Hoşlandığımı bey bacim dedi

Ayy çok merak ediyorum story paylaşmış baktım gizliden kış mevsimi gelsin mi evet hayır diye anket yapmış.. ne alaka anlamadım. Bakalım napacak
Hahahah anket mi yapmış 😄 şimdi mesela düşünüyorum da eşim sevgiliyken öyle bi anket yapsa direk blocklamıstım. İlgi çekmeye çalısan ergenler gibi

hayır efenim, bacım demeyecekse olmaz, 3 hayır ile uğurluyoruz :KK70:
Eski sevgilim de gece şey dedi geleyim göreyim beş dakika. Yok dedim saat geç.. sonra azıcık yazistik bana diyor ki adam cümle su: senden önceki eski sevgilimle birbirimizi çok sevmiştik o yüzden böyle bisi oldu onunla aramizla" .. yahu olayı soyle ama ne alaka eski sevgilisi ile alakalı gram bisey sormadım. Bende bu hoş değil bana ne eski sevgilini ne kadar sevdiğinden dedim. Zaten eski sevgilimi ne kadar sevdiğim önemli değil önemli olan şu an kimi istediğim dedi... salak midir nedir? Hayır nispet olsun diye de yapmiyodur tatlı tatlı konuşuyordum bugün için belki görüşebiliriz bile dedim.

Az önce de eski sevgilim yazdı gelip göreyim mi seni beş dakika diye. Abi bunlar neden gece 1 de yazıyor görüşelim diye. Vampir miyim ben ya.. gerçi o gerçekten kapıda görüp gider ama nedir olayıniz sizin yahu.. öyle gece de disarda partileyen biri olsam hadi neyse
Erkeklerin gece romantizmine düşmeyin sabaha yine eski haline döner🤣🤣

Ben de öyle tatlı tatlı şakaya vurdum zaten. Ama yarım saate duş almam giyinmek falan sürerdi. Bir de saat çok geç olunca. İki aydır yazisiyoruz ama günde birkaç cümle yazıyor cevap veriyorum. Telefonla çok az konuştuk. Geldikten sonra iki gün buradaydı teklif de etmedi ki. Zaten ilk buluşma da yarım saat sürmüştü. Biraz daha özenli bir plan bekledim:))
bunun üstüne o geceki mesajı ve ısrarı başka bir şeye bağlayasım geldi, madem görüştünüz pozitif elektrik var gelir gelmez plan yapmış olmanız gerekmez miydi?

ben o geceki ısrarı cem yılmaz'ın uyudun mu mesajı gibi algıladım.

Eski sevgilim de gece şey dedi geleyim göreyim beş dakika. Yok dedim saat geç.. sonra azıcık yazistik bana diyor ki adam cümle su: senden önceki eski sevgilimle birbirimizi çok sevmiştik o yüzden böyle bisi oldu onunla aramizla" .. yahu olayı soyle ama ne alaka eski sevgilisi ile alakalı gram bisey sormadım. Bende bu hoş değil bana ne eski sevgilini ne kadar sevdiğinden dedim. Zaten eski sevgilimi ne kadar sevdiğim önemli değil önemli olan şu an kimi istediğim dedi... salak midir nedir? Hayır nispet olsun diye de yapmiyodur tatlı tatlı konuşuyordum bugün için belki görüşebiliriz bile dedim.
yani bu cümle, göze sokmak değilse ben de bişey bilmiyorum

X