hoşlanıyorum ama bir şey yapamıyorum

kendini sadece bir kişiye odaklama sakın!
ben hiç tahmin etmeyeceğim hatta etmeyeceğim kişi ile beraberim şu an...
tabii ki cilve eksikliği olduğu için ilişki için baskın taraf ben olamadım...
mutlaka bir gün bir yerde tahmin etmediğin insan ile istediğin hayalini kurduğun yerde el ele içten bir sarılma ile yanyana olacaksındır....

umudu kestiniz teselliye başladınız bile ben taktik istiyodum ama sizden. ben bu adamla nası yakınlaşıcam ya ben ne beceriksizim yaasenağlama

yine de hayırlısı diyeyim. umarım ben de senin gibi mutlu olurum birgün:Saruboceq:

ben de birine yaklaşamamıştım ünv. de tam 2 yıl. :))

sohbet etme rahatlığın yoksa zor oluyor, bence kendini aşmaya çalış önce. yani ona flört için yaklaşmadığını, normal arkadaşlık istediğini düşün sürekli. esprili ol. rahat ve çarpıcı ol filan işte. :)

her şey gönlünce olur inşallah...

ben de birine yaklaşamamıştım ünv. de tam 2 yıl. :))

sohbet etme rahatlığın yoksa zor oluyor, bence kendini aşmaya çalış önce. yani ona flört için yaklaşmadığını, normal arkadaşlık istediğini düşün sürekli. esprili ol. rahat ve çarpıcı ol filan işte. :)

her şey gönlünce olur inşallah...

seninki de zormuş koskoca 2 yıl.
arkadaş olmak istiyorum zaten. ondan hoşlandığımı bilmesin. o beni tanır da beğenirse bi adım atarsa anca o zaman belli ederim. :jeyyar:

umudu kestiniz teselliye başladınız bile ben taktik istiyodum ama sizden. ben bu adamla nası yakınlaşıcam ya ben ne beceriksizim yaasenağlama

yine de hayırlısı diyeyim. umarım ben de senin gibi mutlu olurum birgün:Saruboceq:

öncelikle kocaman AMİNNNNN :Saruboceq:
balım o beceri bende yok ki sana vereyim taktik sırnaşık şey

ama bak sanırım işe ilk önce onu gördüğünde hafif tebessüm göstererek başlaya bilirsin...
en basitinden başla sanırım en basiti bu oluyor bilmiyorumkismile

direk ona bakmadan gülümseyebilirim hafiften. somurtuk bi tip gibi görünmemek lazım.aklinialirimsmile

bir ay geçti bir şey değişmedi. benimki cilvesizlik değil kerestelik!
arkasından bakakalmakla mı geçecek ömrüm?
şu anki durumumu ilk sayfada ilk mesajımın altına yazdım okunması kolay olsun diye.
ister teselli edin ister dalga geçin ama bir yorum yazın ya napayım da şu keresteden bir şeyler çıkarayım?alsanaalsanasmile

bilmiyorum ki nerelere gidiyor. istanbulda milyon tane metal bar var oralarda onu mu arıycam tek başıma barda mı oturucam. o iş zor yani:kedi:

ortak arkadaslariniz yokmu?
varsa onlarla cikiyordur bazen biyerlere
aslinda hislerini ortak bi arkadasinizla paylasirsan (tabi o kisi ile samimiysen) senin icin daha iyi olabilir cunku ciktiklarinda senide cagirir ve tanistirir

veya ayni okuldaymissiniz galiba ne bilim bi gun okulla ilgili bisey sorabilirsin mesela bugun su hoca yokmuymus oyle duydum ben haberin varmi diye (oranin sistemini bilmedigim icin bu ornegi buldum) bunu sormak icin samimi olmaniz gerekmiyor sadece ayni okulda olmaniz gerekiyor. boyle bi sorudan sonra daha sik slmlasirsiniz sonrada ardindan yavas yaas hersey gelir canim opuyorumnanaktan

kezban gibi davrandığını yazmışsın da, çocuğun ilgisi yok ki sana benim anladığım, sen kendi kendine üzülüp duruyorsun...

Eğer bu zamana kadar bir şeyler olmadıysa bırak bence.
ılerde olacağı varsa olur.
Bahsettiğin kerestilik durumundan kurtulamazsın artık zaten.
Çocuk senden hoşlanıyor olsa beğense mutlaka bir adım atar.
Kendi yapamıyorsa araya adam koyar.. Ama yapmıyor.
Demek ki ilgilenmiyor seninle.
Boşuna üzülme.

ah kızlar sorun o zaten. bizim bi muhabbetimiz yok tanımıyor yani. 100küsur kişilik bölüm 3 senedir her gün aynı sınıfta olup da adını bilmediğim bir sürü insan var. ayrıca bu adam da bizim üst dönem yurtdışına gitti bi ara o yüzden bazı dersleri bizim dönemle alıyor. o yüzden de muhabbetimiz yok ki ilgisi olsun. bu iş olmayacak biliyorum çünkü benim onunla ortak bi arkadaş çevrem yok aynı ortamlarda bulunmuyoruz yani kantinde aynı masada oturma ihtimalimiz bile zayıf. o yüzden bu yaz görmeyince unutmayı planlıyorum.

benim üzüldüğüm sizden yorum beklediğim nokta şu: ben bu durumları beceremiyorum utanıp kafamı çeviriyorum neler yaptım yazdım işte. resmen adamdan nefret ediyomuş gibi davranıyorum. tanışma şansım olduğu halde kaçırıyorum bile bile.insan hoşlandığı kişinin karşısında öyle davranır mı? ama o an kendimi kontrol edemiyorummafoldumben

hoslandigin birinin yanindayken elin ayagina dolasiyor ve hoslandigini anlamasin diye ters davraniyorsun.
Bence rahat olmalisin, cok takmamalisin kafana.
hoslandigin biri olursa yaninda, normal bi kisi gibi gorceksin unutmalisin ondan hoslandigini yoksa utanirsin ve konusamazsin

evet biraz umursamaz olmak lazım ama ben bu durumu abartıyorum. neyse bu da elden kaçtı farkındayım Tryamour acı ama gerçekleri söylemiş. içime oturdu ama iyi de etti. hatta birkaç kişi dalga geçsin gururum kırılsın da akıllanırım belki:mymeka:

bu konu başlığına kesinlikle katılıyorum.yanıbaşımda oluduğu halde bir muhabbet açamıyor rahat olamıyor bi başka kızlar gibi kakara kikiri yapamıyorum.benim yapımdada erkek fatmalık var zaten:KK70: hoşlandığımı anlamasın diyede sürekli ters davranıyorum.bu durum ne kadar sürecek acaba yaa?:S

bence gerçekten ters davranıyorsanız kesin anlıyorlar. siz olsanız anlamaz mıydınız? şöyle bi şey duymadınız mı:

Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır. (Freud)

bence gerçekten ters davranıyorsanız kesin anlıyorlar. siz olsanız anlamaz mıydınız? şöyle bi şey duymadınız mı:

Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır. (Freud)

Freud'un lafına bittiimmm...:lepi:

Bu arada bu konu eskiii sayılır artık...

X