• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlandığım adam ve yaşadıklarım

Bir de sarildiniz, optunuz guzel bir gundu tamam ama istenmediginizi bilerek ustelik silecegim numarani dediginiz halde daha o aksam "aa, rehberimde kalmissin" mesaji cook kotu.

Ben korkardim bu isrardan onun yerinde olsam.
Ya da sartlarimi (!) kabul (?) ettigini dusunurdum.
Cunku arabadan inerken numarami silme dedi bana acik acik bende biraz muziplik olsun diye oyle bir mesaj gonderdim

Afam senden kopmaz yakınlaşman ve ona bağlı olman işine gelir ki açık net demiş ilişkiler ile işim olmaz diye yarın öbür gün yine dışarı davet eder seni ki adam akıllı oynuyor

Simdi bu noktaya kadar heeep siz adim attığıniz icin biraz geri çekilme vaktii. Emin olun size gelecek. Eger etkilendiyse

Adam açık açık niyetini söylemiş.yani onun sevgili anlayışı anlaşılan yatak odasından da geçiyor ve seni bu anlamda kırmak üzmek istemiyor.niye zorluyorsun.gerçekten kaşınıyorsun.adam duygusal birşey de hissetmiyor belliki.niye zorla yapışıyorsunki

Ben hep direk konusmatan yanayim. Dosdogru sor sen de; "neden ilk etapta olabilecegini dusundun, simdi vazgectin? Bana somut bir sebep goster. Cok masumsun, cok guzelsin gibi bahaneler bulma, hic gercekci olmuyorsun. Sevgilin/esin olacak kadinin cirkin ve masumiyetini kaybetmis biri olmasini mi istiyorsun? Bu ne sacma dusunce. Ya da beni mi yiyon?" de. Tabii kendini benim gibi kaybetme, guzel bir uslupla bunlari sor. Sen konusmanin icerigini anlamissindir :KK48:
cok iyi fikir ama o zamanda zorla sevgili olmaya calisiyormus gibi bir izlenim yaratmayayaim :)

Nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz ? veya HERSEYIMI VERECEGIMI nerden biliyorsunuz ???? en kotu ihtimalleri soyluyorsunuz tamam ama yazdigimi iyi okursaniz ilk ve son kez dedim eger ki 2. Bir bulusma olsa bile asla yakinlasma olmaz

İlk ve son kez dediğin hâlde, medet umarcasına buraya yazıyorsun. Duymak istemediğin şeyleri söyleyenlere de ters ve kavgacı bir tavirla cevap veriyorsun.

Eminim, çünkü adam asla istemediğini söylediği halde; sen bir öpüşmeyi, basit bir sarilmayi bile sana cenneti yaşatmiş gibi anlatiyorsun. Yani adam sana "fikrimi değiştirdim, seninle olmak istiyorum" dese, düşünmezsin bile.

Ayrica cidden terslenmene gerek yok, yazdiklarindan yola çikarak yorum yapiyorum. Burada bir paylaşim yapiyorsan, her türlü fikre açik olmalisin. Sadece duymak istediklerine değil..

Yok ben anlamadim anlamayacagim.
Yaptiginiz cok kucuk dusurucu cok yanlis bsy cok aglayacak uzuleceksiniz ve en kotusu bunu siz seciyorsunuz..

İlk ve son kez dediğin hâlde, medet umarcasına buraya yazıyorsun. Duymak istemediğin şeyleri söyleyenlere de ters ve kavgacı bir tavirla cevap veriyorsun.

Eminim, çünkü adam asla istemediğini söylediği halde; sen bir öpüşmeyi, basit bir sarilmayi bile sana cenneti yaşatmiş gibi anlatiyorsun. Yani adam sana "fikrimi değiştirdim, seninle olmak istiyorum" dese, düşünmezsin bile.

