- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi davetsizkullanici
Ya sevgılısı varsa ??? her ne olursa olsun bı ılıskıye bu sekılde baslamak 1-0 malup (maglup muydu o ya ? bılemedım) baslamak bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Romantik hikayenizi bölmek istemem ama artık CIA denen bir uygulama var, telefonunu arattığında kime ait olduğunu görebilir. Hatta yeni akıllı telefonlarda uygulamaya bile gerek kalmadan direkt kayıtlı olmayan telefonun sahibinin kim olduğunu gösteriyor.
Ya sevgılısı varsa ??? her ne olursa olsun bı ılıskıye bu sekılde baslamak 1-0 malup (maglup muydu o ya ? bılemedım) baslamak bence
İsmimi gizli yapmak gibi bir gayem yok zaten. Bir üye kendi fikrini söylemiş sadece. Romantik hikayemizi bölmek istemiyorsanız, bölmeyin hanımefendi. İyi günler.
Haydaa bana niye alındın şimdi fdjkhsd. Gerçekler acıdır napalım, sonra ikinci konu açıp üzülme diye söylüyoruz.
Ayni sehirde mi yasiyorsunuz? Bence takildigi yerleri iyice arastir reelde karşılaşmış gibi yap oyle tanis![]()
ben olsam göndermezdim ama tesadüfenmiş gibi doğum gnünü kutlar oradan sohbet açardım. sonuçta bir paylaşım yapar doğum gnü olduğu ile ilgli.Selam kızlar
Sizlere danışmak istediğim bir konu var, uzun zamandır aklımı kurcalıyor.
2-2 buçuk ay önce sosyal medyadan birine rastladım. Hani bazen dersiniz ya 'analaar nelerr doğuruyorr beee' diye, ilk gördüğümde içimden öyle söyledimNormalde sosyal medyadan tanışmalara pek sıcak bakmam. Kendisinin olmayan fotoğrafları koyanlar var, hayatında birisi olduğu halde yok gibi gösterenler var, evlisi-nişanlısı var, sapığı var uğursuzu var. Kendimi son 2 aydır onun profilinde buluyorum. En son 3 sene önce böyle hissetmiştim kiii sonu hüsranla bitti. (Başkasıyla evlendi.
)
Yaptığı mesleği merak ettim, linkedin'den bakmak istedim. Oradan o sayfaya, oradan o sayfaya derken baktım ben stalker kimliğimi yine çıkartmışım. Farketmeden tüm hayatını öğrenmişimBekar olduğundan eminim ama sevgilisi olup-olmadığını bilmiyorum. Hiç bir sosyal mecrada da varmış gibi durmuyor.
Araştırırken doğum gününü öğrendim. (3-4 hafta sonra) Nedense içimden hediye göndermek geliyor. Hani şu bonnyfoodlar var ya. Sürekli bu fikri düşünüyorum. Farklı hissetmesini istiyorum çünkü bana farklı hissettiriyor. Nasıl hiç görmediğin birine karşı bunları hissedersin derseniz de bilmiyorum, sadece hisss.
Sizce çok mu saçma hiç tanımadığım birine hediye göndermem? Açıkçası hayatımda biraz da heyecan istiyorum, ne olur ki hediye göndersem?
Hayatım boyunca her ilişkimde o yazsın, o söyledin, o yapsın diye diye herkesi evlenndirdimm hhahaha1-1 buçuk senedirde kimseyi almıyorum hayatıma. Tanışmak görüşmek istiyorum bu adamla. Hediyeyi göndermezsem çok içimde kalacak gibi hissediyorum.
Çevrende adam mı kalmadı derseniz de evet kızlar kalmadı.Sosyal medyadan da yazmak istemiyorum, herkese yürüyen bir kadınmışım izlenimi veriyor. Başka şekilde iletişim kurmak istiyorum. İletişim kurmaya başlarken de 1-0 önde başlamak istiyorum. 3 sene önce yaşadığım hüsranla biten ilişkinin ardından da mutlu olmayı hakettiğimi düşünüyorum.
Bu arada instagram üzerinden birbirimizi takip ediyoruz. Arada fotoğraflarımızı beğeniyoruz. Tamamen ismi bilinmeyen, gizli biri değilim yani.
Sizce göndersem ne düşünür kızlar? Size böyle bir hediye gelse hiç konuşmadığınız birinden, ne hissedersiniz? Kahvemi yaptım sizi bekliyorum kızlar.![]()
Ya bişey sormak istiyorum hiç farklı bir şekilde karşılaşmadınız mı yani ortak arkadaş falanda mı yok?Valla karışık durumlar varBen İstanbuldayım, Van'da öğretmen
Abisi İstanbulda yaşıyor, az önce fotoğraf koymuş yaşadığım ilçeye 5 dakikalık yerde. Tatillerde burada sanırım
![]()
Feminist olduğunuza emin misiniz siz?Bu yaptığınız saçmalık resmen sizi tanımıyor etmiyor ne münasebet hediye gönderebilirsiniz dış görünüşü sizi etkiledi diye?Kusura bakmayın ama bunun tacizden bi farkı yok romantikleştirmeye çalışmayın boşuna.
Bana gore ilk adimi atmasi gereken erkektir. Kadin secen degil secilen olmalidir. Cunku erkegin dogasinda av degil avci olmak vardir. Secilen olan erkekler genelde karsi tarafla uzun iliskiler yurutmezler cunku kolay olmustur. Oysa emek verilen seylerde kiymet bilindigi icin o iliski daha uzun surer, daha anlamlidir. Baska acidan bakmak gerekirse hareket eden spermdir, yumurta hep sabit kalir.
Ben ilk adimin ondan gelmesini tercih ederdim ya da ortak bir arkadas tarafindan tanistirilmayi. Eger biri bana dogum gunum bile olsa birseyler gonderse cok da kaale almazdim. Instagraminizda ekli ve ara sira begeniyorsa ilk adimi o atabilirdi. Ilk adimi sizin atmaniz cok mantikli degil. Adam dogum gunume kadar arastirmis ogrenmis diye dusunebilir. Siz dogumgununuzu kutlayarak onun sizi fark edecegini ve kapsama alanina sokacaginizi dusunebilirsiniz ama tam tersi de olabilir. Sizi basit gorup hakkinizda yanlis dusunebilir. Ben bu dogumgunu kutlamasinda Erosun oklarinin onun yuregine isabet edecegini dusunmuyorum aksine itici bir hareket olarak gorebilir.
Hediye yollamak çok abartı olmaz mı? internetten selam yazmak bence ondan daha iyidir. Hem cool olmak çok açık vermemek istiyorsunuz hem de hediye yollamaktan bahsediyorsunuz bence o kişiye çok alakasız gelir bu. Hem adresini nereden biliyorsunuz. Hediyeyi alıp sizin olduğunu anladığında ne cevap vereceksiniz? belki sevdiği belki hoşlandığı biri var. Bir bahaneyle konuşma açmalı bir yoklama yapmalısınız.
Size sapık demedim bu yaptığınızın tacizden farkı yok dedim aynı fikirdeyim de hala.Feminizm kelimesinin anlamini bildiginizden emin misiniz? Ne alaka u konunun feminizmle? Kimligimi gizlemiyorum sacma sacma mesajlar atip rahatsiz etmiyorum. Sapikligi bir ayirin. Her onunuze gelene sapik damgasi yapistiramazsiniz. Mantinli degil demeniz daha normal.