• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığımmm Beyyyyy :)

Selam kızlar :KK49:

Sizlere danışmak istediğim bir konu var, uzun zamandır aklımı kurcalıyor.

2-2 buçuk ay önce sosyal medyadan birine rastladım. Hani bazen dersiniz ya 'analaar nelerr doğuruyorr beee' diye, ilk gördüğümde içimden öyle söyledim :KK45: Normalde sosyal medyadan tanışmalara pek sıcak bakmam. Kendisinin olmayan fotoğrafları koyanlar var, hayatında birisi olduğu halde yok gibi gösterenler var, evlisi-nişanlısı var, sapığı var uğursuzu var. Kendimi son 2 aydır onun profilinde buluyorum. En son 3 sene önce böyle hissetmiştim kiii sonu hüsranla bitti. (Başkasıyla evlendi. :KK45:)

Yaptığı mesleği merak ettim, linkedin'den bakmak istedim. Oradan o sayfaya, oradan o sayfaya derken baktım ben stalker kimliğimi yine çıkartmışım. Farketmeden tüm hayatını öğrenmişim :KK48: Bekar olduğundan eminim ama sevgilisi olup-olmadığını bilmiyorum. Hiç bir sosyal mecrada da varmış gibi durmuyor.

Araştırırken doğum gününü öğrendim. (3-4 hafta sonra) Nedense içimden hediye göndermek geliyor. Hani şu bonnyfoodlar var ya. Sürekli bu fikri düşünüyorum. Farklı hissetmesini istiyorum çünkü bana farklı hissettiriyor. Nasıl hiç görmediğin birine karşı bunları hissedersin derseniz de bilmiyorum, sadece hisss.

Sizce çok mu saçma hiç tanımadığım birine hediye göndermem? Açıkçası hayatımda biraz da heyecan istiyorum, ne olur ki hediye göndersem?

Hayatım boyunca her ilişkimde o yazsın, o söyledin, o yapsın diye diye herkesi evlenndirdimm hhahaha:confused: 1-1 buçuk senedirde kimseyi almıyorum hayatıma. Tanışmak görüşmek istiyorum bu adamla. Hediyeyi göndermezsem çok içimde kalacak gibi hissediyorum.:110:

Çevrende adam mı kalmadı derseniz de evet kızlar kalmadı. :halay: Sosyal medyadan da yazmak istemiyorum, herkese yürüyen bir kadınmışım izlenimi veriyor. Başka şekilde iletişim kurmak istiyorum. İletişim kurmaya başlarken de 1-0 önde başlamak istiyorum. 3 sene önce yaşadığım hüsranla biten ilişkinin ardından da mutlu olmayı hakettiğimi düşünüyorum.

Bu arada instagram üzerinden birbirimizi takip ediyoruz. Arada fotoğraflarımızı beğeniyoruz. Tamamen ismi bilinmeyen, gizli biri değilim yani.

Sizce göndersem ne düşünür kızlar? Size böyle bir hediye gelse hiç konuşmadığınız birinden, ne hissedersiniz? Kahvemi yaptım sizi bekliyorum kızlar.:KK37:
Aaah internet aşkları çok güzel benim de size benzer bir hikayem var henüs akıbetini bilmesem de:)
Adamın evli olmadıgını bilmeniz güzel. Fakat sevgilisi veya takıldıgı olabilir. Fotolarını begenen, yorum yapan takipçilerini bi inceleyin. Eger hoşunuza gitmeyen bir durum yoksa, öncelikle dm den mesaj atın. Adamın size verdigi cevaba göre zaten en azından hislerinizin devam edip etmeyecegini anlarsınız. Burda da bir sorun yoksa hazır da cesaret varken deneyin gitsin:)

Bence onu bu kadar takip edip hakkında herşeyi öğrendiyseniz, takıldığı mekanları öğrenip oralara giderek dikkatini çekip tanışma denemelerinde bulunabilirsiniz. Zaten birbirinizin resimlerini beğeniyormuşsunuz.
Diğer türlü hediye yollayarak dalga konusu olursunuz ancak.

