• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığımmm Beyyyyy :)

Sagsen yazdiginizin hepsini okumadim. Erkekler peslerinden uzun sure gittikleri kadinlari da aldatabiliyor. O halde kadinin av olmasinin gerekliligi neden var? Her iliski ve kisi kendine has. Kendime de kolay lokma dedirtmem kusura bakmayin. Jest yapmak ayri hafif olmak ayri.
aldatmayla ne alakasi var pesinden gitmenin. Aldatma kisilik bozuklugudur. Adamin is yerine hediye gondermeyi dusunuyorsun. Sadece fark edilmek icin. hohoooo ben varim burdayim der gibi. Bence cok sacma ama anladigim kadariyla sen deneyeceksin. Dene madem. Kimbilir belki olur. Ben sanmiyorum ama.

sosyal medyadan mesaj atmaya sıcak bakmayıp da hediye yollamayı istemek çok enteresan.
hiç de herkese yürüyor izlenimi vermezsiniz bence.
en uygunu o olur.
hediye yollamak çok saçma bana göre.
hele ki bir kadının bunu hiç tanımadığı birine yapması daha da abes.

Bir arkadaşım yaptı bunu, olumlu ya da olumsuz hiçbir geri dönüş olmadı. En azından bir teşekkür bekliyorduk doğrusu, bozulmuştuk:KK48: Eğer bunu yaptıktan sonra bir tepki gelmezse ya da kötü bir tepki alırsam bu durumu takarım diyorsanız yapmayın. Riskli gibi ama neden olmasın diyorum, belki de çok güzel şeyler olur bilemeyiz. Burçlar üzerinden gidersek:)) Doğum günü 1 ay sonraysa burcu boğa, boğalar sağlamcıdır, kolay kolay riske girmezler ama lüksü severler, boğazlarına da düşkünler, bonnyfood fln hoşuna gider belki:kk77: Venüs retrosu bitti, merkür retrosu da bitmiş olacak o zamana yani gökyüzü astrolojik açıdan uygundur:-)

Yaa kaynana konularından sonra ne heyecanlı konu:)
Sizi zaten biliyormuş sosyal medyadan o nedenle sapıkça olmaz asla.
Cepte görür kendini sunar tarzı şeylere pek takilmam ben ama bazı erkekler buna takılıyorlar.
Eğitim seviyesiyle filan da ilgisi yok bunun cidden bazı adamlar avcı olmak olayına fazlasıyla takıntılı.
Ama bence her insan hediye almaktan hoşlanır ve kendini özel hisseder.
O nedenle neden olmasın diyorum.
Sonra ki tavırlarına göre notunu verip devam edersiniz zaten.

Evet bu yüzden uzun zamandır düşünüyorum. Çevremde derdini saatlerce dinlediğim insanlara derdimi açtığımda 'he ya, boşver' diyen insanlar olduğu içinde buraya danışmak istedim. Farklı fikirler bir karar verdirebilir umarım bana.

Gerçek hayatta karşılaşma oranı? Arkadasım bir numara yapmıştı hoşlandığı çocuga şöyle , farklı hesap açmış işte çok beğendim kahve içelim vs anlaşmışlar atıyorum Ebru diye hesap açmış kız ama Aslı :) neyse sözde Ebru ile kahve içecekleri avm geliyor çocuğu görüyor bekliyor önünden geçerken tak manyak bayılıyor :)) tabi çocuk ilgileniyor hemen sonra birlikte kahve içiyorlar çocuk dürüstçe başkasını beklediğini söyleyince de sevgili olmaya karar veriyorlar ilerleyen zamanlarda falan filan :)) çocuk hala bilmiyor Aslı'nın aslında Ebru olduğunu .. 3 yıldır birlikteler ama sizin ki tanıyor Muş sizi resimlerden bunlarda öyle bşrsey yoktu çocuğun haberi yoktu Aslı takip ederdi bilmem ki olmaz anlar sanırım ben yerinde olsam asla göndermem

Tanımadığın birinin doğal olarak tepkisini de bilemezsin kötü bir tepki verip seni uzebilir sonucta tanimiyosun senin karakterine hic uymayan biri de cikabilir. Bence yapma derim. Hayatina alacağın kişiyi önce tanıyıp huyunu suyunu bilip sonra biseylere adim atmalisin diye düşünüyorum

Erkek olsam ve bana bir kız böyle bi söz yapsa muhtemelen karşılık verir, üç-beş güne de yatağa atardım herhalde. Gözünü karartmış nasıl olsa kolay olurdu. Sosyal medyadan yavaş yavaş yürüsen daha iyi gibi.

Ne kadar art niyetli iğrenç düşünceli insanlar varya. Size hediye göndereni yatağa atmak isteyebilirsiniz ama her insanın zihniyeti çürümüş değil kusura bakmayın. Sinirlerini geriyorsunuz insanın ya. Cahil cahil yorumlar!!

Konu sahibi arkadaşım bence düşüncen güzel ama direk yollama istersen. İnstagram da hikaye paylaşırsa, hikayesine mesaj gönder. Amaç laf atmak, muhabbet başlatmak. Bu bir ay sürecinde iyi giderse herşey yaparsın. Arkadaş olarak bile. Direk yapmak onu iş yerinde zor duruma sokabilir.

Fotograflarina falan yorum atin, foto attigi bir mekanla ilgili soru sorun veya yaptigi bir aktivite varsa onunla ilgili. Mesela spor salonundan foto atmistir ben de baslamak istiyorum siz nereye gidiyorsunuz memnun musunuz vb gibi. Obur turlu sanal stalkerliktan reel stalkerliga gecmis olursunuz

Back
X