Kıızz zillii sen hala yerinde mi sayıyorsun. :bbo:
Vaktinde o kadar taktik verdik ayol.:1closedeyes:
Canım diğer sayfada yazmışsın ya zaten sınıftan içeri en son sen gir, saçları savur falan.
Bir de kesinlikle kimsenin yüzüne bakma o esnada. Ben hep öyle yaparım. Bana bakıldığını hissettiğimde de havaya girerim. :jeyyar:
Lakin önemli olan bir mevzu var. Bunları doğal bir şekilde yapmalısın.
Yani kendini beğenmiş havasında değil. Güzel olduğunun farkında değilmişsin gibi masum bir şekilde. Sonra hanımhanımcık sırana otur. Ardından da beyimize küçük bir bakış fırlatabilirsin ama göz göze gelmelisiniz o anda. şakkıdı
Bu arada dikkatleri üzerine çekebilecek kadar güzel misin o da var tabii..fisfisfis
ben onu esprisine yazdım yaa yapamam öyle bir şey. öyle derse geç girip yavaş yavaş yürüyüp yerine oturmak bizim bölümde sıkar birazgeç kaldıysan hemen kapının dibindeki sıraya sıvışıverirsin. zaten en ön olduğu için de sadece tahtaya ve hocaya bakarsın
dikkatleri üzerine çekebilmek için aşırı güzel olmaya da gerek yok. fiziğin düzgünse yakışan bir şey giydiysen, saçlarının modeli iyiyse yüzün de çirkin değilse gayet de bakılır yani. bazen dikkat edince gayet güzel oluyorum. bazen de çok salaş giyiniyorum ben bile kendime ne bu hal lan diyorum. eleman da süper bi tip değil zaten. ikimiz de normal ayarda insanlarız. okulun en karizma çocuğunu etkilemeye çalışan çirkin kezban falan gibi mi hayal ettiniz beni? kendimi biraz öyle ifade ettim galiba ama değilimyerimseniben
evet haklısın aynı durumda ben olsam ben de soğurdum. kendine aşırı güvenen, tüm kızlar bana hasta modunda gezen erkeklere de ağzını bıçak açmayan erkeklere de gıcık olurum. biraz içine kapanık olacak karı gibi dır dır konuşmayacak aman yeri gelince de hem ciddi konuşup insanlara kendini dinletecek hem de espri yapıp insanları güldürecek. zeki ama ağırbaşlı olacak yaa. ee dediğin gibi tahsili olan adamdan da bekliyosun bunu... ben o kadar kötü durumda değilim ya. bi ortam olduğunda gayet de konuşurum. hatta bazen kendi kendime derim çok konuştun lan az daha ağırbaşlı olup uslu otursaydın dinleseydin keşkekaydirigubbakcemile3
bunu okuyunca direk ''bulsun gari be!'' dedim. yöresele bağladım özüm fışkırdı içimden o derece yanikaydirigubbakcemile3