• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığımmm Beyyyyy :)

Emek verip çok güzel yazmışsınız okuyup bi parça birşeyler öğrenebilirdi halbuki.. Artık dediğiniz gibi göndersin ve "bir musibet bin nasihattan yeğdir" atasözümüzle öğrensin yazdıklarınızı..
Maalesef cevap vermeye degeceklerinkine cevap veriyormus. Emek verip yorum yapmak bile hata oldu. Cevap vermeye luzum bile gormuyor. Cunku istedigi cevap o degil. Tesekkurler. Aslinda darilmadim ona. Zaman onu da olgunlastiracaktir. Bir gun gelecek su dusuncesinin ne kadar sacma oldugunu o da gorecek ve gulumseyecek. Yireginize saglik elinize saglik emek vermissiniz. Sevgiyle kalin.

Katiliyorum..
Ayrica belki de adamin gonlunde biri var, gorustugu biri var ama sosyal medyada renk vermiyor.. Simdilerde cogu kisi pek cok seyi ortada yasadigi icin, foto filan gormeyince hemen yalniz oldugu kanısına varılıyor.. Hayatinda biri varsa iyice sinir bozucu bi durum olacak üstüne.. Haddini aşmanın bi türü de bu iste.. Bilip bilmeden davranmak..
Hem filmlerde oluyor o cocugun sakar kizin safliklarina vurulmasi, hediyelerden etkilenmesi vs..
Gercek sevenler ve mutlu olanlar sosyal medyada afise etmeye gerek duymuyorlar evet. Ben de oyle dusunmustum ama konu sahibi anlamadi. Bir cocugu ancak bir sekerle etkileyebilirsiniz. Kisiligi oturmus birisi icin tanimadigi birinden hediye gelmesi ters tepecektir ama o deneyip gormek istiyor sanirim. Denesin bakalim. Belki biz yaniliriz.

Soylediklerinize kismen katiliyorum kismen katilmiyorum.
Konu sahibi direkt hediye yollarsa adam onun basit biri oldugunu düşünebilir bu olasi bi sey. Neden olası bi sey? Çünkü bizim erkeklerimiz sığ düşünceli, basit ve fesat düşünceli. Kadının tamamen iyi niyetten hoslantidan dolayi yaptığı biseyi "şuna bak ne rahat ne basit allah bilir kac kisiye boyle yapmıştır" diye düşünecek potansiyele sahip geri kafalilar. Bu yuzden direkt hediye göndermemeli.

Ama kadının secilen olmasi gerektigine katilmiyorum. Biz mal değiliz oldu olacak sıraya dizilelim süslenip püslenip, onlar da gelip icimizden beğendiğini alsinlar.
Neden ben secilen taraf oluyormusum? Gayet seçen tarafta olabilirim. Ki zamanin da öyle de yaptım, simdi evleniyoruz.

Ama işte size katildigim nokta şu ki; ilk adımı atmak kötü bi sey değilken bazi erkekler maalesef ki ilk adımı atan kadını basit görebiliyorlar, ama görmeyen erkekler de var. Karsidakinin kişiliğini bilemedigimiz icin konu sahibinin temkinli olmasinda fayda var.
Aslinda beni anlamissiniz. Belki yanlis kelimeler sectim ama secilen taraf olmak demek ilk adimi erkegin atmasini beklemek demekti. Ilk adimi kadin attiginda sig dusunen zihniyetler maalesef bunu yanlis anlayabiliyor. Sadece bunu anlatmakti amacim. Yoksa milyonlarca spermden de yumurta sadece birini kabul ediyor oyle degil mi? Sonucta esas secimi aslinda yumurta yapiyor ama ilk adim spermden geliyor. Sanirim simdi dogru anlattim.

