hoşlanıyorum ama bir şey yapamıyorum

kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle inanıyorum buna. Daha önce başıma geldi. :KK70:
Olur benim için problem değil. :nazar:
Ama sen içebiliyorsan diğerinden iç. Ben mecburiyetten suyla idare ederim
Hatta şu an süt içiyorum. :KK70:..:KK66:

sabah okul var artık haftaiçi içmiyorum ben. haftasonu olsun bakarık:teytey:
ben de süt içeyim bari. spor yaptım protein alayım üstüne. sağlıklı beslenmek lazım:icecream:

ahhh şu cilve..bir arkadaşım sevgilisiyle tartışmıştı ayrılık noktasına gelmişti bana tutturdu gitcez diye gittik bi işve bi cilve ben erkek olsam erimiştim yani o günden sonra vay be dedim bu kadınlardan cidden korkulur şakkıdı Bende de yok malesef o cilve denen şeyden ama kasmam kendimi rahatımdır tek tavsiyemde kendine güven rahat ol ha bide gülümse somurtmak her zaman için itici bi özlellik olmuştur .Ekekler kendine güvenen kızlardan hoşlanır bizler gibi aslında nasıl kendine güvenen rahat erkekler ilgimizi çekiyorsa onlara içinde durum böyle kolay gelsinyerimseniben

arkadaşının içindeki hatun bi anda dışa fışkırmış desene iyi olmuş ama:)
evet kendime güvenim geldi dünden beri, gülümsemeye de çalışıcam yarın büyük gün ama hasta oldum hiç halim yok bakalım...

oo neler konusmussunuz böyle :) ben yoktum kacirmisim..
valla huzunapla sen evde kaldiysan ben 23*üm bende kaldim o zaman
kimsede yok napicam bilmiyom valla..bilmiyorumkismile
zaten simdiye kadar kimse girmedi hayatima, 30lara gelene kadar sürerse bu,
sanirim bende ablam gibi olucam, ki bende öyleyim biraz su anda..:bbo:
hayirlisi demektende bi bikkinlik geldi duymak istemiyorum:1closedeyes:
niye kriter düsürüyoruz ki kizlar, istedigimiz insan belkide var ama karsimiza cikmamistir henüz:CüvCüv:
h....... o kelimeyi söyledim sayin, hani su biktigim kelime ...:kahve:

oo neler konusmussunuz böyle :) ben yoktum kacirmisim..
valla huzunapla sen evde kaldiysan ben 23*üm bende kaldim o zaman
kimsede yok napicam bilmiyom valla..bilmiyorumkismile
zaten simdiye kadar kimse girmedi hayatima, 30lara gelene kadar sürerse bu,
sanirim bende ablam gibi olucam, ki bende öyleyim biraz su anda..:bbo:
hayirlisi demektende bi bikkinlik geldi duymak istemiyorum:1closedeyes:
niye kriter düsürüyoruz ki kizlar, istedigimiz insan belkide var ama karsimiza cikmamistir henüz:CüvCüv:
h....... o kelimeyi söyledim sayin, hani su biktigim kelime ...:kahve:

senin daha vahimmiş yaa bu yaşa kadar hiç manita yapmamışsın. ben bu halimle yanında kaşar kaldım vallakaydirigubbakcemile3 kazen abiye söyleyelim de evde kalmış kızlar grubu açtıralım geyik çeviririz:lepi: bir sürü erkek üye oluyomuş ayy rezillikakannehir
eskisi kadar çok kriterim yok baktım öylesini bulamıyorum ama benim de vazgeçemeyeceğim şeyler var tabiki. of ben ithal manita istiyorum. :teytey:

bu arada ben gene vazgeçmek üzereyim kızlar yaa. haftada 2 gün dersimiz var. toplamda 3 dersimiz 2 de sınavımız kaldı. sınavları zaten sayma. yani bu kadar sürede ne olacak ki sanki? acı gerçeği kabullenip vazgeçeyim dimi? zaten sınavdan çok yüksek almış ben geçer not bile alamadım sinir oldum. erkek dediğin arka sırada oturup camdan dışarı bakınmalı alttan kitap dergi okumalı. dersleri sallamamalı biraz cool olmalı yaa! resmen ben erkeğim o karı! bu ne be istemiyom ben vazgeçtim.
ona bir not yazıp elveda ediciim
''senin beni sevebilme ihtimaline s.çayım!'' alsanaalsanasmile

bu arada ne çok evde kalmış kız varmış burda ayol. grup kursak en kalabalık bizimki olur:lepi:

kızlar bende de böyle bir durum olmuştu üniversitede sınıf arkdaşımdan hoşlanmıştım bende nasıl oldu hiç anlamamıştım bir gün aynı masada oturduk ve ben o gün orda ona aşık oldum :) her neyse artık utanmaya başlıyordum açılamıyordum açılmazdım yakışmazdı bana ama bir şekilde bir araya gelip konuşmalıydık ama olmuyordu ben o gün onu faceden ekledim orda sohbete başladık ikimizde aynı takımı tutuyorduk sonra maça faln giderek iyice samimi arkadaş olmuştuk artık birşeyleri anlıyordu ama ben sonunda son noktayı koydum ve biz çıkmaya başldık yani demeye çalıştığım canım girişken ol bu ayıp değil tepkisine göre kendini ayarla :) çok güzel şeyler bunlar offff özledimmm :KK43:

X