Güzel kuşum aramızda bir espriydi bulustugumuzda. Normalde öyle yazan biri değilim yumuşak konuşayım bu sefer dedim. Diğer yazismalarda o daha yumuşak üslupla konuşurdu. Bir de ilişki istediğini ima eden oydu hep. Ben duymazdan gelip konuyu değiştirdim sürekli. Yani belli bir yüz aldığım için beklenti içinde yazdım. Daha önce çok defa bir iki cümlelik bu şekilde konular geçirdi ciddi bir ilişkim olsun isterim hayatımda. İleride seninle şuraya gitmek isterim seneye vs ya da işte saçma sapan yalandan benim de yaptığım gibi şeyler.. nasıl bir evlilik istersin evlenmeyi düşündün mü ben çok isterdim senin gibi biriyle evlenmek ya da sen benim ileride sevgilim olacaksın bunu hissediyorum tarzı tek tük şeyler. Ama çok arada kaynadı bunlar ben cevap vermedim başka bisi söyledim konuyu değiştim. Zaten direkt bana yönelik algilamadim. O yüzden ben de bu sefer aynı onun davrandığı gibi davrandım. Yazışma tarzı nasıl sizce? Trip mi atmış umursamaz mi?
trip mi değil miden ziyade takındığı tavır çok itici
gecenin o saati ısrar etmesi
seni değil kendini düşünüyor
adam senin istemediğin bişeye saygı duymayı bilmiyor
hatta bence bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bile bilmiyor
kesinlikle zeki bir adam olduğunu düşünmüyorum
marifet, bişey teklif etmek değil, reddedilmeyecek bir teklif sunabilmek
bu adam o an yenileceği bir maça girmiş, sonra kaybetti diye ağlamış
öte yandan tek tek saydığın o sözleri söylemesinin hiçbir önemi yok
söylediklerini hayata geçirmek için aksiyon almadığı sürece ne konuşsa boş
bu adam 2 aydır iletişimi olmasına rağmen seninle 1 kere sadece yarım saat görüşmüş
2 gündür şehirde ama senle görüşmek gecenin 12sinde, aşırı sıkışık bi vakitte aklına gelmiş
ben buna bakarım
şimdi belki diyeceksin ki ya 1.5 ay konuştuk ama buluşmak için denk düşmedik vs
hiçbir insan gerçekten görüşmek, vakit geçirmek istediği biriyle buluşamayacak kadar yoğun değil
sen de değilsin o da değil
o seyahate gitti, ben şehir dışındayım vs şeklinde düşünüyorsan bence bunlar avuntudan ibaret
senin yapman gereken şey sadece durmak
sen yazma
hatta biraz tetiklensin de sana yazsın istersen, onun hikayelerine falan da bakma hiç
mutlaka merak edip tekrar yazar diye düşünüyorum
yazdığında normal konuşabilirsin
ve bu adam seninle adam akıllı bir plan yapıp sana düzgün zaman ayıracak bir buluşma teklifiyle gelmediği sürece
sakın görüşme hatta konuşmaların flörtöz bile olmasın
hatta mesaj attığında, cevaplama zamanın normaldekinden daha uzun olsun
yani normalde mesaj attığında yarım saatte cevap yazıyorsan
2 saat sonra falan cevap yaz
yazışmalarınıza ve adamın yazı biçimine gelince
valla bana çok itici geldi
ben prensip olarak bu tarz kişilerle zaman harcamıyorum
manipülatif ve tehditkar çünkü, reddedişini yazdım bi kenara falan
vay efendim özenli olmaktan ziyade istekli olmaya bakarım vs
ve sonda eklediği o bacım kelimesi zaten
ki bana yapılsa bi daha muhatap bile olmam, ben soğurum
sen hoşlanmaya devam ediyorsun diye kendimce fikirler vermeye çalıştım