Ayy tez zamanda banada bonnyfood yollayanım olsun duası ediyor konuya dönüyorum :dua:
İçinde kalacaksa yolla gitsin arkadaşım. 3 günlük dünya 'o öyle düşünür, hafif olurum' diye düşünmek için çok kısa.. Zaten o kafada olan biri herşekilde öyle düşünür, sende erkenden anlamış olursun. Bu arada seçilen değil' seçen' kısımda olmak daha iyi diye düşünüyorum:işsiz: Ama zaten tanıyormuşsunuz birbirinizi, abuk sabuk biri olsaydı az çok anlardın. Sosyal medyadada herşey kabak gibi ortada artık.
Bir de çocuk Van'da öğretmenmiş. Sevinir taa oralarda hediye alınca. Şahsen ben çok mutlu olurdum. Düşünülmek güzel bişeydir. Her daim +puan. Ama yinede arada selam çak derim o vakte kadar..
Sana kolaylıklar umarım dilediğin gibi olur :KK52:

ben senden feministim ama buket yollayacağın adam feminist olmayacak :)

türkiyenin en feminist erkekleriyle arkadaşımdır belki ama onlar bile böyle bir durumu tuhaf bulurlar. zaten bir çok kadın kendisine tanımadığı bi adam hediye yollasa bu durumu tuhaf bulur.

lisede konuştuğum ama hoşlanmadığım benden hoşlandığını hşssettiğim bi arkadaşım vardı. nası bulduysa benim ev adresimi bulmuş bir gün mesajla yazdıydı. o gün her yerden engelledim bu çocuk tehlikeli diye.

centilmenlik cinsiyete tabi değil ama her şeyin de bir oluru var. her türlü kuzey ülkesinde bile bu durum absürt karşılanır. az tanışıklığın olsa amenna durum farklılaşır.

gerçekten feministsen dürüstçe bi kahve içmeye çağırırsın adamın da bu hoşuna gider sevgilisi varsa açıkça söyler hem medenice olur hem de bi tarafı kalkmaz

neyse yazdığımdan hoşlanmayacak muhtemelen halbuki cidden tanımasam da hemcinsimi düşünerek objektif yazdım. cevap da beklemiyorum. bir iyilik yaptım balona bağladım bıraktım uçsun ya varır yerine ya kaybolur gökyüzünde.

ben senden feministim ama buket yollayacağın adam feminist olmayacak :)

türkiyenin en feminist erkekleriyle arkadaşımdır belki ama onlar bile böyle bir durumu tuhaf bulurlar. zaten bir çok kadın kendisine tanımadığı bi adam hediye yollasa bu durumu tuhaf bulur.

lisede konuştuğum ama hoşlanmadığım benden hoşlandığını hşssettiğim bi arkadaşım vardı. nası bulduysa benim ev adresimi bulmuş bir gün mesajla yazdıydı. o gün her yerden engelledim bu çocuk tehlikeli diye.

centilmenlik cinsiyete tabi değil ama her şeyin de bir oluru var. her türlü kuzey ülkesinde bile bu durum absürt karşılanır. az tanışıklığın olsa amenna durum farklılaşır.

gerçekten feministsen dürüstçe bi kahve içmeye çağırırsın adamın da bu hoşuna gider sevgilisi varsa açıkça söyler hem medenice olur hem de bi tarafı kalkmaz

neyse yazdığımdan hoşlanmayacak muhtemelen halbuki cidden tanımasam da hemcinsimi düşünerek objektif yazdım. cevap da beklemiyorum. bir iyilik yaptım balona bağladım bıraktım uçsun ya varır yerine ya kaybolur gökyüzünde.

Cevabinizi nedrn hos bulmayayim da cevap yazmayayim. Boyle bir algi yaratildi sadece. Bu konunun feministlikle alakasi oldugunu dusunmuyorum ben.

Çiçek veya hediye göndermek yerine, önce resmi bie şekilde tanışıp ona gore hareket et bence. Sevgilisi varsa sevgilim var der, yazmazsın daha. Gayet basit yani.
Kadının seçilmesi olayına karşıyım. Onun aslı kadının sevilmesidir. Adam kadını sever ve gelir açılır sevdiğini söyler. Ama burda bu olaya seçilme denilip çok basite indirgenmiş. Halbuki sevmek seçmekten çok çok daha önemli bir olgudur. Yan yana gelmesi bile mümkün değildir.

Sadece kadinin secilmesi olayina ben de karsiyim. Kadin sevipte birine acilamaz mi? Erkege ozgu birsey mii? Birini begeniyorum dogru veya yanlis bir sekilde iletisime gececegim.

