Hoşlandığımmm Beyyyyy :)

Bir kadın olarak belki ben de düşünürdüm ama erkeğin kadını sapık sanması pek olağan gelmiyor nedense. Ne yapacağım ben koca adama küçücük halimle.
Ya erkekler de işkillenir kim bu hediye alan bana taktı diye yani olabilir :) ben olsam yazardım hediye yollama doğumgününden iki hafta önce yaz muhabbet ilerlerse kutlarsın gene hediye yollama bence yani sen kendin bilirsin :)

Kendini altın tepside sunmak tamamen kendini teslim etmek gibi birşey. Hediye gönderirken kendimi teslim etmiyorum ki, sadece farklı bir tanışma olmasını istiyorum.

sizin için olanı değil karşıdan görünecek olanı yazdım.

bu tip konularda kadın adım atmamalı vs diyenlerden değilim. aranızda bi muhabbet olsa kahve içmeye çağırmak filan daha mantıklı. hiç tanışmamışken bu şekilde bi gönderim iyi bi izlenim yaratmaz bence.

yine de siz bilirsiniz.

Hediye göndererek kendimi altın tepside sunmuyorum sadece benim için farklı duygular hissettirdiğini karşıya geçirmek istiyorum. Altın tepsi de sunmak çok ayrı birşey.

Heyecan falan değil, çok sapıkça bence yanlış anlamayın da. Hiç tanımadığım biri bana hediye gönderse hiç olumlu bir izlenim bırakmaz bende. Hiçbir şey bilmiyorsunuz adam hakkında, belki sevgilisi var. Acele karar verilmez böyle işlerde.

2 aydır bunu düşünüyorum ben de. Pekte acele gözükmüyor. Doğum gününe de 1ay var. Gözlemliyorum bu süreçte bende bir şekilde.

2 aydır bunu düşünüyorum ben de. Pekte acele gözükmüyor. Doğum gününe de 1ay var. Gözlemliyorum bu süreçte bende bir şekilde.

Olay acele, doğum günü değil. Adamı hiç tanımıyorsunuz, tanımadığım birisinin göndermesini geçtim yeni tanıştığım biri bile bana hediye gönderse çok rahatsız edici bulurum bunu. Ayrıca belki adamın sevgilisi var, belki hoşlandığı biri var, sosyal medyadan açık etmeyebilir. Sevgilisi varsa cidden nahoş durumlar olur.

Hediye olayi karsilikli ise hisler oyle olur bence bu durunda sacma olabilir.. netten tabiiki asik olabilirsin hic hissetmedigin seyleride hissedebilirsin.. bunda bi gariplik yok.. ama su da varki normalde karsilasma ihtimali olmayan veya realde gormus olsa yuzune bild bakmayacagin kisilerden hoslanio olabilirsin.. belli et bi sekilde kendini ama gayde olabilir kiz arkadasida olabilir yani rezil duruma dusmekte var isin ucunda

banada heycanlı geldi :) bende yapardım heralde. hatta adımı da yazmazdım. sadece telefon numarası. sonra mesajlaşırdım uzun süre. merak ederdi :)

Romantik hikayenizi bölmek istemem ama artık CIA denen bir uygulama var, telefonunu arattığında kime ait olduğunu görebilir. Hatta yeni akıllı telefonlarda uygulamaya bile gerek kalmadan direkt kayıtlı olmayan telefonun sahibinin kim olduğunu gösteriyor.

Bu denerdim yapardım diyen üyeler ilk adımı kendileri mi atmıştı acaba ya? Arkadaşlar yapamadıklarınızı başkalarına yüklemeyin olay tanışmak değil. Tanımadığınız birine hediye yollamanız. Bir kadının bir erkeğe tanımadığı bir erkeğe bile hediye vermesi sapıklık olarak karşılanabilir yani Türkiyedeyiz olaylar Avrupada gelişmiyor. Hani ilişkiye girince bakire olmayınca bakir olmayan erkeklerin o kızları yaftaladığı ağız dolusu küfür ettiği Türkiye hani burası tanımadığı birinden masum hediye alınması bile neler düşündürür onlara...

Hahaha yaa gercek mi? Vay arkadas ne kadar geri kaldik sizlerde olmasaniz göt olcaz

Hahaha yaa gercek mi? Vay arkadas ne kadar geri kaldik sizlerde olmasaniz göt olcaz

Dikkat yani arkadaşı yanlış yönlendirmeyin, romantik olacağım diye gümbürtüye gitmesin. :) Yıl oldu 2017, hala gizli kalabileceğini sananlar var.

bu beyden size bi adım var mı?
adam kimbilir kaç kişiyi daha takip ediyor
belki nişanlanmak üzere, belki 10 yıldır sevgilisi var.
Bilemezsiniz.
Hediye gönderme olayı çok mantıksız.

banada heycanlı geldi :) bende yapardım heralde. hatta adımı da yazmazdım. sadece telefon numarası. sonra mesajlaşırdım uzun süre. merak ederdi :)

Hehe sen daha gizemlisinn ama açık açık göndermek daha cesaretli sanki

Evet teşekkür ederim, kız arkadaşının olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum ben de. Bakalım artıkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…