezo reklamı gibi oldudelikafadulden

töbe yarabbi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne güldüm ilahikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sana güveniyoruz verdiğimiz bu gazla bir iki bakış atacaksın:dance:

töbe yarabbi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne güldüm ilahikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sana güveniyoruz verdiğimiz bu gazla bir iki bakış atacaksın:dance:

dekolte ve firikik kısmını es geçiyorum. rüzgar için de yelpaze sallarım. söz sizin için bi kerecik gözgöze gelivercemaklinialirimsmile sabah kahvaltıda rakı içip okula gidiyomuşum cesaret gelsin diyesempatiksalakcinni
şimdi dayımla konuştum telefonda bulamadım birini diye turşunu mu kurcaz kız dedi. ay nedir çektiğim ya talipler sıralandı kapıda bekliyo sankiii

özgüven gelcek diye kafayı bulup gitme okula aman yarabbi artık sevgilinize rezil olduğunuz anlara yazarsın yorumlarınıkaydirigubbakcemile3
Ne çıkar bakışmaktan iki bakış atıver muhabbete dahil ol konuştuklarıyla ilgilen biraz bakalım neler olucak hem ortamda varmış aklinialirimsmile
Sende psikolojik baskı oluşturmuşlar sanki 40 na merdiven dayamışın :umursamaz:

platonik sevgilimin defterine kusmuşum beni tuvalete götürmeye çalışan kızları dövmüşüm. herife de defterine de bi güzel sövmüşüm. sarhoştum hatırlamıyorum diye yazarım artık. yok ben içince sapıtmıyorum öyle. zaten öyle okula gitmemkaydirigubbakcemile3
tamam cesaret geldi ben bu hafta yakınlara oturayım belki muhabbet olur. ay ne hallere düştüüüüm.:kedi: ama napiyiiim yaa belki bi umut...:asigim: belki sonra... :1hug:

hadi hayırlısı diyorum o zaman kaydirigubbakcemile5
Burayada gelişmeleri yazarsın :dance:

inşallah bi gelişme olur da yazarım. gelişme olmazsa da yazarım. başlığı değiştirip bir kerestenin maceraları mı yaptırsam? neyse tekrardan çok teşekkür ederim desteğin içina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…