ay benim de kesin eyvallah abim falan yazardım herhalde dayanamayıp :)Hiç sanmıyorum yazardi çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay benim de kesin eyvallah abim falan yazardım herhalde dayanamayıp :)Hiç sanmıyorum yazardi çünkü
Adam anca yolunun ustundeyseniz teklif etmiyordir umarim sizin yaş kaç?Kahve içmeye çıkalım dedi beş dakikada kapıda göreyim değil de. Karşıdaki kafede. Daha önce de orda oturduk . Güzel bi yemek falan neden olmuyor ki ilk buluşmada öyle olmuştu ama erken saatte.
teşekkür ederimKitaplar çıkartsanız var ya, tüm setleri alırdım ben şahsen. Bakış açınız baya güzel ve geniş.
Saçma sapan hikayeler atmış zaman uygulama var bende ordan görüyorum ama bakmadım hiç. Ben bir iki tane normal hikaye attım yani mutluluk verici martı vapur hikayesi hepsine ilk o bakmış. Cidden üslup sorun ama diyorum ki bu adam bilmiyor mu yani bir kadınla nasıl konuşulur. O değil de iki aydır bu adamı etkilicem diye attığım hikayelerle 100 kisiyi peşime taktım resmen hahaha. Kime niyet kime kısmet
Bir kere şöyle bisey olmuştu. Napiyosun demişti akşam dokuz falan kahve içiyorum demiştim bu saatte mi hiç yakistiramadim dedi. Neden dedim çok geç saat dedi. Bunu diyen adam gece 12 de kahve içelim diyor ben de bir yerlerde saat daha öğlen dedim geçtim. O zaman da garip gelmişti. Ne alaka yani kahvenin nesini yakistiramiyor. Bana da manipulatif geldi.
teşekkür ederim :)Ben zaten bu zamana kadar hiç ilk yazmadım sadece cevap verdim ama yorumlariniza bayildimm
+1Çok fazla hikaye atmayın biraz da gizeminiz olsun her gününüzü atmaya gerek yok
Çok güzel ve romantik bir ortami bozmussunuz o an ev hali ile çıkmak daha doğal ve daha kıymetli, gece kacamaklarini ben çok severim. Spontane gelişen durumlar daha kıymetli olur.Hanımlar konuyu çok kısa özet gecicem. Dert de değil aslında pazar pazar biraz da eğlencesine açıyorum. Bir erkek neden bunu der yorumları merak ediyorum.
Bir bey var, iki aydır ilgileniyor. Genelde yazışma şeklinde hemen her gün bir kez yazıyor. Arada aradığı da oldu ufak ufak. 30'lu yaşların sonunda. Bekar ( oyle diyor). Sürekli iş seyahatlerinde olan biri, yazılımcı. Sosyal medyada tanıştık, bir kere buluşup kahve içtik 10 gün önce. İkimiz de beğendik ki konuşmanın devamı geldi. Ertesi gün seyahata gitti zaten . O iki gun once döndü ben gidiyorum şimdi. Hikayemde görünce , bana gece 12'de çık kapıya gitmeden göreyim dedi. Ben de zaten bir haftaya dönüyorum bu saatte olmaz dedim. Israr etti azıcık spontane güzel şeyler olur diye. Daha uygun bir zamanda daha iyi bir plan yaparız dedim. Bu kibarca reddedisini not aldım dedi. Ben de haftaya dönüyorum zaten, uzağa da gitmiyorum dedim. Kısmet değilmiş istedim reddettin falan dedi. Ben de hadi iyi geceler dile yatalım geç oldu dedim. İyi geceler dedi ben de iyi geceler canım dedim. Sana da bacım dedi. Şaka falan yapacak karakterde biri de değil. Adam kapıya gece cikmadim diye friendzone a mi attı beni anlamadım.?
Hiç etiket atmıyorum zaten. Çok nadir yakın arkadaşlarda kendimi paylaşırım o da eklidir. Genelde manzara falan atıyorum. Dün akşam kendimi paylaştım beğenmiş. Ben bakmadım hikayesine. Bildirim açmış sanırım ilk o bakıyor hemen hikayeme. Bir süre atmıyorum o zaman hikaye.teşekkür ederim :)
bence sen, bu gittiğin şehirden dönene kadar hikaye atma.
