Hoşlandığım abaza çocuğa attığım mesaj

Kariyerime odaklanacağım, evet ama bu çocuğa da yol vermek istedim
Sen yol vermemişsin, bu mesajla yol açmışsın resmen , hem de dönel kavşaklı bir yol... Çocuğa alttan alta " bana ister bu yolu yap, ister şunu, olmadı bunu, bu da olmazsa dönel kavşakta durmadan döneyim hicbir yola sapmayayım, fark etmez" demişsin.

Ben blöf yapma ve kendime masum, temiz deme amacı taşımıyordum aslında. Günde 5 kişiyle yatan, yalancı ve karaktersiz bi herif olduğu için temiz kızlara layık değilsin, benden başka demek istemiştim
Günde beş kişi ile yattığına inandınız mı cidden?

Ben temizim dememişim ki. Haklısın, tek yazacağım şey o olmalıydı. Hemcinslerimi küçük düşürmedim, o kız görünümlü erkek olan kıza atıfta bulundum, onun gibi yalancılar inşallah karşına demiştim

Ben blöf yapma ve kendime masum, temiz deme amacı taşımıyordum aslında. Günde 5 kişiyle yatan, yalancı ve karaktersiz bi herif olduğu için temiz kızlara layık değilsin, benden başka demek istemiştim
Ya kusura bakmayın da burda cidden patladım

Gerçekten 26 yaşında olsaydın kimseye bu derece uzun mesaj atılmayacağı, kimsenin bu kadar önemsenmemesi gerektiğini bilirdin. Ben okumadım hepsini çocuk da öyle yapacak muhtmelen. Yetişkin bir kadınsın lütfen biraz yaşının insanı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…