hoşlanıyorum ama bir şey yapamıyorum

ne demiştik özgüven kaydirigubbakcemile
kereste değil afrodit olmuştun ya hani en son sen bayanssulusmile zemuszemus
Ne demek canım keyifliydi olumunekankayizsmile

quack örtmenim (ve tabi okuyan diğer herkes) bir soru daha sorabilir miyim?bilmiyorumkismile

bir erkeği nasıl etkiler bir kadın? ne yapayım da dikkatini çekeyim yanisengözlerimebaksanab
benim ondan hoşlandığımı anlamasın ama ben onun dikkatini çekeyim. vay be güzelmiş bu kız desin. hıım evet bu kızla kafam da uyar desin.

Kıızz zillii sen hala yerinde mi sayıyorsun. :bbo:
Vaktinde o kadar taktik verdik ayol.:1closedeyes:

Canım diğer sayfada yazmışsın ya zaten sınıftan içeri en son sen gir, saçları savur falan.
Bir de kesinlikle kimsenin yüzüne bakma o esnada. Ben hep öyle yaparım. Bana bakıldığını hissettiğimde de havaya girerim. :jeyyar:
Lakin önemli olan bir mevzu var. Bunları doğal bir şekilde yapmalısın.
Yani kendini beğenmiş havasında değil. Güzel olduğunun farkında değilmişsin gibi masum bir şekilde. Sonra hanımhanımcık sırana otur. Ardından da beyimize küçük bir bakış fırlatabilirsin ama göz göze gelmelisiniz o anda. şakkıdı

Bu arada dikkatleri üzerine çekebilecek kadar güzel misin o da var tabii..fisfisfis

Ben o çocuk için yazdım ama genel anlamda diyorsan yine aynı şekilde önünden geç gözüne kestirdiğin erkeğin. Ya da onun görebileceği şekilde karşısına çık, biraz oyalan etrafta, eğer bakarsa dikkatini çekmişsindir. Çok kolay iş.
Hiç kafana takma bence. Taktiğe gerek olduğunu sanmıyorum ben.
sempatiksalakcinni

ben onu esprisine yazdım yaa yapamam öyle bir şey. öyle derse geç girip yavaş yavaş yürüyüp yerine oturmak bizim bölümde sıkar biraz geç kaldıysan hemen kapının dibindeki sıraya sıvışıverirsin. zaten en ön olduğu için de sadece tahtaya ve hocaya bakarsın

dikkatleri üzerine çekebilmek için aşırı güzel olmaya da gerek yok. fiziğin düzgünse yakışan bir şey giydiysen, saçlarının modeli iyiyse yüzün de çirkin değilse gayet de bakılır yani. bazen dikkat edince gayet güzel oluyorum. bazen de çok salaş giyiniyorum ben bile kendime ne bu hal lan diyorum. eleman da süper bi tip değil zaten. ikimiz de normal ayarda insanlarız. okulun en karizma çocuğunu etkilemeye çalışan çirkin kezban falan gibi mi hayal ettiniz beni? kendimi biraz öyle ifade ettim galiba ama değilimyerimseniben

Onu anladım canım. Senin esprisine yazdığın şey uygulanan bir taktiktir her zaman ben de bunu gerçeğe çevirebilirsin diye düşündüm. Zaten hoca içeri girince öyle bir şey yapamazsın ki.sempatiksalakcinni Hiçbir yerde yok bu. Hoca girmeden ama öğrenciler içerdeyken kendinden emin ama abrtmadan süzüleceksin sınıfa. Olay bu.
Herkes yapamaz, o ayrı. :hulya:

Aşırı güzellikten bahsetmiyorum. 'Dikkat çekebilecek kadar güzel' olmaktan bahsediyorum. Fiziğin düzgünse, yüzün de güzelse zaten güzel biri olmuş oluyorsun doğal olarak.sempatiksalakcinni

Ayy noluyoo yaauuu... Ben nasıl göründüğünü bilemem. Aklımda kezban modeli de canlanmadı tatlım. Sadece merak ettim. Kendini güzel buluyorsan işin daha kolay.

zaten sınıfa hep kendimden emin girerim. kapıda bi an durur omzumu başımı dikleştirip girerim. aynaya bakınca ya da kız erkek farketmez arkadaşlarım arasında kendime güvenim var. ortamda hoşlandığım kişi yoksa çok rahatım. muhabbetimi yaparım esprilerime herkes güler falan ama işte tanımadığım insanlar olunca biraz suspus kesiliyorum. yine de fırsat olunca konuşuyorum. daha geçen gün kuyrukta beklerken staj yerini bahane edip muhabbet açtım gözünün içine de baktım ordan başka konuya atladık ayak üstü güldük ettik yani. ama o da içine kapanık bi tip ha deyince konuşulmuyor.

güzellik konusuna gelince kendi kendime pek bi yorum yapamam. süper değilim ama kötü de değilim. beğenmediğim yerlerim olsa da genel olarak memnunum.

