Hoşlandığımı bey bacim dedi

Hanımlar konuyu çok kısa özet gecicem. Dert de değil aslında pazar pazar biraz da eğlencesine açıyorum. Bir erkek neden bunu der yorumları merak ediyorum.

Bir bey var, iki aydır ilgileniyor. Genelde yazışma şeklinde hemen her gün bir kez yazıyor. Arada aradığı da oldu ufak ufak. 30'lu yaşların sonunda. Bekar ( oyle diyor). Sürekli iş seyahatlerinde olan biri, yazılımcı. Sosyal medyada tanıştık, bir kere buluşup kahve içtik 10 gün önce. İkimiz de beğendik ki konuşmanın devamı geldi. Ertesi gün seyahata gitti zaten . O iki gun once döndü ben gidiyorum şimdi. Hikayemde görünce , bana gece 12'de çık kapıya gitmeden göreyim dedi. Ben de zaten bir haftaya dönüyorum bu saatte olmaz dedim. Israr etti azıcık spontane güzel şeyler olur diye. Daha uygun bir zamanda daha iyi bir plan yaparız dedim. Bu kibarca reddedisini not aldım dedi. Ben de haftaya dönüyorum zaten, uzağa da gitmiyorum dedim. Kısmet değilmiş istedim reddettin falan dedi. Ben de hadi iyi geceler dile yatalım geç oldu dedim. İyi geceler dedi ben de iyi geceler canım dedim. Sana da bacım dedi. Şaka falan yapacak karakterde biri de değil. Adam kapıya gece cikmadim diye friendzone a mi attı beni anlamadım.?
iyi geçeler apla demesinden iyidir bence,en azından hala genç ve reddeden kişi durumundasınız😂sağa sola gelene geçene abla diyen modellerle doldu her yer bunada şükür,bence sizden baya hoşlanıyor gitmeden göreyim fln demesi bence çok hoşlandığını gösteriyor,esprisine bacım demistir başka neden olacak yani insanın hoşlandığı kişiye bacım demektense dili kopar daha iyi, şakadırda kendiside farketmiştir emin ol saçmaladığının.

iyi geçeler apla demesinden iyidir bence,en azından hala genç ve reddeden kişi durumundasınız😂sağa sola gelene geçene abla diyen modellerle doldu her yer bunada şükür,bence sizden baya hoşlanıyor gitmeden göreyim fln demesi bence çok hoşlandığını gösteriyor,esprisine bacım demistir başka neden olacak yani insanın hoşlandığı kişiye bacım demektense dili kopar daha iyi, şakadırda kendiside farketmiştir emin ol saçmaladığının.
Bana da begendi gibi gelmişti ama bacım deyince bi mesafe çekti diye düşündüm:)) gerçi abla dese aşırı bozulurdum düşündüm de... buna da şükür. Elimizdeki sonla mutlu olmayı bilmek gerekiyormuş demek haha

Daha uygun bir saatte daha özenli bi plan isterim demek, sizin beklenti içinde olduğunuzu gösteriyor. İyi pembe panjurlu ev eklememişsiz kız🤣😂 Azıcık adil yıldırım dinle.

Verdiğin mesaj: seninle sevgili olmak istiyorum, bana uygun ve özenli bi plan yap. :KK70: Bunu niye söylüyorsun ki?

Yani gerçekten sizce erkekler, bunu akıl edemeyecek insanlar mı? Geldiğinde 2 gün boştu demişsin, istese plan yapamaz mıydı? Yapardı ama yapmamış. Bunu siz söyleyince dünden hazır gibi sevgili olalım moduna giriyorsunuz.

Azıcık gelişine oynayın. Plan yapmıyorsa yapmıyor, bunu sen ona söyleme. Sana özensiz davranıyorsa ya da özel bi plan yapmıyorsa, senn de duş alayım saçımı başımı yapayım diye uğraşma? Sıradann bi arkadaş gibi gör, tamamm hadi bi 15 dakika kahve içelim bari de...

Bence gayet dogru yapmış konu sahibesi, dimdirekt beklentisini soylemiş taktikle maktikle vakit kaybetmemis. Taktik yapınca internet erkeği birden mazbut erkek mi olacaktı yani🙄

Bence gayet dogru yapmış konu sahibesi, dimdirekt beklentisini soylemiş taktikle maktikle vakit kaybetmemis. Taktik yapınca internet erkeği birden mazbut erkek mi olacaktı yani🙄
Adam newyorkda, İtalya'da, pariste storyler atıyor yemekli falan. Ben de beni öyle yerlere götürsün demiyorum yemekten bile geçtim ama en azından daha düzgün bir cafede uygun saatte birer kahve içsek .. daha uygun bir zamanda daha özenli bir planı haketmiyor muyum sence dedim bana hakediyorsun da güzel şeyler spontane olur dedi. Düşün demek ki o kadar istiyorum görmeyi dedi. Bence sevismek istedi belki öperim falan dedi. Gerçi günahını da almak istemem

Hoşlanmış olabilirsiniz elbette ama ilgisinin kesildiğini itici bir şekilde belli etmiş. Üzülmekten çok sinirlenmissiniz bence.
Ben de begeni attım bacım lafına. Takmamış gibi. Aslında üzüldüm ya. Kafamda kurduğum karakter bambaşka biriydi. Ama tanımadığım için öyle oldu.

