Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve uyku açar, onu kastetmiştir.Bir kere şöyle bisey olmuştu. Napiyosun demişti akşam dokuz falan kahve içiyorum demiştim bu saatte mi hiç yakistiramadim dedi. Neden dedim çok geç saat dedi. Bunu diyen adam gece 12 de kahve içelim diyor ben de bir yerlerde saat daha öğlen dedim geçtim. O zaman da garip gelmişti. Ne alaka yani kahvenin nesini yakistiramiyor. Bana da manipulatif geldi.
Ayyy bir anda soğurdum ben bu lafı duysam. Senin gibi bir kadınla evlenmek isterim diye daha yolun bşaında diyen adamın amacı tamamen seks oluyor çünkü. Bari dürüst olup ne istediğini açıksa dese saygı duyarım da bu laflar resmen yem atmaEvet işte öyle aktif bir yazışma var ama içeriği flört gibi değil. Yani beğendiğini söylüyor ya da laf arasında senin gibi bir kadınla evlenmek isterdim diyor ama ufak tefek yemleme gibi.
Bacım deme lazım olur deseydiniz sizde büyük ihtimalle öpüşmek dokunmak vb şeyler için sizle buluşmak istemiş sizde yok diyince beynince trip.atiyorHanımlar konuyu çok kısa özet gecicem. Dert de değil aslında pazar pazar biraz da eğlencesine açıyorum. Bir erkek neden bunu der yorumları merak ediyorum.
Bir bey var, iki aydır ilgileniyor. Genelde yazışma şeklinde hemen her gün bir kez yazıyor. Arada aradığı da oldu ufak ufak. 30'lu yaşların sonunda. Bekar ( oyle diyor). Sürekli iş seyahatlerinde olan biri, yazılımcı. Sosyal medyada tanıştık, bir kere buluşup kahve içtik 10 gün önce. İkimiz de beğendik ki konuşmanın devamı geldi. Ertesi gün seyahata gitti zaten . O iki gun once döndü ben gidiyorum şimdi. Hikayemde görünce , bana gece 12'de çık kapıya gitmeden göreyim dedi. Ben de zaten bir haftaya dönüyorum bu saatte olmaz dedim. Israr etti azıcık spontane güzel şeyler olur diye. Daha uygun bir zamanda daha iyi bir plan yaparız dedim. Bu kibarca reddedisini not aldım dedi. Ben de haftaya dönüyorum zaten, uzağa da gitmiyorum dedim. Kısmet değilmiş istedim reddettin falan dedi. Ben de hadi iyi geceler dile yatalım geç oldu dedim. İyi geceler dedi ben de iyi geceler canım dedim. Sana da bacım dedi. Şaka falan yapacak karakterde biri de değil. Adam kapıya gece cikmadim diye friendzone a mi attı beni anlamadım.?
Daha çok bir yerde kahve içmeyi teklifi geceAyrıca gece on onbeş dk da kimse sevismiyordur ya hu. Bende oyle bir his uyandırmadi. Sadece iki dk görüşüp muhabbet etme flortlesme değil midir bu teklif.
Trip sanırım az önce de kendimi atmıştım hikayede bir arkadaş çekmişti cafede kalp atmış ona beş dakika sonra. Ben bakmıyorum hiç biseyineBacım deme lazım olur deseydiniz sizde büyük ihtimalle öpüşmek dokunmak vb şeyler için sizle buluşmak istemiş sizde yok diyince beynince trip.atiyor
O saatte açık yer var mı ya ben siz evden iki Nescafe getirirsiniz filan sandımDaha çok bir yerde kahve içmeyi teklifi gece
Valla eve mi davet etmemi bekledi acaba anlamadimO saatte açık yer var mı ya ben siz evden iki Nescafe getirirsiniz filan sandım
Trip atmış sanaHanımlar konuyu çok kısa özet gecicem. Dert de değil aslında pazar pazar biraz da eğlencesine açıyorum. Bir erkek neden bunu der yorumları merak ediyorum.
Bir bey var, iki aydır ilgileniyor. Genelde yazışma şeklinde hemen her gün bir kez yazıyor. Arada aradığı da oldu ufak ufak. 30'lu yaşların sonunda. Bekar ( oyle diyor). Sürekli iş seyahatlerinde olan biri, yazılımcı. Sosyal medyada tanıştık, bir kere buluşup kahve içtik 10 gün önce. İkimiz de beğendik ki konuşmanın devamı geldi. Ertesi gün seyahata gitti zaten . O iki gun once döndü ben gidiyorum şimdi. Hikayemde görünce , bana gece 12'de çık kapıya gitmeden göreyim dedi. Ben de zaten bir haftaya dönüyorum bu saatte olmaz dedim. Israr etti azıcık spontane güzel şeyler olur diye. Daha uygun bir zamanda daha iyi bir plan yaparız dedim. Bu kibarca reddedisini not aldım dedi. Ben de haftaya dönüyorum zaten, uzağa da gitmiyorum dedim. Kısmet değilmiş istedim reddettin falan dedi. Ben de hadi iyi geceler dile yatalım geç oldu dedim. İyi geceler dedi ben de iyi geceler canım dedim. Sana da bacım dedi. Şaka falan yapacak karakterde biri de değil. Adam kapıya gece cikmadim diye friendzone a mi attı beni anlamadım.?
Çok fazla hikaye atmayın biraz da gizeminiz olsun her gününüzü atmaya gerek yokSaçma sapan hikayeler atmış zaman uygulama var bende ordan görüyorum ama bakmadım hiç. Ben bir iki tane normal hikaye attım yani mutluluk verici martı vapur hikayesi hepsine ilk o bakmış. Cidden üslup sorun ama diyorum ki bu adam bilmiyor mu yani bir kadınla nasıl konuşulur. O değil de iki aydır bu adamı etkilicem diye attığım hikayelerle 100 kisiyi peşime taktım resmen hahaha. Kime niyet kime kısmet
Buyuyememis erkek iticiliği yaaa silin gitsin ergen mi neTrip sanırım az önce de kendimi atmıştım hikayede bir arkadaş çekmişti cafede kalp atmış ona beş dakika sonra. Ben bakmıyorum hiç biseyine
Belki takılmak istemiştirHanımlar konuyu çok kısa özet gecicem. Dert de değil aslında pazar pazar biraz da eğlencesine açıyorum. Bir erkek neden bunu der yorumları merak ediyorum.
Hiç sanmıyorum yazardi çünküKlavye otomatik düzeltmiş olabilir mi?