hoşlandığım adam ve yaşadıklarım

Safmısın ...evet...hem de fazla..
Senden beklentilerim olur demis kiyamam ayagina yatmış sende öpmesine izin verince bu beklentileri yaşayabilme ihtimali hoşuna gitmiş...seni kullanmasina izin verme
Bu kadar olumsuzdu da ne degisti saniyosun
Kisacası sakın dokundurtma kendine

Bunu inanin yapacagim aklimi basima getirdiniz leyla gibiydim resmen

Ne kadar haklisnz mantigim devredisi kaldi resmen bu adamin yaninda
aptallik ettim biliyorum toparlayacagim ama

bütün bunları kaç gün içinde yasadınız merak ettim bak güzel karedşim erkekler çok tuhaf oluyor mesela dün piknikteydik kaynım hemen o racıkta 3 kızı ayarlamış dedim benim erkek kardeşim de aynı bazen kızıyorum yazık degil mi diye ne deseler begenirsin kendileri istiyorlar 2 günde tanıdıgınız adamlarla bunları yasamadan önce en az 5 kere düşünün çünkü agızlarına sakız yapıyorlar

Haklisiniz niyetimiz o olmasa bile erkekler o sekilde yorumlayabiliyor ve o sekilde tavir sergileyebiliyor dikkat etmesi gereken bizleriz aslinda

bak canım o adam la ne yasarsanız yasayın asla seninle evlenmeyecek çünkü onlar annelerin yada evde oturacak gözü açılmamış kadın istiyorlar acı ama gercek yakışıklı eli yüzü düzgün diye aldanmayın

Neyse artik uzulmenin bir anlami yok. Hatalar ders cikarmak icindir. Bu da boyle bir aniydi de gec. Lutfen bundan sonra tanimadigin insanlara kendini kaptirma. Ilk goruste ask falan sadece filmlerde oluyor. Uzulen sen olma.

Adamın sevgilisi var ve ona aşık fakat erkek Milleti işte sana da yanasmis. Senin de iyi niyetinden dolayı farklı beklentiler içine girememis ve eminim ihtiyaçlarını karşılamak için başka denizlere yelkeni çoktan açmıştır. Uzak dur lütfen sonra çok üzülürsün.

resmen adama gel beni kullan ben razıyım diyosun. sonra gelip burada ağlıyorlar kullanıldım diye.

Büyük ihtimalle adamın sevgilisi var istemem yan cebime koy hesabı yapmış onun kaçması da size cazip gelmiş.
Böyle devam ederseniz yedek olmaya devam edersiniz. Yazık etmeyin kendinize.

Yarin bi gun ben evleniyorum veya hayatimda birivar diyip cekip gidecek biliyorum ama yavas yavas uzaklasacagim ondanbi anda yapamam
Pek evlilik düsüncesi olan bir adam degil
Seni begenmis ama cok fazla derine dalmak istemedigine göre muhtemelen baskalariyla da görüsüyor olabilir yani hayatinda bir tek sen yoksun
Farkli beklentilerden kastini anlamis olman lazim... böyle birisi evlilik düsünmez.. sen bu beklentileri karsilayabiliceksen devam edebilirsin karar tabiki sana ait.

Siz o niyetle gitmemişsiniz bu niyetle gitmemişsiniz tamam da, karşıdan öyle görünmüyor..

Herkes aynı şeyleri söylemiş tekrar yazmanın anlamı var mı bilmiyorum ama, adam sizi uyarmış ve sizi öpmenin ilerisine gitmemiş..

Bundan sonra O'na atacağınız adım, O'nun tarafından çok farklı anlamlara gelecek..

Zira adam nasıl bi ilişki istediğini söylemiş..

Bu adam sizin saflığınızı kullanır demedi demeyin..Gözünüzü açın kendinize gelin kendinizi kullandırmayın..Zaten sarılıp öperek yeterince taviz vermişiniz.Uçkurunu düşünen adamdan size hayır gelmez.Başka erkek mi yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…