Sadece kadinin secilmesi olayina ben de karsiyim. Kadin sevipte birine acilamaz mi? Erkege ozgu birsey mii? Birini begeniyorum dogru veya yanlis bir sekilde iletisime gececegim.
Açılır açılır. Insani bir sey çünkü aşk. Sevdiğine söylemeyip aylarca belki de yıllarca acı çekmek mantıklı değil. Ben zamanında yaptım, görüştüğüm biri var dedi. Ama dışardan hic belli etmediği için bilmiyordum. Teşekkür ettim sildim faceden. Ve daha da adı gecmedi. Şuan senin gibi bir durumum var, ama sevip sevmediğimden emin olmadigim için pek birşey yapma taraftarı değilim. :)

Açılır açılır. Insani bir sey çünkü aşk. Sevdiğine söylemeyip aylarca belki de yıllarca acı çekmek mantıklı değil. Ben zamanında yaptım, görüştüğüm biri var dedi. Ama dışardan hic belli etmediği için bilmiyordum. Teşekkür ettim sildim faceden. Ve daha da adı gecmedi. Şuan senin gibi bir durumum var, ama sevip sevmediğimden emin olmadigim için pek birşey yapma taraftarı değilim. :)

Subatin basindan beri pusuya yatmis durumdayim, mayisin sonuna kadarda takip edecegim. Eger gorustugu birinin olmadigini dusunursem hediye ginderecegim. Tabii buarada sosyal medyadan kurdugumuz kucuk iletisimin devamini getirrmeye calisacagim.

Hayatimda, aklimda birisi varsa tesekkur edilip silinir en fazla. Ama bu belirsizlik dahada dusunduruyor beni :D

Van'da öğretmen demişsiniz. Instagramda da takipleşiyormuşsunuz. Alın size proje : Adama yazın : Merhaba, ben bilmemkim, şurada şunu bunu yapıyorum. (Net ve ciddi) Van'da öğretmenlik yaptığınızı gördüm, size de sormak istedim elimizde 60-70 adet ( burada hangi seviyede öğretmense ona göre yazılacak ) ortaokul çağındaki gençlere uygun - ya da - bilmemne testi hazırlık için kitap var. Geçen senelerde, doğudan gelen talepler üzerine okulların kütüphanelerine göndermiştik, bu sene böyle talebi olan bir okula rastlamadık, sizin okulda ya da bildiğiniz bir okulda böyle bir ihtiyaç var mı ? Buna cevap yazacağını düşünüyorum. Size bir okul adı verirse, artık bir zahmet kitap alır yollarsınız, süreç ile ilgili bilgilendirirsiniz, doğuda öğretmenliğin çeşitli fedakarlıklar gerektirdiğini, sizlerin de batıdan böyle destek olmanız gerektiğine inandığınızı, aileden ve alışılan çevreden uzak vazife yapmanın illa ki zor olduğunu, doğuda vazife yapan kişileri çok takdir ettiğinizi filan yazar, diyaloğu ilerletirsiniz.

Bu arada, şöyle bir detay uydurursunuz : "Uzak yerlerde insan hiç olmayacak şeyleri özlüyor, di mi, mesela benim amcamın torunu da ( artık bu hayali kişinin kim olacağı size kalmış) ilk doğu görevine gittiğinde, "hiç aklıma gelmezdi ama deli gibi cheesecake özlüyorum diyordu, sizin de böyle, özleyeceğinizi tahmin etmediğiniz, hiç aklınıza gelmeyecek şeyler oldu mu özlediğiniz ? " Hele ki buna cevap verirse, tadından yenmez, özlediği her ne ise doğumgününde kargolar gönderirsiniz. Tüm bunların sonucunda, doğum gününde hediye yollamanız da abes kaçmaz, çünkü siz önceden oradaki yalnızlığı anlıyor olduğunuzu, takdir ediyor olduğunuzu vs vs söylemiş oldunuz ya, incelik dolu bir kadın olursunuz işte.

