- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Rica ederim , ni demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim , ni demek
Oyledir kışın sogugu isirir resmen insani yazind sicagi yerSoguk bi yer burasi 7-8 yildir burdayim alisamadmi
Buyuksunuz ya saygi icinAbla derken?
Noluyooo burda
Yas kac canim seninBuyuksunuz ya saygi icin
Sana da kocamanNoluyooo burda
Colooor ensendeyimmmNoluyooo burda
İnsanlarida da oyle :))Oyledir kışın sogugu isirir resmen insani yazind sicagi yer
27Yas kac canim senin
Memnun oldum ablacim
Annemden 6 yaş kucuksun :))Memnun oldum ablacim
Canim ben kayit olurken bi hata oldu sonrada düzeltme yapamadım 20 yasindayimyani annenden degil senden 7 yas küçüğümAnnemden 6 yaş kucuksun ))
Hadi ya duzeltirsen olmiyor mu pekiCanim ben kayit olurken bi hata oldu sonrada düzeltme yapamadım 20 yasindayimyani annenden degil senden 7 yas küçüğüm
Tenkss cnimm :)Sana da kocaman
Ayyy kiskandimm seni bakk benden baskasiylaaa kalpciklerc animlar cicimlerrColooor ensendeyimmm
Valla canm insanini blmym ama yer mekan degil bence kisilikle alakali oyle sicacik insancok zor benceİnsanlarida da oyle :))
Yapamadim malesef :/Hadi ya duzeltirsen olmiyor mu peki
Kaç ki profil deki yaşın :)))Canim ben kayit olurken bi hata oldu sonrada düzeltme yapamadım 20 yasindayimyani annenden degil senden 7 yas küçüğüm
Kardesimle ayni yastasin o zaman )Canim ben kayit olurken bi hata oldu sonrada düzeltme yapamadım 20 yasindayimyani annenden degil senden 7 yas küçüğüm
Azda sen kiskan beniTenkss cnimm :)
Ayyy kiskandimm seni bakk benden baskasiylaaa kalpciklerc animlar cicimlerr
Valla canm insanini blmym ama yer mekan degil bence kisilikle alakali oyle sicacik insancok zor bence
Ben profile bakmadin 47 deyincede o yastasin diye dusundumYapamadim malesef :/