gizem yarat, bakalım merak edecek mi, nerelerdesin vs yazacak mı
1 hafta şehirde yokum demiştin, 1 hafta boyunca tek story bile paylaşma bence
ben hikaye meselesini doğru kullanma yöntemlerimle çoook kişiyi tetiklemiştim hatta ara sıra hortlayan bi ex'im vardı
o bile tetiklendi kaç kere ahaha
hikaye paylaşımlarına devam edince de bir süre kendini paylaşma
manzara paylaş vs ama kendini atma bi süre
ve her gün hikaye paylaşma, haftada 3 kere falan paylaş. günde 1-2 yeterli
bu bir sürenin sonunda kendini paylaşacağın zaman ise
çok şık, giyinmiş süslenmiş biçimde en güzel en beğendiğin halini paylaş
ve o resimde kesinlikle gül / gülümse, çok mutlu görün
tabii sen bunları yaparken başkalarının da dikkatini çekeceksin o ayrı konu
+1
attığın hikayelerde de kesinlikle etiket yapma, konum koyabilirsin ama kimseyi etiketleme
özellikle böyle "şuraya yalnız gitmemiştir" düşüncesi yaratan hikayelerde etiket kullanma
yanında kimler var, kiminlesin merak edilsin
bu süre zarfında onun hikayelerine de gizli bakmaya devam et
konu sahibi bana cevap atmamış ama ben ciddi ciddi adamın anca yolunun üstüne denk gelirse görüşmek istediğini düşünmeye başladım. adamın pek ciddiye aldığını sanmıyorum. O yüzden bence kızın ağır davranması iyi olmuş. bi de içimden bi ses konu sahibi 20lerinde diyor. arada yaş farkı olma ihtimali de var. Kısaca elimde yeterince veri olmasa da benim gözüm adamı tutmadıÇok güzel ve romantik bir ortami bozmussunuz o an ev hali ile çıkmak daha doğal ve daha kıymetli, gece kacamaklarini ben çok severim. Spontane gelişen durumlar daha kıymetli olur.
Böyle bir durumu bende yaşadım. Eşim flört döneminde buna benzer bir şey yapmıştı bende yine sizin gibi olmaz falan deyince bana o an hemen dedi beni reddetmene tahammülüm yok ya olacak ya olacak trip atsaydı bende çekemezdim herhalde. Erkekler bizim gibi değil lök diye olsun istiyor bazen her şey ☺Hanımlar konuyu çok kısa özet gecicem. Dert de değil aslında pazar pazar biraz da eğlencesine açıyorum. Bir erkek neden bunu der yorumları merak ediyorum.
Bir bey var, iki aydır ilgileniyor. Genelde yazışma şeklinde hemen her gün bir kez yazıyor. Arada aradığı da oldu ufak ufak. 30'lu yaşların sonunda. Bekar ( oyle diyor). Sürekli iş seyahatlerinde olan biri, yazılımcı. Sosyal medyada tanıştık, bir kere buluşup kahve içtik 10 gün önce. İkimiz de beğendik ki konuşmanın devamı geldi. Ertesi gün seyahata gitti zaten . O iki gun once döndü ben gidiyorum şimdi. Hikayemde görünce , bana gece 12'de çık kapıya gitmeden göreyim dedi. Ben de zaten bir haftaya dönüyorum bu saatte olmaz dedim. Israr etti azıcık spontane güzel şeyler olur diye. Daha uygun bir zamanda daha iyi bir plan yaparız dedim. Bu kibarca reddedisini not aldım dedi. Ben de haftaya dönüyorum zaten, uzağa da gitmiyorum dedim. Kısmet değilmiş istedim reddettin falan dedi. Ben de hadi iyi geceler dile yatalım geç oldu dedim. İyi geceler dedi ben de iyi geceler canım dedim. Sana da bacım dedi. Şaka falan yapacak karakterde biri de değil. Adam kapıya gece cikmadim diye friendzone a mi attı beni anlamadım.?
beğenmeniz de saçmalıkTürkçesi sanırım eskiden hoslandigin kişiye arkadaşça yaklaşmak gibi bisey. Tam kelime anlamı var mı bilmiyorum. Ben de beğendim mesajı geçtim:))
evet, aynen devam edebilirsinHiç etiket atmıyorum zaten. Çok nadir yakın arkadaşlarda kendimi paylaşırım o da eklidir. Genelde manzara falan atıyorum. Dün akşam kendimi paylaştım beğenmiş. Ben bakmadım hikayesine. Bildirim açmış sanırım ilk o bakıyor hemen hikayeme. Bir süre atmıyorum o zaman hikaye.