Van'da öğretmen demişsiniz. Instagramda da takipleşiyormuşsunuz. Alın size proje : Adama yazın : Merhaba, ben bilmemkim, şurada şunu bunu yapıyorum. (Net ve ciddi) Van'da öğretmenlik yaptığınızı gördüm, size de sormak istedim elimizde 60-70 adet ( burada hangi seviyede öğretmense ona göre yazılacak ) ortaokul çağındaki gençlere uygun - ya da - bilmemne testi hazırlık için kitap var. Geçen senelerde, doğudan gelen talepler üzerine okulların kütüphanelerine göndermiştik, bu sene böyle talebi olan bir okula rastlamadık, sizin okulda ya da bildiğiniz bir okulda böyle bir ihtiyaç var mı ? Buna cevap yazacağını düşünüyorum. Size bir okul adı verirse, artık bir zahmet kitap alır yollarsınız, süreç ile ilgili bilgilendirirsiniz, doğuda öğretmenliğin çeşitli fedakarlıklar gerektirdiğini, sizlerin de batıdan böyle destek olmanız gerektiğine inandığınızı, aileden ve alışılan çevreden uzak vazife yapmanın illa ki zor olduğunu, doğuda vazife yapan kişileri çok takdir ettiğinizi filan yazar, diyaloğu ilerletirsiniz.

Bu arada, şöyle bir detay uydurursunuz : "Uzak yerlerde insan hiç olmayacak şeyleri özlüyor, di mi, mesela benim amcamın torunu da ( artık bu hayali kişinin kim olacağı size kalmış) ilk doğu görevine gittiğinde, "hiç aklıma gelmezdi ama deli gibi cheesecake özlüyorum diyordu, sizin de böyle, özleyeceğinizi tahmin etmediğiniz, hiç aklınıza gelmeyecek şeyler oldu mu özlediğiniz ? " Hele ki buna cevap verirse, tadından yenmez, özlediği her ne ise doğumgününde kargolar gönderirsiniz. Tüm bunların sonucunda, doğum gününde hediye yollamanız da abes kaçmaz, çünkü siz önceden oradaki yalnızlığı anlıyor olduğunuzu, takdir ediyor olduğunuzu vs vs söylemiş oldunuz ya, incelik dolu bir kadın olursunuz işte.
Vay be :D ben bile tav oldum şuan :)))

Derste olduğu halde kadınlarla mesajlaşan bi öğretmen :KK200::KK200:ne kadar da sorumluluk sahibi yaa...Bence hediye falan gönderme ,direkt arayışta olduğunu düşünür ve bu açıktan faydalanır...benden söylemesi...

Sagsen yazdiginizin hepsini okumadim. Erkekler peslerinden uzun sure gittikleri kadinlari da aldatabiliyor. O halde kadinin av olmasinin gerekliligi neden var? Her iliski ve kisi kendine has. Kendime de kolay lokma dedirtmem kusura bakmayin. Jest yapmak ayri hafif olmak ayri.
Ama erkekçe bir hareket kabul et.Fabrika ayarlarıyla oynayınca ters tepiyor.Yani sen normal bakabilirsin ama o bakmaz işte.Bunu anlatmaya çalışıyor arkadaşlar.Istersen bahse girelim dene.Bize de sonucları yaz.Kisa dönem ilgilense bile ilgisi kısa sürede soner.Kolay oldu ve seçildi çünkü.Bunyesi rahatsız olur.Genel tavrın da bu konularda cesursa zaten olur yani..

Son düzenleme:
Adresini bilio musun ki?

Fikir saçma olduğu gibi hediyenin türü de saçma...Artı siz bunu yapmayı düşündüyseniz erkekleri çözememişsiniz henüz bi ilişkiyi nasıl devam ettireceksiniz?

Fikir saçma neden çünkü adam belki öküzün biridir..sonra ben kime hediye göndermişim diye yanmak ta var...

Adam belki kızacak siz kimsiniz hanfendi şeklinde...Bazı adamlar böyle tepki verebilir..

Erkekler hoşlanmazlar dedektiflikten..Onlar bi kadını keşfetmeyi severler..Belki senin manyak biri olduğunu düşünebilir. Veya belalısı varsa eski sevgilisi veya sevgilisi varsa onun bir testi denemesi oldugunu da düşünebilir...

Ben olsam sapık oldugunu düşünürüm mesela veya bi saplantı.

2. Hediye de saçma. O hediye bayanlara göre..hem o koskoca şeyi saklamak isterse nereye koysun adam..

Back
X