• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlandığım adam ve yaşadıklarım

selamlar herkese. yaşadığım bir durumu sizlerle paylaşıp içimi dökmek istiyorum. birinden hoşlandım kalabalık bir ortamda ve daha sonra defalarca karşılaştık aklımdan çıkmadı derin analizlerim sonucu epey bişeyler öğrendim hakkında ve facebooktan konusma başlattım hayatında biri var mı yok mu öğrenmek için hayatında kimsenin olmadığını söyledi ve epeyce yazıştık konuştuk telefonlarımızı aldık falan beni beğendiği söyledi. ama ilgisizdi yani yapısı gereğimi bilmiyorum çok umursamaz bi hali var. beni görmek istediğini falan söyledi neyse birgün bana bir ilişkiye hazır olmadığını söyledi dünyam başıma yıkılmıştı sanki o kadar kaptırmıştım ki kendimi bana normal muhabbet edebileceğimizi söyledi. bende kaybetmemek uğruna kabul ettim. bir akşam telefonla aradım gece 1 gibi konuştuk bana hayatına 2 sene içerisinde kimseyi almak gibi bir niyetim yok acik konusacagim seni begendim benden uzak dur dedi bende ne diyosun bu sen olamazsin dedim sana kiyamam ben farkli beklentilerim olur sen cok guzelsin vede cok masum o yuzden yazik olur dedi ben resmen soguk terler dokuyorum tabiki dedim ki eger kendinden igrendirip uzaklastirmak icin bunu yapiyorsan hic gerek yok yada aklinda biri varsa acikca soyle dedim buyuk yemin etti ikisi icinde epey konustuk ertesi gun madem oyle seni sadece 1 kere gormek istiyorum ilk ve son dedim cunku sen benim icin cok ozeldin bana gore arkadaslik olamaz ya hayatimdasindir yada yoksundur dedim oda kabul etti is cikisi beni aldi bi cafeye gittik kahve ictik cok farkli bi guzelligin asaletin var dedi tesekkur ettim bayaa sohbet ettik ama icimden agladim resmen ve ona kendisine sarilmak istedigimi soyledim :KK43: arabaya bindik ona oyle bir sarildim ki o anda dayanamadik yakinlastik once alnimdan sonra dudagimdan optu sanki benim bir parcammis vebirazdan o parcam kopup gidecekmis gibi sarildim beni eve birakirken numarani siliyorum birdaha seni rahatsiz etmeyecegim dedim silme rahatsiz olmam dedi ona karsi ne kadar masum bir sevgiyle bagli oldugumu anladi. Eve geldim dus aldim dayanamadim mesaj attim AA NUMARAN ARAMA KAYITLARIMDA KALMIS diye :) oda mesaj atmis hemen him bende eve geldim simdi sen ne yapiyosun yazmis bende evdeyim ayni sekilde dedim 1 hafta oldu bu olaya ve ara ara mesaj atiyorum bazen cevap yaziyor vakit buldukca.. lutfen beni kinamayin ama ben bu adamdan kopamiyorum bile bile gittim yanina :KK43: biraz uzun oldu kusura bakmayin tesekkurler
Safmısın ...evet...hem de fazla..
Senden beklentilerim olur demis kiyamam ayagina yatmış sende öpmesine izin verince bu beklentileri yaşayabilme ihtimali hoşuna gitmiş...seni kullanmasina izin verme
Bu kadar olumsuzdu da ne degisti saniyosun
Kisacası sakın dokundurtma kendine

Artık gerçekten numarasını sil. Faceden falan da sil. Ben arkadaş kalalım olayına inanmıyorum zaten. Bu iş olsun istiyorsan bile kolay lokma yerine koydurtma kendini canım. Aniden ilgini çek eminim telaşa düşecektir.
Bunu inanin yapacagim aklimi basima getirdiniz leyla gibiydim resmen :(

Safmısın ...evet...hem de fazla..
Senden beklentilerim olur demis kiyamam ayagina yatmış sende öpmesine izin verince bu beklentileri yaşayabilme ihtimali hoşuna gitmiş...seni kullanmasina izin verme
Bu kadar olumsuzdu da ne degisti saniyosun
Kisacası sakın dokundurtma kendine
Ne kadar haklisnz mantigim devredisi kaldi resmen bu adamin yaninda
aptallik ettim biliyorum toparlayacagim ama:(

bütün bunları kaç gün içinde yasadınız merak ettim bak güzel karedşim erkekler çok tuhaf oluyor mesela dün piknikteydik kaynım hemen o racıkta 3 kızı ayarlamış dedim benim erkek kardeşim de aynı bazen kızıyorum yazık degil mi diye ne deseler begenirsin kendileri istiyorlar 2 günde tanıdıgınız adamlarla bunları yasamadan önce en az 5 kere düşünün çünkü agızlarına sakız yapıyorlar

bütün bunları kaç gün içinde yasadınız merak ettim bak güzel karedşim erkekler çok tuhaf oluyor mesela dün piknikteydik kaynım hemen o racıkta 3 kızı ayarlamış dedim benim erkek kardeşim de aynı bazen kızıyorum yazık degil mi diye ne deseler begenirsin kendileri istiyorlar 2 günde tanıdıgınız adamlarla bunları yasamadan önce en az 5 kere düşünün çünkü agızlarına sakız yapıyorlar
Haklisiniz niyetimiz o olmasa bile erkekler o sekilde yorumlayabiliyor ve o sekilde tavir sergileyebiliyor dikkat etmesi gereken bizleriz aslinda :(

bak canım o adam la ne yasarsanız yasayın asla seninle evlenmeyecek çünkü onlar annelerin yada evde oturacak gözü açılmamış kadın istiyorlar acı ama gercek yakışıklı eli yüzü düzgün diye aldanmayın

Neyse artik uzulmenin bir anlami yok. Hatalar ders cikarmak icindir. Bu da boyle bir aniydi de gec. Lutfen bundan sonra tanimadigin insanlara kendini kaptirma. Ilk goruste ask falan sadece filmlerde oluyor. Uzulen sen olma.