Üfff yine konuya limon sıkanlar olmuş :KK53:

Kadın instagramdan TAKİPLEŞİYORUZ yazmış, yaaaaaniiii sarı çizmeli mehmet ağa durumu yok.
Evli olmadığını da eklemiş yorumuna :ukala:, ee nicki de @feministkadin orta da eğreti duran hiçbirşey yok bence.

Konu sahibi arkadaşım jestin bence çok hoş, en kötü ihtimalle "sadece" teşekkür eder ve konuyu kapatır.
Beni çok mutlu ederdi şahsen böylesine hoş bir davranış, geceleri uykumu kaçıracak zibilyon tane konu varken bu anca anca mutluluk ve heyecandan uyutmaz :halay:

Kadın instagramdan TAKİPLEŞİYORUZ yazmış,
İyi de hiç böyle bir şey yazmamış ki olay burda zaten karşı çıkanlar buna karşı çıkıyor. Konu sahibini savunayım derken doğru okuyalım lütfen :KK53: haha ben orayı gördüm şimdi :D gene de doğru bulmuyorum hiç tanımıyor ki :KK50:

İyi de hiç böyle bir şey yazmamış ki olay burda zaten karşı çıkanlar buna karşı çıkıyor. Konu sahibini savunayım derken doğru okuyalım lütfen :KK53: haha ben orayı gördüm şimdi :KK70: gene de doğru bulmuyorum hiç tanımıyor ki :KK50:

Bu arada instagram üzerinden birbirimizi takip ediyoruz. Arada fotoğraflarımızı beğeniyoruz. Tamamen ismi bilinmeyen, gizli biri değilim yani.

:21: konu sahibinin yazısından altıntı.

Doğru bulmuyor olabilirsiniz elbette, ben sakınca görmüyorum.

İyi akşamlar :KK50:

Biz ne dersek diyelim o kendime basit dedirtmem diyor ama dedigi ile yapmayi dusundugu seyin ne kadar celiskili olacaginin henuz farkinda degil. Hediye gondermekle cantada keklik olmadigini dusunuyor.
İşi umursamazliga veya rahatliga vurunca karsidaki algi pek de degismiyor yalniz.. Ama dedigin gibi, kafaya koymuş, yapip husrana ugramadan anlamayacak.. InsaAllah biz yaniliriz

Tesekkur ederim. Ama o farkli dusunenleri okumuyor bile sanirim. Hepimizin gonder demesini bekliyor. Duymak istediklerini okuyor sanirim. Gondersin bakalim.

Hepsini okuyorum sadece cevap vermeye deger olanlara geri donuyorum.

İşi umursamazliga veya rahatliga vurunca karsidaki algi pek de degismiyor yalniz.. Ama dedigin gibi, kafaya koymuş, yapip husrana ugramadan anlamayacak.. InsaAllah biz yaniliriz

Isi umursamazliga veya rahatliga vurmuyorum. Farkli fikirler almak istedim, sahsima hakaret sayacagim seylerin olmadigini soyledim.

Çok tatlı hisler bunlar canım.
Ben olsam ağzım yandıgi için zamanında yapmam ama sen baya baya hoşlanıyosun.
Yap bence bunda kötü birsey yok.
İsim Soyisim yazacaksın eğer ilgilenirse sana döner. .
Bilmiyorum belki de büyük bi aşk doğar.
Tam tersi de olabilir seni hiç takmayada bilir.

