Hoşlandığım abaza çocuğa attığım mesaj

Sen ne anlatıyon bacım allah aşkına ya ? Liseliler bile kendini geliştirdi artık umrunda olmadığı insanlara çarşaf çarşaf saçma sapan laflar edebiyatlar yazmıyorlar.

Hem ne bizim ne de o çocuğun umrunda değil senin kaç kişiyle yattığın kalktığın temizliğin namusun vs vs konuşmuş durmuşsun işte ben temizim sen beni istemedin benim gibi temizlere gitme. Bak ben temizim işte 5 kişi olmamıştır vs vs. Tiksindim yemin ederim başkasının adına utandım sandalye altına girip çıkmamak istiyorum. Biraz büyü nolur. Ne geçti şimdi eline ? Kendine güldürmekten başka ne geçti ?

Yanlış anlamışsınız, ben kendime "masum temiz kız" demedim. Bundan sonra temiz bi kızın aklına girmezsin inşallah dedim.
Ya basbaya on kere falan demişsin bir git nolur. Ben yatmadım sen yattın senin günlüğün benim yılığım vs vs

Kendine masum temiz demekten ve bana dön sana çok aşığımdan başka bir şey okumadım ben o yazıda. Sen kısaca blöf yapmışsın sadece ' Bak hayatından çıktııım çıkıyorum gel tut' İstenmediği yerde durmayan özgüvenli duruşlu insanlara hasret kaldık.

muhtemelen 3-5 cümleden sonrasını okumamıştır

Bu ne canım Manas destanı mı? Biz bile bunu okumaya üşendik çocuk asla okumaz keşke yazmadan buraya sorsaydın yazayım mı diye? Bunun yerine ya hiç yazmasaydın ya da ses kaydı falan atsaydın. Sinirle ağzına geleni sanmışsın, sanki adam 3 çocukla seni ortada bıraktı bir kendine gel ya

cevap olsa iyi yine , okusun aydınlansın her şeyden vazgeçip tertemiz erkek olsun bana gelsin diye bağırıyor

kaçtım işte, silmiş beni o da. Ben de onu sildim
Ufff bari kendinize dürüst olun,adam engellemese ,yeşil ışık yaksa anında onun yanına ışınlanırsınız.Adamin abaza olması,sex düşkünü olması,sizi bunun için elinde tutması sizin bildiğiniz ama gitmesin diye sustugunuz şeyler.....

Ben blöf yapma ve kendime masum, temiz deme amacı taşımıyordum aslında. Günde 5 kişiyle yatan, yalancı ve karaktersiz bi herif olduğu için temiz kızlara layık değilsin, benden başka demek istemiştim

Bir nevi öyleydi ama artık öyle değil... Bitirdim ben komple

Adamın bunu okumadığına yemin edebilirim ama ispatlayamayam

Yazacağın tek şey 'S***** G** (Defol)' olmalıydı BİTTİ. Ya ben sana aşırı kıl oldum senin kendi hemcinslerini böyle küçük düşürmeye rezil etmeye hakkın mı var
Ben blöf yapma ve kendime masum, temiz deme amacı taşımıyordum aslında. Günde 5 kişiyle yatan, yalancı ve karaktersiz bi herif olduğu için temiz kızlara layık değilsin, benden başka demek istemiştim
Of bırak allah aşkına ben temizim diye 100 kere dememiş olsan inancam.

Nereye kusuyoruz
Sen akıllanmazsın kızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…