- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 28
- 35
- Konu Sahibi tagsforlikes
-
Ben duymak istediklerimi yazin demiyorum bazen agir ifadelerle uyaran arkadaslar oluyor daha yumusak ifadelerlede soylemek istediklerini anlayabilirimAyy lütfen duymak istedikleri şeyleri bekleyenler ya konu açmasın şurada ya da şunu duymak istiyorum diğerleri
yazmasın diye not düşsün.
Her yoruma bir cevabınız var konu sahibi.
Onu ne biliyorsun, bunu ne biliyorsun.
İyi biz bir şey bilmiyoruz.
Git zorla yapış adama, iste buluş ve sarıl, öp.
Sonra da ben sana demiştim kusura bakma senle olmaz diyerek terk edeceği günü bekle.
Ne diyelim?
Bunu yapabilirim kendimi zorlamam lazim bunun icinArkadaşların ile takıl bi uğraş bul zihnin meşgul olsun o adamın aslında nasıl biri olduğunu düşün işinin olmayacağını söyle kendine
Ben duymak istediklerimi yazin demiyorum bazen agir ifadelerle uyaran arkadaslar oluyor daha yumusak ifadelerlede soylemek istediklerini anlayabilirim
Benim goremediklerimi siz goruyosunuz ne guzelBen mi yanlis anladim acaba? Adam sanirim duygusal olarak birine baglilik istemiyor. Belmi de istedigi sadece cinsellik yasayacagi biriydi. O yuzden sen masumsun yapamsm demis. Seni uzmek istemem uzak dur benden demis. Adam sadece duygusal baglanmaycagi fiziksel beraber olacagi birini ariyor. Acik acik soylemis. Konu sahibi bu kisiyle devam ederse cok yipranir sonunda cok mutsuz olur. Adam cunku durust davranmak adina aslinda bir taraftan da kartlarini iyi kullanip iyi tuzaga dusuruyor. Demek istedigim su ki cok guzel kafa karistirip kendisine bagliyor. Kesinlikle uzak durulmasi gereken biri.
Benim goremediklerimi siz goruyosunuz ne guzelBen mi yanlis anladim acaba? Adam sanirim duygusal olarak birine baglilik istemiyor. Belmi de istedigi sadece cinsellik yasayacagi biriydi. O yuzden sen masumsun yapamsm demis. Seni uzmek istemem uzak dur benden demis. Adam sadece duygusal baglanmaycagi fiziksel beraber olacagi birini ariyor. Acik acik soylemis. Konu sahibi bu kisiyle devam ederse cok yipranir sonunda cok mutsuz olur. Adam cunku durust davranmak adina aslinda bir taraftan da kartlarini iyi kullanip iyi tuzaga dusuruyor. Demek istedigim su ki cok guzel kafa karistirip kendisine bagliyor. Kesinlikle uzak durulmasi gereken biri.
Bunu yapabilirim kendimi zorlamam lazim bunun icin
hiç sanmıyorum adam sana şu dakika gel dese koşa koşa gidersin adama sarılıp öpmüşsün (pişman değilmişsin gerçide)adamda bundan cesaret alıp daha ileriye gitmeye çalıştı diyelim karşı koyabileceğini düşünüyor musun yoksa bu sana göre körkütük aşık durumundan dolayı karşılık verir misin?Birdaha bir bulusma olmayacak zaten vede zamanla unutmaya calisacagim
Bu sözlere inanma kesinlikle...
Çok samimi bir arkadaşıma da bir adam sen çok özelsin çok masumsun sana yazık etmek istemem. İleride ilişki istediğimde sadece sen olursun ama beni bekleme falan dedi. Kızcağız da amma dürüstmüş dedi inandı. Ve adam tam bu lafların üstüne nasıl olduysa üç ay sonra sevgili buldu. Kızcağız şok oldu öylesine bir şeydir diyordu hala. Sonrasında adam bir sene içinde nişanlandılar hala da beraberlermiş.
Bu bağlanamıyorum yok edendim ciddi ilişki istemiyorum ama sen çok değerlisin aman sana kıyamadım lafları yalan. Benden daha iyilerine layıksın diye terk etmek neyse bu da o. Bu işin klişesi artık.
Kendi kendini küçük düşürme gururunu ezme. Bırak ne hali varsa görsün.
Kendi kıymetini bil ve kıymetini bilecek insanlar gelecektir onları bekle.
Bugunden sonra asla yazmayacagim ona konusmayacagimda aklim basima geldiŞimdi zorlamazsan yarın daha zor gelir yapabilirsin tabi o şuan bir hastalık kurtulman lazım adam açık net yatak arkadaşı arıyor böyle biri ile takılabilirmisin ? Hayır ise cevabın zihnini başka şeylerle meşgul etmeye bak zamanla bişeyin kalmaz ve zamanı iyi kullan
Haklisiniz ama yemin ediyorum ben o niyetle gitmedimBir de onayladigimdan degil ancak kasinma sozune hiiiic tepki gostermeyin. Esimin erkek arkadasindan bahsedeyim.
Arkadasimiz acikca kiza "benden bir sey bekleme" dedigi halde kiz "ay, hadi bulusalim" tavrindaydi, israrciydi.
"Sana sarilmak isterim" diyordu.
Bakin bulustular, opustuler demiyorum.
Sadece israr vardi.
Ama buna ragmen arkadas "kesinlikle kasiniyor cunku ben niyetimi belirttim" dedi.
Onaylasak da onaylamasak da dusunce yapisi bu.
Keske hic bulusmasaydim diyorum suandaYol yakinken vazgec sana tavsiyem. Daha cok baglanmadan. Adam cunku sadece sex arkadasi ariyor.
Bugunden sonra asla yazmayacagim ona konusmayacagimda aklim basima geldi
Ne kadar guzel yazmissiniz bi yandan ici burkuldu ama bir yandanda aklimi toparliyorum sanki bh duruma dusmemeliyim
Haklisiniz ne diyebilirim ki pismanimSarılmak istiyorum deyip sarılmanız. İpleri koparma kararı almışken alından öpmek, eve gider gitmez aa numaran hala varmış bende mesajları... Birde adam açıkça benim niyetim başka demiş yani diyor ki 2-3 sene hovardalık etmek istiyorum. Ciddi ilişkiye hazır değilim diye gönlünü kırmadan seni uzaklaştırmak istemiş. Ama hala mesaj atıyorum ve o müsait oldukça yani keyfi istedikçe cevap atıyor diyorsun. Kusura bakma ama buram buram kezban hareketler bunlar. Olacağı varsa da olmaz etmişsin işi. Geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?