- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
hiç tanımadığın birinin seni stalklayıp hediye yolladığını düşün? korkudan gece gözüne uyku girmezdi sanırım. sapıkça duruyor.
belki gaydir,dikkatli ol belkide bir ilişki istemiyor madem ykaışıklı tek gecelik seviyor olabilir..
Büyük risk hiç tanımadığın birinin sana hediye yolladığını düşün bir de hayatında biri olduğunu düşün ne hissedersin. Cesaret her zaman iyidir fakat bu durumda iyi olmayabilir.
Hahaha evet biraz gerilimli duruyor ama isim soyisim yazıp göndereceğim. İnstagram üzerinden takipleşiyoruz, arada beğeniyoruz fotoğrflarımızı ama o kadar. İsmimi gördüğünde hatırlar diye düşünüyorum. O zaman iletişime geçeriz herhaldeee
Hahaha evet biraz gerilimli duruyor ama isim soyisim yazıp göndereceğim. İnstagram üzerinden takipleşiyoruz, arada beğeniyoruz fotoğrflarımızı ama o kadar. İsmimi gördüğünde hatırlar diye düşünüyorum. O zaman iletişime geçeriz herhaldeee
ama büyük bi adım yani kendinizi altın tepside sunmak gibi.
Adamın özel hayatı ile ilgili birşey bilmiyorsunuz
Belkide evli sizce risk değil mi ?
Ay gülmeyeyim gülmeyeyim diyorum da hayran gibi ne o öyle adamın sizden haberi bile yok! Nickinize uyun özünüze dönün bir tanışın yazışın bari tek stalkla olmaz ay iyi güldüm
Evli olmadığını öğrendiğimi yazdım konuda.
O mana demedim zaten feministsin ya cool ol ne böyle hemen tanımadığın adama hediye yoklamak! Bak yazabilirsin tanış konuş yazışmadan etmeden hediye yollamaya kalkmak! Etkilenmez işkillenir sapık olduğunu düşünürdüm ben kusura bakma yani...Gülebilirsiniz problem yokFeministlikle bu konunun ne alakası var ki? Kadın ile erkek eşitliğini savunuyorum o yüzden hemen ilgi duyduğum adamla tanışmalıyım??? Ne alaka?
O mana demedim zaten feministsin ya cool ol ne böyle hemen tanımadığın adama hediye yoklamak! Bak yazabilirsin tanış konuş yazışmadan etmeden hediye yollamaya kalkmak! Etkilenmez işkillenir sapık olduğunu düşünürdüm ben kusura bakma yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?