Yorumları okumadım konu sahibinin yazısına istinaden düşüncemi yazdım, benim cok hoşuma gider , küçük kaçamakları severim, ilişkiyi de güçlü tutar çiftleri birbirine bağlar. Eğer düşündüğünüz gibiyse hiç gereği yok tabi kikonu sahibi bana cevap atmamış ama ben ciddi ciddi adamın anca yolunun üstüne denk gelirse görüşmek istediğini düşünmeye başladım. adamın pek ciddiye aldığını sanmıyorum. O yüzden bence kızın ağır davranması iyi olmuş. bi de içimden bi ses konu sahibi 20lerinde diyor. arada yaş farkı olma ihtimali de var. Kısaca elimde yeterince veri olmasa da benim gözüm adamı tutmadı
Kesinlikle hele tamam o zMN haberleşiriz deyip yazmasaydi offevet, aynen devam edebilirsin
açıkçası ben uzun vadede kayda değer bişey çıkacağını sanmıyorum bu adamdan
ama şu an için sadece şu kadarcık aksiyon almaya değer, fazlasına hayır
şu aşamada kesip atmana gerek yok
belki insan gibi bir plan program yaparsa daha yakından tanıma şansın olur
o zaman anlarsın uyumlu musunuz değil misiniz
eminim ki sen hayır dediğin anda "peki, nasıl istersen :) teklif var, ısrar yok" gibi bi cevap verseydi
konuşmaya da hiç bozulmadan (öyle bacım macım demeden yani) devam etseydi
daha çok etkilenirdin gibime geliyor
Kuzum yazmıştım ama gitmemiş sanırım yoldayım ben ondan bikac yaş kucugum:))konu sahibi bana cevap atmamış ama ben ciddi ciddi adamın anca yolunun üstüne denk gelirse görüşmek istediğini düşünmeye başladım. adamın pek ciddiye aldığını sanmıyorum. O yüzden bence kızın ağır davranması iyi olmuş. bi de içimden bi ses konu sahibi 20lerinde diyor. arada yaş farkı olma ihtimali de var. Kısaca elimde yeterince veri olmasa da benim gözüm adamı tutmadı
aynen öyleKesinlikle hele tamam o zMN haberleşiriz deyip yazmasaydi off
Bu çok doğru ya.. reddetme olunca özellikle aşırı tetikleniyor insan. Bu arada doga storysi attım onu da beğenmiş hemen sabah. Dün akşam da beğenmişti. Bu kadar sık begenmezdi. Artık sessiz kalıyorum. Bakalım nolcak. Adamı etkilemek için attığım storylere de eski sevgilim döndü dün gece offfaynen öyle
mesela ben şeyi de çok çekici buluyorum
mesaj atmış, dönmemişim veya bir iki mesajlaşma sonrası attığı en son mesaja dönmemişim
ve asla başka bir mesaj atmamış
sadece lafını söylemiş ve bırakmış
3 gün olmuş cevap vermemişim ama adamın umuru değil
insan bi sormaz mı canım, neden cevap vermiyorsun diye
yook, tek bir mesaj atmış sadece
deli gibi pişman oluyorum ben o zaman, zamanında cevap vermediğim için
çünkü ısrar etmedi ya, çünkü sadece "ben cümlemi söyler bırakırım, telefon elimde senden mesaj beklemiyorum"
havalarında ya
of ki ne of :)
deli gibi ısrar edenler arasından anında sıyrılıveriyor böyleleri
son mesaja cevap da yazmadım ya, tekrar mesaj atmaya da cesaret edemiyorum
ondan gelsin bekliyorum ama gelmiyor falan
al başına belayı :)
Bir erkek için bu kadar düşünüp çabalamaya ne gerek var? Ben taktik yapmadan beni istemiyorsa defolup gidebilir.teşekkür ederim :)
bence sen, bu gittiğin şehirden dönene kadar hikaye atma.
gizem yarat, bakalım merak edecek mi, nerelerdesin vs yazacak mı
1 hafta şehirde yokum demiştin, 1 hafta boyunca tek story bile paylaşma bence
ben hikaye meselesini doğru kullanma yöntemlerimle çoook kişiyi tetiklemiştim hatta ara sıra hortlayan bi ex'im vardı
o bile tetiklendi kaç kere ahaha
hikaye paylaşımlarına devam edince de bir süre kendini paylaşma
manzara paylaş vs ama kendini atma bi süre
ve her gün hikaye paylaşma, haftada 3 kere falan paylaş. günde 1-2 yeterli
bu bir sürenin sonunda kendini paylaşacağın zaman ise
çok şık, giyinmiş süslenmiş biçimde en güzel en beğendiğin halini paylaş
ve o resimde kesinlikle gül / gülümse, çok mutlu görün
tabii sen bunları yaparken başkalarının da dikkatini çekeceksin o ayrı konu
+1
attığın hikayelerde de kesinlikle etiket yapma, konum koyabilirsin ama kimseyi etiketleme
özellikle böyle "şuraya yalnız gitmemiştir" düşüncesi yaratan hikayelerde etiket kullanma
yanında kimler var, kiminlesin merak edilsin
bu süre zarfında onun hikayelerine de gizli bakmaya devam et