- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi davetsizkullanici
evet çok saçma ve uygunsuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya erkekler de işkillenir kim bu hediye alan bana taktı diye yani olabilir :) ben olsam yazardım hediye yollama doğumgününden iki hafta önce yaz muhabbet ilerlerse kutlarsın gene hediye yollama bence yani sen kendin bilirsin :)Bir kadın olarak belki ben de düşünürdüm ama erkeğin kadını sapık sanması pek olağan gelmiyor nedense. Ne yapacağım ben koca adama küçücük halimle.
Kendini altın tepside sunmak tamamen kendini teslim etmek gibi birşey. Hediye gönderirken kendimi teslim etmiyorum ki, sadece farklı bir tanışma olmasını istiyorum.
sizin için olanı değil karşıdan görünecek olanı yazdım.
bu tip konularda kadın adım atmamalı vs diyenlerden değilim. aranızda bi muhabbet olsa kahve içmeye çağırmak filan daha mantıklı. hiç tanışmamışken bu şekilde bi gönderim iyi bi izlenim yaratmaz bence.
yine de siz bilirsiniz.
Heyecan falan değil, çok sapıkça bence yanlış anlamayın da. Hiç tanımadığım biri bana hediye gönderse hiç olumlu bir izlenim bırakmaz bende. Hiçbir şey bilmiyorsunuz adam hakkında, belki sevgilisi var. Acele karar verilmez böyle işlerde.
2 aydır bunu düşünüyorum ben de. Pekte acele gözükmüyor. Doğum gününe de 1ay var. Gözlemliyorum bu süreçte bende bir şekilde.
Bak bu super fikir :)banada heycanlı geldi :) bende yapardım heralde. hatta adımı da yazmazdım. sadece telefon numarası. sonra mesajlaşırdım uzun süre. merak ederdi :)
banada heycanlı geldi :) bende yapardım heralde. hatta adımı da yazmazdım. sadece telefon numarası. sonra mesajlaşırdım uzun süre. merak ederdi :)
Hahaha yaa gercek mi? Vay arkadas ne kadar geri kaldik sizlerde olmasaniz göt olcazRomantik hikayenizi bölmek istemem ama artık CIA denen bir uygulama var, telefonunu arattığında kime ait olduğunu görebilir. Hatta yeni akıllı telefonlarda uygulamaya bile gerek kalmadan direkt kayıtlı olmayan telefonun sahibinin kim olduğunu gösteriyor.
Hahaha yaa gercek mi? Vay arkadas ne kadar geri kaldik sizlerde olmasaniz göt olcaz![]()
Haha bunlardan biride benim yaaaDikkat yani arkadaşı yanlış yönlendirmeyin, romantik olacağım diye gümbürtüye gitmesin. :) Yıl oldu 2017, hala gizli kalabileceğini sananlar var.
bu beyden size bi adım var mı?Selam kızlar
Sizlere danışmak istediğim bir konu var, uzun zamandır aklımı kurcalıyor.
2-2 buçuk ay önce sosyal medyadan birine rastladım. Hani bazen dersiniz ya 'analaar nelerr doğuruyorr beee' diye, ilk gördüğümde içimden öyle söyledimNormalde sosyal medyadan tanışmalara pek sıcak bakmam. Kendisinin olmayan fotoğrafları koyanlar var, hayatında birisi olduğu halde yok gibi gösterenler var, evlisi-nişanlısı var, sapığı var uğursuzu var. Kendimi son 2 aydır onun profilinde buluyorum. En son 3 sene önce böyle hissetmiştim kiii sonu hüsranla bitti. (Başkasıyla evlendi.
)
Yaptığı mesleği merak ettim, linkedin'den bakmak istedim. Oradan o sayfaya, oradan o sayfaya derken baktım ben stalker kimliğimi yine çıkartmışım. Farketmeden tüm hayatını öğrenmişimBekar olduğundan eminim ama sevgilisi olup-olmadığını bilmiyorum. Hiç bir sosyal mecrada da varmış gibi durmuyor.
Araştırırken doğum gününü öğrendim. (3-4 hafta sonra) Nedense içimden hediye göndermek geliyor. Hani şu bonnyfoodlar var ya. Sürekli bu fikri düşünüyorum. Farklı hissetmesini istiyorum çünkü bana farklı hissettiriyor. Nasıl hiç görmediğin birine karşı bunları hissedersin derseniz de bilmiyorum, sadece hisss.
Sizce çok mu saçma hiç tanımadığım birine hediye göndermem? Açıkçası hayatımda biraz da heyecan istiyorum, ne olur ki hediye göndersem?
Hayatım boyunca her ilişkimde o yazsın, o söyledin, o yapsın diye diye herkesi evlenndirdimm hhahaha1-1 buçuk senedirde kimseyi almıyorum hayatıma. Tanışmak görüşmek istiyorum bu adamla. Hediyeyi göndermezsem çok içimde kalacak gibi hissediyorum.
Çevrende adam mı kalmadı derseniz de evet kızlar kalmadı.Sosyal medyadan da yazmak istemiyorum, herkese yürüyen bir kadınmışım izlenimi veriyor. Başka şekilde iletişim kurmak istiyorum. İletişim kurmaya başlarken de 1-0 önde başlamak istiyorum. 3 sene önce yaşadığım hüsranla biten ilişkinin ardından da mutlu olmayı hakettiğimi düşünüyorum.
Bu arada instagram üzerinden birbirimizi takip ediyoruz. Arada fotoğraflarımızı beğeniyoruz. Tamamen ismi bilinmeyen, gizli biri değilim yani.
Sizce göndersem ne düşünür kızlar? Size böyle bir hediye gelse hiç konuşmadığınız birinden, ne hissedersiniz? Kahvemi yaptım sizi bekliyorum kızlar.![]()
banada heycanlı geldi :) bende yapardım heralde. hatta adımı da yazmazdım. sadece telefon numarası. sonra mesajlaşırdım uzun süre. merak ederdi :)
Göndermelisin.bir birlikteliginin olmadigina eminsen gonder gitsin.
Neden icinden gelen isteği baskilayasin ki.
Isimsiz gonder cokta detayda bogulduysan.
Burada ki amac o sana iyi hissettirdi baktiginda sende jest yapıyorsun ve aslinda icinden gelen seyi kendin icin yapiyorsun.isimsizde olur yani.
Ama iliskisi olmadığına emin ol.