Sana bir olaydan bahsedeyim.
Beğendiğim bir çocuk vardı.Arada bir aklıma geliyordu. Bayılmıyordum yani. Tip olarak oldukça hoş biriydi ama tanımıyordum hiç. Zaten başka ünideydi o. Ama aynı şehirdeyiz.
İlk karşılaştığımız ve konuşmaya çalıştığım zaman sessizdi bu baya. Pek üstüne düşmedim. Birkaç ay sonra şenlikte karşılaşmıştık kendisiyle. O zaman da bu konuştu ben ağırdan aldım, geri çektim kendimi. sonra hadi görüşürüz dedik ayrıldık.
Tabi ben pişman oldum konuşmadığıma, çok üzüldüm, bir salaklık yaptığımı düşündüm. Neyse belli bir zamandan sonra yeniden buluşuldu bir grup olarak. Orda aramızı yapabilirsek olacaktı bir şeyler. Çocuk onu beğendiğimi öğrendi geldi buluşmaya bu sebeple.
O da beni beğeniyormuş.
Sonuç olarak o gece bu şahıs hiç konuşmadı, yanımda çok heyecanlandı, ağzından 2,3 kelime zor çıktı.
Ne dediğimi bile anlamıyordu. Ki harika bir ünide harika bir bölümde okuyor. Yani zeka seviyesi düşük olan biri hayatta yapamaz o bölümde.Elimden geleni yaptım yine de. Çaba harcadım, konuşmaya devam ettim, onu da konuşması için teşvik ettim. Ama elde var sıfır.
Tabi benim hayallerim suya düştü. Uzun zamndır da sevgilim yok. Ne kadar şanssızım diyerek o gece baya bi ağladım, b*k oldu her şey.
Sonra baya yalvardı bu bana, özür diledi ertesi günlerde.Düzelteceğini benden çok hoşlandığını söyledi. İş işten geçince bunların hepsi fos. Soğudum. Bitti.
Yani düşün bi. Bunları niye yazdım?
Çocuk tip olarak tam bana uygun, harika bir okulda, iyi bir yerde, e hislerime de karşılık buldum, hem de fazlasıyla.
Elime ne geçmiş oldu? Hiçbir şey. Yine kaldım yapayalnız.
Demem o ki bazen her şey tamam olsa bile bir engel çıkabilir ve yine yatar o iş.
Bu yüzden taktik falan da hikaye.
Elimden geleni yapmama rağmen bir güzel soğuttu çocuk kendinden.
Sen de biraz akışına bıraksan belki daha güzel gelişir olaylar.
Bazen ne yaparsan yap, olmuyor bazen...

evet haklısın aynı durumda ben olsam ben de soğurdum. kendine aşırı güvenen, tüm kızlar bana hasta modunda gezen erkeklere de ağzını bıçak açmayan erkeklere de gıcık olurum. biraz içine kapanık olacak karı gibi dır dır konuşmayacak aman yeri gelince de hem ciddi konuşup insanlara kendini dinletecek hem de espri yapıp insanları güldürecek. zeki ama ağırbaşlı olacak yaa. ee dediğin gibi tahsili olan adamdan da bekliyosun bunu... ben o kadar kötü durumda değilim ya. bi ortam olduğunda gayet de konuşurum. hatta bazen kendi kendime derim çok konuştun lan az daha ağırbaşlı olup uslu otursaydın dinleseydin keşkekaydirigubbakcemile3

Çocuk feci heyecan yaptı. Normalde böyle değilmiş, bir bana böyle olmuş..
Amaannn..

İşte onu diyorum. Bak ben de konuştum, elimden geleni yaptım ama o an karşılık veremedi salak herif. Yani sen istediğin kadar güzel güzel konuş, kendini rahat ifade et bir yerde tıkanacağı varsa tıkanıyor. Deli ediyor bu da insanı.
Ne güzellik, ne de o vasıflar boş bir yerde.
Kısmet denen olay bu herhalde. Bekliyorum ben de napayım...

ay evet bazen olmadı mı olmuyor. o yüzden kendini çok kaptırmamak lazım. eskiden olsa açar fotolarına bakardım, içki içerdim. dertsiz başıma dert açardım. kendi kendimi zorla aşık ederdim. artık düşünmemeye çalışıyorum kapılmamak için. ben kendim için güzel güzel giyinip bakımımı yapıp gidiyorum okuluma. fırsat oldu mu muhabbetimi de açarım ben elimden geleni yaparım dediğin gibi. o ister baksın ister bakmasın napayım. ölüm yok ya ucunda. ne zamandır yalnızım daha da yalnız kalırım napayım. belki bir gün biri çıkar karşıma... zaten artık kriterlerimi azalttım. onu reddet bunu reddet ortada adam bırakmadım:mymeka:
kısmet... ben de bekliyorum bakalım...

Ahahaha..
Ayyy aynen yaaa.. Benim de kriterlerim baya düştü. sempatiksalakcinni
Evet çok mantıklı düşünüyorsun.
Biz önümüze bakalım, aşk bizi de buluacaktır elbet.

bunu okuyunca direk ''bulsun gari be!'' dedim. yöresele bağladım özüm fışkırdı içimden o derece yanikaydirigubbakcemile3

bunu okuyunca direk ''bulsun gari be!'' dedim. yöresele bağladım özüm fışkırdı içimden o derece yanikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Bir şeyi çok istersen olur. Bir de özünle ve içten istersen daha da etkili olur.:içelim:
Ben uydurdum şu an bunu ama öyle olur herhal.fisfisfis

:içelim:

inşallah olur ne diyeyim... profil resmim gibi olmak var bi de.waiting for the perfect man:gitme:
içiyo musun kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…