Adamın sevgilisi var ve ona aşık fakat erkek Milleti işte sana da yanasmis. Senin de iyi niyetinden dolayı farklı beklentiler içine girememis ve eminim ihtiyaçlarını karşılamak için başka denizlere yelkeni çoktan açmıştır. Uzak dur lütfen sonra çok üzülürsün.

selamlar herkese. yaşadığım bir durumu sizlerle paylaşıp içimi dökmek istiyorum. birinden hoşlandım kalabalık bir ortamda ve daha sonra defalarca karşılaştık aklımdan çıkmadı derin analizlerim sonucu epey bişeyler öğrendim hakkında ve facebooktan konusma başlattım hayatında biri var mı yok mu öğrenmek için hayatında kimsenin olmadığını söyledi ve epeyce yazıştık konuştuk telefonlarımızı aldık falan beni beğendiği söyledi. ama ilgisizdi yani yapısı gereğimi bilmiyorum çok umursamaz bi hali var. beni görmek istediğini falan söyledi neyse birgün bana bir ilişkiye hazır olmadığını söyledi dünyam başıma yıkılmıştı sanki o kadar kaptırmıştım ki kendimi bana normal muhabbet edebileceğimizi söyledi. bende kaybetmemek uğruna kabul ettim. bir akşam telefonla aradım gece 1 gibi konuştuk bana hayatına 2 sene içerisinde kimseyi almak gibi bir niyetim yok acik konusacagim seni begendim benden uzak dur dedi bende ne diyosun bu sen olamazsin dedim sana kiyamam ben farkli beklentilerim olur sen cok guzelsin vede cok masum o yuzden yazik olur dedi ben resmen soguk terler dokuyorum tabiki dedim ki eger kendinden igrendirip uzaklastirmak icin bunu yapiyorsan hic gerek yok yada aklinda biri varsa acikca soyle dedim buyuk yemin etti ikisi icinde epey konustuk ertesi gun madem oyle seni sadece 1 kere gormek istiyorum ilk ve son dedim cunku sen benim icin cok ozeldin bana gore arkadaslik olamaz ya hayatimdasindir yada yoksundur dedim oda kabul etti is cikisi beni aldi bi cafeye gittik kahve ictik cok farkli bi guzelligin asaletin var dedi tesekkur ettim bayaa sohbet ettik ama icimden agladim resmen ve ona kendisine sarilmak istedigimi soyledim :KK43: arabaya bindik ona oyle bir sarildim ki o anda dayanamadik yakinlastik once alnimdan sonra dudagimdan optu sanki benim bir parcammis vebirazdan o parcam kopup gidecekmis gibi sarildim beni eve birakirken numarani siliyorum birdaha seni rahatsiz etmeyecegim dedim silme rahatsiz olmam dedi ona karsi ne kadar masum bir sevgiyle bagli oldugumu anladi. Eve geldim dus aldim dayanamadim mesaj attim AA NUMARAN ARAMA KAYITLARIMDA KALMIS diye :) oda mesaj atmis hemen him bende eve geldim simdi sen ne yapiyosun yazmis bende evdeyim ayni sekilde dedim 1 hafta oldu bu olaya ve ara ara mesaj atiyorum bazen cevap yaziyor vakit buldukca.. lutfen beni kinamayin ama ben bu adamdan kopamiyorum bile bile gittim yanina :KK43: biraz uzun oldu kusura bakmayin tesekkurler

resmen adama gel beni kullan ben razıyım diyosun. sonra gelip burada ağlıyorlar kullanıldım diye.

Büyük ihtimalle adamın sevgilisi var istemem yan cebime koy hesabı yapmış onun kaçması da size cazip gelmiş.
Böyle devam ederseniz yedek olmaya devam edersiniz. Yazık etmeyin kendinize.

Yarin bi gun ben evleniyorum veya hayatimda birivar diyip cekip gidecek biliyorum ama yavas yavas uzaklasacagim ondanbi anda yapamam :KK43:
Pek evlilik düsüncesi olan bir adam degil
Seni begenmis ama cok fazla derine dalmak istemedigine göre muhtemelen baskalariyla da görüsüyor olabilir yani hayatinda bir tek sen yoksun
Farkli beklentilerden kastini anlamis olman lazim... böyle birisi evlilik düsünmez.. sen bu beklentileri karsilayabiliceksen devam edebilirsin karar tabiki sana ait.

Siz o niyetle gitmemişsiniz bu niyetle gitmemişsiniz tamam da, karşıdan öyle görünmüyor..

Herkes aynı şeyleri söylemiş tekrar yazmanın anlamı var mı bilmiyorum ama, adam sizi uyarmış ve sizi öpmenin ilerisine gitmemiş..

Bundan sonra O'na atacağınız adım, O'nun tarafından çok farklı anlamlara gelecek..

Zira adam nasıl bi ilişki istediğini söylemiş..

Bu adam sizin saflığınızı kullanır demedi demeyin..Gözünüzü açın kendinize gelin kendinizi kullandırmayın..Zaten sarılıp öperek yeterince taviz vermişiniz.Uçkurunu düşünen adamdan size hayır gelmez.Başka erkek mi yok ?

Back