Hoşlandığımmm Beyyyyy :)

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
Selam kızlar

Sizlere danışmak istediğim bir konu var, uzun zamandır aklımı kurcalıyor.

2-2 buçuk ay önce sosyal medyadan birine rastladım. Hani bazen dersiniz ya 'analaar nelerr doğuruyorr beee' diye, ilk gördüğümde içimden öyle söyledim Normalde sosyal medyadan tanışmalara pek sıcak bakmam. Kendisinin olmayan fotoğrafları koyanlar var, hayatında birisi olduğu halde yok gibi gösterenler var, evlisi-nişanlısı var, sapığı var uğursuzu var. Kendimi son 2 aydır onun profilinde buluyorum. En son 3 sene önce böyle hissetmiştim kiii sonu hüsranla bitti. (Başkasıyla evlendi. )

Yaptığı mesleği merak ettim, linkedin'den bakmak istedim. Oradan o sayfaya, oradan o sayfaya derken baktım ben stalker kimliğimi yine çıkartmışım. Farketmeden tüm hayatını öğrenmişim Bekar olduğundan eminim ama sevgilisi olup-olmadığını bilmiyorum. Hiç bir sosyal mecrada da varmış gibi durmuyor.

Araştırırken doğum gününü öğrendim. (3-4 hafta sonra) Nedense içimden hediye göndermek geliyor. Hani şu bonnyfoodlar var ya. Sürekli bu fikri düşünüyorum. Farklı hissetmesini istiyorum çünkü bana farklı hissettiriyor. Nasıl hiç görmediğin birine karşı bunları hissedersin derseniz de bilmiyorum, sadece hisss.

Sizce çok mu saçma hiç tanımadığım birine hediye göndermem? Açıkçası hayatımda biraz da heyecan istiyorum, ne olur ki hediye göndersem?

Hayatım boyunca her ilişkimde o yazsın, o söyledin, o yapsın diye diye herkesi evlenndirdimm hhahaha 1-1 buçuk senedirde kimseyi almıyorum hayatıma. Tanışmak görüşmek istiyorum bu adamla. Hediyeyi göndermezsem çok içimde kalacak gibi hissediyorum.

Çevrende adam mı kalmadı derseniz de evet kızlar kalmadı. Sosyal medyadan da yazmak istemiyorum, herkese yürüyen bir kadınmışım izlenimi veriyor. Başka şekilde iletişim kurmak istiyorum. İletişim kurmaya başlarken de 1-0 önde başlamak istiyorum. 3 sene önce yaşadığım hüsranla biten ilişkinin ardından da mutlu olmayı hakettiğimi düşünüyorum.

Bu arada instagram üzerinden birbirimizi takip ediyoruz. Arada fotoğraflarımızı beğeniyoruz. Tamamen ismi bilinmeyen, gizli biri değilim yani.

Sizce göndersem ne düşünür kızlar? Size böyle bir hediye gelse hiç konuşmadığınız birinden, ne hissedersiniz? Kahvemi yaptım sizi bekliyorum kızlar.

Son düzenleme:
hiç tanımadığın birinin seni stalklayıp hediye yolladığını düşün? korkudan gece gözüne uyku girmezdi sanırım. sapıkça duruyor.

Hahaha evet biraz gerilimli duruyor ama isim soyisim yazıp göndereceğim. İnstagram üzerinden takipleşiyoruz, arada beğeniyoruz fotoğrflarımızı ama o kadar. İsmimi gördüğünde hatırlar diye düşünüyorum. O zaman iletişime geçeriz herhaldeee

Büyük risk hiç tanımadığın birinin sana hediye yolladığını düşün bir de hayatında biri olduğunu düşün ne hissedersin. Cesaret her zaman iyidir fakat bu durumda iyi olmayabilir.

belki gaydir,dikkatli ol belkide bir ilişki istemiyor madem ykaışıklı tek gecelik seviyor olabilir..

Büyük risk hiç tanımadığın birinin sana hediye yolladığını düşün bir de hayatında biri olduğunu düşün ne hissedersin. Cesaret her zaman iyidir fakat bu durumda iyi olmayabilir.

Evet bu yüzden uzun zamandır düşünüyorum. Çevremde derdini saatlerce dinlediğim insanlara derdimi açtığımda 'he ya, boşver' diyen insanlar olduğu içinde buraya danışmak istedim. Farklı fikirler bir karar verdirebilir umarım bana.

Sizinle ilgili bir düşüncesi olsa Instagram üzerinden ulaşmaz mıydı size acaba? Ben hiçbir şekilde ekli değilsiniz, tamamen sizden bihaber sanmıştım okurken.

Düşünüyorum bana yapılsa ne hissederdim diye, sanırım karşıdaki kişiye olan tutumuma göre değişirdi. O nedenle riskli ama hoşuma gitti okurken bilemedim

ama büyük bi adım yani kendinizi altın tepside sunmak gibi.

Ay gülmeyeyim gülmeyeyim diyorum da hayran gibi ne o öyle adamın sizden haberi bile yok! Nickinize uyun özünüze dönün bir tanışın yazışın bari tek stalkla olmaz ay iyi güldüm

Ay gülmeyeyim gülmeyeyim diyorum da hayran gibi ne o öyle adamın sizden haberi bile yok! Nickinize uyun özünüze dönün bir tanışın yazışın bari tek stalkla olmaz ay iyi güldüm

Gülebilirsiniz problem yok Feministlikle bu konunun ne alakası var ki? Kadın ile erkek eşitliğini savunuyorum o yüzden hemen ilgi duyduğum adamla tanışmalıyım??? Ne alaka?

Gülebilirsiniz problem yok Feministlikle bu konunun ne alakası var ki? Kadın ile erkek eşitliğini savunuyorum o yüzden hemen ilgi duyduğum adamla tanışmalıyım??? Ne alaka?
O mana demedim zaten feministsin ya cool ol ne böyle hemen tanımadığın adama hediye yoklamak! Bak yazabilirsin tanış konuş yazışmadan etmeden hediye yollamaya kalkmak! Etkilenmez işkillenir sapık olduğunu düşünürdüm ben kusura bakma yani...

Bir kadın olarak belki ben de düşünürdüm ama erkeğin kadını sapık sanması pek olağan gelmiyor nedense. Ne yapacağım ben koca adama küçücük halimle.

Göndermelisin.bir birlikteliginin olmadigina eminsen gonder gitsin.
Neden icinden gelen isteği baskilayasin ki.
Isimsiz gonder cokta detayda bogulduysan.
Burada ki amac o sana iyi hissettirdi baktiginda sende jest yapıyorsun ve aslinda icinden gelen seyi kendin icin yapiyorsun.isimsizde olur yani.
Ama iliskisi olmadığına emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…