Selam kızlar
Sizlere danışmak istediğim bir konu var, uzun zamandır aklımı kurcalıyor.
2-2 buçuk ay önce sosyal medyadan birine rastladım. Hani bazen dersiniz ya 'analaar nelerr doğuruyorr beee' diye, ilk gördüğümde içimden öyle söyledim

Normalde sosyal medyadan tanışmalara pek sıcak bakmam. Kendisinin olmayan fotoğrafları koyanlar var, hayatında birisi olduğu halde yok gibi gösterenler var, evlisi-nişanlısı var, sapığı var uğursuzu var. Kendimi son 2 aydır onun profilinde buluyorum. En son 3 sene önce böyle hissetmiştim kiii sonu hüsranla bitti. (Başkasıyla evlendi.

)
Yaptığı mesleği merak ettim, linkedin'den bakmak istedim. Oradan o sayfaya, oradan o sayfaya derken baktım ben stalker kimliğimi yine çıkartmışım. Farketmeden tüm hayatını öğrenmişim

Bekar olduğundan eminim ama sevgilisi olup-olmadığını bilmiyorum. Hiç bir sosyal mecrada da varmış gibi durmuyor.
Araştırırken doğum gününü öğrendim. (3-4 hafta sonra) Nedense içimden hediye göndermek geliyor. Hani şu bonnyfoodlar var ya. Sürekli bu fikri düşünüyorum. Farklı hissetmesini istiyorum çünkü bana farklı hissettiriyor. Nasıl hiç görmediğin birine karşı bunları hissedersin derseniz de bilmiyorum, sadece hisss.
Sizce çok mu saçma hiç tanımadığım birine hediye göndermem? Açıkçası hayatımda biraz da heyecan istiyorum, ne olur ki hediye göndersem?
Hayatım boyunca her ilişkimde o yazsın, o söyledin, o yapsın diye diye herkesi evlenndirdimm hhahaha

1-1 buçuk senedirde kimseyi almıyorum hayatıma. Tanışmak görüşmek istiyorum bu adamla. Hediyeyi göndermezsem çok içimde kalacak gibi hissediyorum.
Çevrende adam mı kalmadı derseniz de evet kızlar kalmadı.

Sosyal medyadan da yazmak istemiyorum, herkese yürüyen bir kadınmışım izlenimi veriyor. Başka şekilde iletişim kurmak istiyorum. İletişim kurmaya başlarken de 1-0 önde başlamak istiyorum. 3 sene önce yaşadığım hüsranla biten ilişkinin ardından da mutlu olmayı hakettiğimi düşünüyorum.
Bu arada instagram üzerinden birbirimizi takip ediyoruz. Arada fotoğraflarımızı beğeniyoruz. Tamamen ismi bilinmeyen, gizli biri değilim yani.
Sizce göndersem ne düşünür kızlar? Size böyle bir hediye gelse hiç konuşmadığınız birinden, ne hissedersiniz? Kahvemi yaptım sizi bekliyorum kızlar.