Şayet biri bana böyle bişey yapsa çok heyecanlanirdim merak ederdim

Hahaha evet biraz gerilimli duruyor ama isim soyisim yazıp göndereceğim. İnstagram üzerinden takipleşiyoruz, arada beğeniyoruz fotoğrflarımızı ama o kadar. İsmimi gördüğünde hatırlar diye düşünüyorum. O zaman iletişime geçeriz herhaldeee :KK70:
Bence güzel bir adım .her defasında karşı atak beklememek gerek ...
Hediyeyi pahalı alma da ,adam bir teşekkür edip gecerse ziyan olmasin :D

Yiyecek bişey gönderilse yemezdim. Kıyafet vs olsa da kullanmam biraz fazla şüpheci yaklaşırım bu durumlara. Sonuçta ünlü biri değil ki fanları bişeyler yollasın.
Ortak arkadaşınız varsa aracı olsun dicem ama genelde aracılara potansiyel manita gözüyle bakılıyor :deli:çalıştığı yere gidip birebir tanışsan nasıl olur acaba?
Hakkınızda hayırlısı olsun bilemedim yani ne desem.

Tesekkur ederim. Ama o farkli dusunenleri okumuyor bile sanirim. Hepimizin gonder demesini bekliyor. Duymak istediklerini okuyor sanirim. Gondersin bakalim.
Emek verip çok güzel yazmışsınız okuyup bi parça birşeyler öğrenebilirdi halbuki.. Artık dediğiniz gibi göndersin ve "bir musibet bin nasihattan yeğdir" atasözümüzle öğrensin yazdıklarınızı..

Selam kızlar :KK49:

Sizlere danışmak istediğim bir konu var, uzun zamandır aklımı kurcalıyor.

2-2 buçuk ay önce sosyal medyadan birine rastladım. Hani bazen dersiniz ya 'analaar nelerr doğuruyorr beee' diye, ilk gördüğümde içimden öyle söyledim :KK45: Normalde sosyal medyadan tanışmalara pek sıcak bakmam. Kendisinin olmayan fotoğrafları koyanlar var, hayatında birisi olduğu halde yok gibi gösterenler var, evlisi-nişanlısı var, sapığı var uğursuzu var. Kendimi son 2 aydır onun profilinde buluyorum. En son 3 sene önce böyle hissetmiştim kiii sonu hüsranla bitti. (Başkasıyla evlendi. :KK45:)

Yaptığı mesleği merak ettim, linkedin'den bakmak istedim. Oradan o sayfaya, oradan o sayfaya derken baktım ben stalker kimliğimi yine çıkartmışım. Farketmeden tüm hayatını öğrenmişim :KK48: Bekar olduğundan eminim ama sevgilisi olup-olmadığını bilmiyorum. Hiç bir sosyal mecrada da varmış gibi durmuyor.

Araştırırken doğum gününü öğrendim. (3-4 hafta sonra) Nedense içimden hediye göndermek geliyor. Hani şu bonnyfoodlar var ya. Sürekli bu fikri düşünüyorum. Farklı hissetmesini istiyorum çünkü bana farklı hissettiriyor. Nasıl hiç görmediğin birine karşı bunları hissedersin derseniz de bilmiyorum, sadece hisss.

Sizce çok mu saçma hiç tanımadığım birine hediye göndermem? Açıkçası hayatımda biraz da heyecan istiyorum, ne olur ki hediye göndersem?

Hayatım boyunca her ilişkimde o yazsın, o söyledin, o yapsın diye diye herkesi evlenndirdimm hhahaha:confused: 1-1 buçuk senedirde kimseyi almıyorum hayatıma. Tanışmak görüşmek istiyorum bu adamla. Hediyeyi göndermezsem çok içimde kalacak gibi hissediyorum.:110:

Çevrende adam mı kalmadı derseniz de evet kızlar kalmadı. :halay: Sosyal medyadan da yazmak istemiyorum, herkese yürüyen bir kadınmışım izlenimi veriyor. Başka şekilde iletişim kurmak istiyorum. İletişim kurmaya başlarken de 1-0 önde başlamak istiyorum. 3 sene önce yaşadığım hüsranla biten ilişkinin ardından da mutlu olmayı hakettiğimi düşünüyorum.

Sizce göndersem ne düşünür kızlar? Size böyle bir hediye gelse hiç konuşmadığınız birinden, ne hissedersiniz? Kahvemi yaptım sizi bekliyorum kızlar.:KK37:
Cok ilginc

Back
X