Ayrica cidden terslenmene gerek yok, yazdiklarindan yola çikarak yorum yapiyorum. Burada bir paylaşim yapiyorsan, her türlü fikre açik olmalisin. Sadece duymak istediklerine değil..
Yorumlarinizdan elbette fikirler uretiyorum ama herseyini vermek lafina cok kotu oldum o sebeple biraz kirildim yoksa elbette ki haklisiniz

cok iyi fikir ama o zamanda zorla sevgili olmaya calisiyormus gibi bir izlenim yaratmayayaim :)
Bunda bir kotuluk yokki. Sen cesareti davranip ona olan hislerini zaten soylemissin. Bence iyi de yapmissin. Tabiiki sevgili olmak isteyeceksin. Sen ne kadar netsen, onun da okadar net seffaf olmasi gerekir. Dedigim gibi eger hala sormadiysan, sebebini mutlaka sor. Seni cok guzel, masum bulmus da olabilir ama buna ragmen elektrik alamamistir ya da baska bir sebep vardir. Ihtimaller uzerine kafa yoracagina direk sor ve net bir cevap iste. Gercekten niyet okuyuculugu yapmaktan daha kolay olacak. Ve kati bir sekilde istemedigini soylerse sen de bir daha iletisime gecme bu kisiyle. Kac yasindasin bu arada?

Ayy lütfen duymak istedikleri şeyleri bekleyenler ya konu açmasın şurada ya da şunu duymak istiyorum diğerleri
yazmasın diye not düşsün.
Her yoruma bir cevabınız var konu sahibi.
Onu ne biliyorsun, bunu ne biliyorsun.

İyi biz bir şey bilmiyoruz.
Git zorla yapış adama, iste buluş ve sarıl, öp.
Sonra da ben sana demiştim kusura bakma senle olmaz diyerek terk edeceği günü bekle.
Ne diyelim?

Ya ama sevismedik ki masum bi opusmeydi

Masum :) Dur bakalım adam seni istemiyor sen ısrarcısın sevgilin değil bişeyin değil ki açık net takılıyorum ben demiş sende gecenin sonun da sarılıp öpüyorsun çook güzel

Erkek beyni ne der ?

Hımö bu kız rahat demek ki böyle davrandığına göre gerisi de gelir bi şansımı deneyeyim

Sen böyle sarıl öp gerisini er kişi getirir ha yaşam biçimin saygı duyarım ama beklentin bunun dışında olmasın tatlım selamı sabahı kes

Bunda bir kotuluk yokki. Sen cesareti davranip ona olan hislerini zaten soylemissin. Bence iyi de yapmissin. Tabiiki sevgili olmak isteyeceksin. Sen ne kadar netsen, onun da okadar net seffaf olmasi gerekir. Dedigim gibi eger hala sormadiysan, sebebini mutlaka sor. Seni cok guzel, masum bulmus da olabilir ama buna ragmen elektrik alamamistir ya da baska bir sebep vardir. Ihtimaller uzerine kafa yoracagina direk sor ve net bir cevap iste. Gercekten niyet okuyuculugu yapmaktan daha kolay olacak. Ve kati bir sekilde istemedigini soylerse sen de bir daha iletisime gecme bu kisiyle. Kac yasindasin bu arada?
Bunun icin telefonda bir konusma gerceklestirebilirim cok mantikli geldi cok tesekkur ederim ben 26 o 29

Masum :) Dur bakalım adam seni istemiyor sen ısrarcısın sevgilin değil bişeyin değil ki açık net takılıyorum ben demiş sende gecenin sonun da sarılıp öpüyorsun çook güzel

Erkek beyni ne der ?

Hımö bu kız rahat demek ki böyle davrandığına göre gerisi de gelir bi şansımı deneyeyim

Sen böyle sarıl öp gerisini er kişi getirir ha yaşam biçimin saygı duyarım ama beklentin bunun dışında olmasın tatlım selamı sabahı kes

Haklisiniz ama aklimdan hic cikmiyor ne yapmaliyim bilmiyorum :(

Back