Hoşlandığımmm Beyyyyy :)

İsmimi gizli yapmak gibi bir gayem yok zaten. Bir üye kendi fikrini söylemiş sadece. Romantik hikayemizi bölmek istemiyorsanız, bölmeyin hanımefendi. İyi günler.

Ya sevgılısı varsa ??? her ne olursa olsun bı ılıskıye bu sekılde baslamak 1-0 malup (maglup muydu o ya ? bılemedım) baslamak bence

Kimine göre sapıkça duruyor ama bana göre masumca duruyor. Hangi amaçla gönderdiğimi bildiğim için herhalde bilemiyorum. Farklı bakış açıcı tabii. Mağlupta olabilir.

İsmimi gizli yapmak gibi bir gayem yok zaten. Bir üye kendi fikrini söylemiş sadece. Romantik hikayemizi bölmek istemiyorsanız, bölmeyin hanımefendi. İyi günler.

Haydaa bana niye alındın şimdi fdjkhsd. Gerçekler acıdır napalım, sonra ikinci konu açıp üzülme diye söylüyoruz.

Ayni sehirde mi yasiyorsunuz? Bence takildigi yerleri iyice arastir reelde karşılaşmış gibi yap oyle tanis

Valla karışık durumlar var Ben İstanbuldayım, Van'da öğretmen Abisi İstanbulda yaşıyor, az önce fotoğraf koymuş yaşadığım ilçeye 5 dakikalık yerde. Tatillerde burada sanırım

Feminist olduğunuza emin misiniz siz?Bu yaptığınız saçmalık resmen sizi tanımıyor etmiyor ne münasebet hediye gönderebilirsiniz dış görünüşü sizi etkiledi diye?Kusura bakmayın ama bunun tacizden bi farkı yok romantikleştirmeye çalışmayın boşuna.

ben olsam göndermezdim ama tesadüfenmiş gibi doğum gnünü kutlar oradan sohbet açardım. sonuçta bir paylaşım yapar doğum gnü olduğu ile ilgli.

Hediye yollamak çok abartı olmaz mı? internetten selam yazmak bence ondan daha iyidir. Hem cool olmak çok açık vermemek istiyorsunuz hem de hediye yollamaktan bahsediyorsunuz bence o kişiye çok alakasız gelir bu. Hem adresini nereden biliyorsunuz. Hediyeyi alıp sizin olduğunu anladığında ne cevap vereceksiniz? belki sevdiği belki hoşlandığı biri var. Bir bahaneyle konuşma açmalı bir yoklama yapmalısınız.

Valla karışık durumlar var Ben İstanbuldayım, Van'da öğretmen Abisi İstanbulda yaşıyor, az önce fotoğraf koymuş yaşadığım ilçeye 5 dakikalık yerde. Tatillerde burada sanırım
Ya bişey sormak istiyorum hiç farklı bir şekilde karşılaşmadınız mı yani ortak arkadaş falanda mı yok?
Öyle olsa işin daha kolay gibi bence

Sosyal medya üzerinden evlilik olur mu? Olur :) ben eşimle internette tanıştım. 10 senelik evliyim ve 2 tane dünyalar tatlısı yavrum var. Bunlar nasip kısmet meselesi. Soruna gelince de, hediye yollamasına yollarsın ama ya sevgilisi varsa? Açıkcası biri benim sevgilime böyle bir şey gönderse delirirdim herhalde. İlk önce yalnız mı çıktığı var mı vs. bunları öğren bence. Ona göre gönderirsin :) Ciddi bir şey olmasa bile karşıdakini bir günlüğüne de olsa önemli hissettirmiş olursun sadece.

Bana gore ilk adimi atmasi gereken erkektir. Kadin secen degil secilen olmalidir. Cunku erkegin dogasinda av degil avci olmak vardir. Secilen olan erkekler genelde karsi tarafla uzun iliskiler yurutmezler cunku kolay olmustur. Oysa emek verilen seylerde kiymet bilindigi icin o iliski daha uzun surer, daha anlamlidir. Baska acidan bakmak gerekirse hareket eden spermdir, yumurta hep sabit kalir.
Ben ilk adimin ondan gelmesini tercih ederdim ya da ortak bir arkadas tarafindan tanistirilmayi. Eger biri bana dogum gunum bile olsa birseyler gonderse cok da kaale almazdim. Instagraminizda ekli ve ara sira begeniyorsa ilk adimi o atabilirdi. Ilk adimi sizin atmaniz cok mantikli degil. Adam dogum gunume kadar arastirmis ogrenmis diye dusunebilir. Siz dogumgununuzu kutlayarak onun sizi fark edecegini ve kapsama alanina sokacaginizi dusunebilirsiniz ama tam tersi de olabilir. Sizi basit gorup hakkinizda yanlis dusunebilir. Ben bu dogumgunu kutlamasinda Erosun oklarinin onun yuregine isabet edecegini dusunmuyorum aksine itici bir hareket olarak gorebilir.

Feminizm kelimesinin anlamini bildiginizden emin misiniz? Ne alaka u konunun feminizmle? Kimligimi gizlemiyorum sacma sacma mesajlar atip rahatsiz etmiyorum. Sapikligi bir ayirin. Her onunuze gelene sapik damgasi yapistiramazsiniz. Mantinli degil demeniz daha normal.

Sagsen yazdiginizin hepsini okumadim. Erkekler peslerinden uzun sure gittikleri kadinlari da aldatabiliyor. O halde kadinin av olmasinin gerekliligi neden var? Her iliski ve kisi kendine has. Kendime de kolay lokma dedirtmem kusura bakmayin. Jest yapmak ayri hafif olmak ayri.

Okuluna gonderecegim, ogretmen. Cool olmak gibi bir cabam da yokki. Boyle birsey soylemedim ben. Muhtemelen diger uyelerin yorumunu okudunuz.

Size sapık demedim bu yaptığınızın tacizden farkı yok dedim aynı fikirdeyim de hala.

Bana aynı sey olsa şikayet ederim hediye göndereni.Korkarım rahatsız olurum çünkü.Eminim buraya gelip anlatsam siz de bana destek olursunuz bu durumda.Öyle ay beni görmüş beğenmiş bi de hediye yollamış, ne romantik hemen tanışalım olayları için fazla kötü ortalık.

İş yerime hiç tanımadığım biri doğum günümde hem de bonny food gibi özel birşey gönderseydi, SİNİRLENİRDİM. Özel alanıma bu şekilde müdahale edilmesine açıkçası katlanamazdım.

Sadece kendi açınızdan düşünmeyin. Belki iş yerinde ciddi düşündüğü biri var açılamıyordur. Bir anda sizden böyle birşey gelince iş bozulacaktır. Ya da ne bileyim, sevdiği biri vardır, arası açılabilir. İş yerinde böle olayları sevmiyordur.. Bir sürü sebep sayabilirim yapmamanız için. Onun yerine doğum gününden önce bir selamlaşın. Tutumuna göre hareket edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…