Adam newyorkda, İtalya'da, pariste storyler atıyor yemekli falan. Ben de beni öyle yerlere götürsün demiyorum yemekten bile geçtim ama en azından daha düzgün bir cafede uygun saatte birer kahve içsek .. daha uygun bir zamanda daha özenli bir planı haketmiyor muyum sence dedim bana hakediyorsun da güzel şeyler spontane olur dedi. Düşün demek ki o kadar istiyorum görmeyi dedi. Bence sevismek istedi belki öperim falan dedi. Gerçi günahını da almak istemem

Ablacım ne gunahhı yahu, yurtdışı da görmüş koca herif kendi akıl edemiyor mu bir yere davet etmeyi🙄 Gece 12de evine geleyim demenin tek anlamı var yatalım kalkalım demek işte hayır diyince de varoşlaşıp bacı ayağına dönmüş. NY paris Maris gitse ne olur su varosca muhabbeti yapgıktan sonra ıyyyykkk

Ben de begeni attım bacım lafına. Takmamış gibi. Aslında üzüldüm ya. Kafamda kurduğum karakter bambaşka biriydi. Ama tanımadığım için öyle oldu.

Sen elit bey sandın herhal cano, adam internetten bir ona bir buna yazan internet erkeği iste ... tek sana mı yazıyor sanıyorsun, 10 kişiye daha yazıyordur hangisi düşerse işte. Kendini bir halt sandırmak için de yurtdışı fotografları koymuş, kadınlar da ooo ne cool erkek diyor😬

Ablacım ne gunahhı yahu, yurtdışı da görmüş koca herif kendi akıl edemiyor mu bir yere davet etmeyi🙄 Gece 12de evine geleyim demenin tek anlamı var yatalım kalkalım demek işte hayır diyince de varoşlaşıp bacı ayağına dönmüş. NY paris Maris gitse ne olur su varosca muhabbeti yapgıktan sonra ıyyyykkk
Zaten her yurtdisina giden bi halt olmuyor da hani ortam görmüş girmiş çıkmış mekanlara yol yordam biliyor anlamında belirtme ihtiyacı duydum. Daha uygun bir saatte görüşelim dediğimde olur o zaman müsait bir zaman belirleriz deyip geçmesi lazımdı. Uzattıkça uzattı azdı mi napti gece gece.. aramızda da hiç öyle muhabbet geçmedi. Ama aşırı kibirli biri o vibe alındı. Ben bu saatte görüşmüyorum seni tanımıyorum henüz o kadar dedim bu ilk olur işte fena mı diyor bi de

Sen elit bey sandın herhal cano, adam internetten bir ona bir buna yazan internet erkeği iste ... tek sana mı yazıyor sanıyorsun, 10 kişiye daha yazıyordur hangisi düşerse işte. Kendini bir halt sandırmak için de yurtdışı fotografları koymuş, kadınlar da ooo ne cool erkek diyor😬
Adamın zaten 50 bin takipçisi var fake de değil beğenileri yorumları falan gerçek hesaplar. Kimlere yazıyordur kimbilir haklısın galiba

Zaten her yurtdisina giden bi halt olmuyor da hani ortam görmüş girmiş çıkmış mekanlara yol yordam biliyor anlamında belirtme ihtiyacı duydum. Daha uygun bir saatte görüşelim dediğimde olur o zaman müsait bir zaman belirleriz deyip geçmesi lazımdı. Uzattıkça uzattı azdı mi napti gece gece.. aramızda da hiç öyle muhabbet geçmedi. Ama aşırı kibirli biri o vibe alındı. Ben bu saatte görüşmüyorum seni tanımıyorum henüz o kadar dedim bu ilk olur işte fena mı diyor bi de
Son cümle ne o ya 🤢Kaç kaç

Yazışmalar

Eklentiler

• Screenshot_20230827-133304_Instagram.jpg
    Screenshot_20230827-133304_Instagram.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_20230827-133029_Instagram.jpg
    Screenshot_20230827-133029_Instagram.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_20230827-133019_Instagram.jpg
    Screenshot_20230827-133019_Instagram.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 141