hiç tanımadığın biriyse gülümsemek abartı olabilir ama ben azcık demiştim neyse bendede böyle sorunlar vardı kolay gelmiyo insana bazı şeyleri yapmak anlıyorum ama başka türlü nasıl olucak rahatsız ettiysem kusura bakma bi daha yazmamnadya83 senden yorum istemiyorum sağol.
facebook hesabım yok açmayı düşünmüyorum. tanımadığım bir insana da davet falan göndermem. bence çok seviyesizce bir davranış. o kadar düşmedim.
benim erkek arkadaşım ciddi ilişkilerim oldu. sorun o değil. ben sadece sevgili olmadan öncesini beceremiyorum. kimseye gülümseyemem öyle gözünün içine de bakamam. ama en azından o yanımdan(sıraların arasından) geçerken kafamı çevirmemeye çalışacağım. böyle kaçar gibi davranarak daha çok rezil oluyorum.
nadya83 senden yorum istemiyorum sağol.
facebook hesabım yok açmayı düşünmüyorum. tanımadığım bir insana da davet falan göndermem. bence çok seviyesizce bir davranış. o kadar düşmedim.
benim erkek arkadaşım ciddi ilişkilerim oldu. sorun o değil. ben sadece sevgili olmadan öncesini beceremiyorum. kimseye gülümseyemem öyle gözünün içine de bakamam. ama en azından o yanımdan(sıraların arasından) geçerken kafamı çevirmemeye çalışacağım. böyle kaçar gibi davranarak daha çok rezil oluyorum.
hiç tanımadığın biriyse gülümsemek abartı olabilir ama ben azcık demiştim neyse bendede böyle sorunlar vardı kolay gelmiyo insana bazı şeyleri yapmak anlıyorum ama başka türlü nasıl olucak rahatsız ettiysem kusura bakma bi daha yazmam
nadya83 senden yorum istemiyorum sağol.
HuzunApla sana nadya83 yardimci olmus.. inanmamak istemesi gayet dogal canim...
insan artik tedirgin oluyor cünkü bir sürü yalandan konu acan var...
yardimci olmusta ayrica...
tartismayalim lütfen..vereliniortak
o konu farklı bana yazdıkları için değil başka bir şey için kızdım ama burada benim bu konuşulsun istemiyorum. kimseyle tartışmak da istemiyorum. burada bir konuda fikrinize-tavsiyenize ihtiyaç duydum bu konuda yorum almak istiyorum. ama konum farklı bir yöne kaydı:çok üzgünüm::1no2:
tamam cnm anladım :) evet öyle yapmaya çalış kader kısmet meselesi birazda hayırlısıysa olsun inş..sana demedim yanlış anladın.:1no2: yorum yaptığın için çok teşekkür ederim. dediğini anladım somurtmamaya çalışıcam, gergin görünmüycem, sanki o orada yokmuş gibi rahat davranıcam
tamam teşekkürler. konum mahvoldu. açtığıma bin pişman oldum.
off nası anlatayım bilmiyorum okuyun nolur
öyle çok ayran gönüllü değilim herkesten hoşlanmam ama arada oluyor tabi. birini beğeniyorum ama hiç bi şekilde tanışamıyorum yakınlaşamıyorum. 5 metre yanımdan geçse bile kafamı başka yöne çeviriyorum. hayatım boyunca kimsenin gözüne bile bakamamışımdır. sevgilim olunca öyle değilim ama utangaç değilim gayet rahat konuşurum. bir erkeğin peşinden koşmam, gurur yaparım utanırım reddedilmekten çok korkarım. ama evde oturup kısmetimi beklemek de olmuyor. önceden hiç koymazdı sevgilimin olmaması artık gerçekten üzülüyorum. böyle bir konuyu açabildiğime de inanamıyorum ama kimseye de anlatamıyorum. yardım edin kızlar ne olacak benim bu halim:kedi:
okulda bir üst dönemde biri var bu dönem bizimle ders alınca farkettim. tesadüfen sözlükteki kullanıcı adını yakaladım hakkında bir şeyler okudum. facebook undan falan hakkında biraz bilgi sahibiyim. böyle biriyle birlikte olmak gerçekten isterim mesela. ama tanışmak için kılımı bile kıpırdatamıyorum. sınıfa girdiğinde yanımdan geçtiğinde kafamı eğiyorum gözlerimi kaçırıyorum. tesadüfen benden tarafa bakar da ona baktığımı anlarsa diye ödüm kopuyor. şimdiye kadar birkaç cümle muhabbetim oldu. bir arkadaşı arıyordum az önce kantinde onunla oturuyordu onu sormak zorunda kalmıştım. cuma günü laboratuvara gittik yanyana denk geldik hocayı dinliyoruz. o yanımda diye cümlelerim bile hatalı oldu. hocanın sorduğu sorulara saçma sapan yanıtlar verdim. resmen aptallaştım. ya napıcam ben yaaa. eminim bir merhabalık muhabbetim olamadan mezun olucam. önceden bunu kabullenip üzülmezdim artık gerçekten üzülüyorum. artık hayatımda biri olsun istiyorum ama bu konuda hiçbir şey yapamıyorum. bu arada 22 yaşındayım üniv. öğrencisiyim. yani böyle ergenlik dönemindeki bir gençkız gibi yazdım ama eşşek kadar kadınım:kedi: hay ben ne beceriksizim ne aptalım ben napayım:mymeka:
Allah'ım resmen kırmızılıy yere okuduğumda kendimi gördüm yaa aynıyız senle bacım hoşlandım mı bi halt edemem tutulurum sanki :1shok:
Bacım bu yazdığımı iyi oku senle bende ve bizim gibi olan arkadaşlarımda Allah tarafından cilve eksikliği var ki bi halt edemiyoruz herkes aya biz yaya kalıyoruz sonrada sırnaşık şey
öyle böyle bende 22 yaşındayım ama gidip hoşlandığım birine korkudan açılma girişiminde bulunamadım cevaptan korktuğum için eyvahedigeldismile
sonunda cilveli bi herif çıktı karşıma 4 senemi ve Allah nasip ederse bir ömrümü adıyorum ona...opuyorumnanaktan
bu işler kısmet işi ne zaman nerede ne zaman çıkacağı belli olmaz sabır ve zaman belki zor olucak senin için ama durum bundan ibaret bence...