- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
İyi geceler canım ,benden de kocamana :* ...Hanimlar ben yatiyorum yarin is var ama sabah kalktigimda hepinizin yazdiklarini teeek tekk okuycammm opuyorum hepiniziii iyi gecelerrr :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canım ,benden de kocamana :* ...Hanimlar ben yatiyorum yarin is var ama sabah kalktigimda hepinizin yazdiklarini teeek tekk okuycammm opuyorum hepiniziii iyi gecelerrr :*
Nerdesinn pekiyisii yakin mi uzak mii :)Aynen bende
Sesin muhteşemmO zaman ben size şarkı söyliyimmm gül olur miii dikensuuuuzzzz ben yaşayamam sensuuuuuz gelunluk haram olsunnnn eğer giyersem sensuuuuuz
İlcede cnmNerdesinn pekiyisii yakin mi uzak mii :)
ne dedin gız senSesin muhteşemm
Sen bana yakinmisin birde tanidik cikarmisiz :)Nerdesinn pekiyisii yakin mi uzak mii :)
Abboowww nasil unuttum seni nur yüzlüm ))Beni etiketlemedigin için kendimi tanıtmıyorum benana
:))))) Bakkk şöyle dedim lalalalaa da laalalalalla :))))ne dedin gız sen
Manisa ilcedemisin anlamadim ki ben baska ilde oturuyorum izmirdeyim yaniSen bana yakinmisin birde tanidik cikarmisiz :)
Hadi benim hatrıma tan8t :)Beni etiketlemedigin için kendimi tanıtmıyorum benana
Evet somadaManisa ilcedemisin anlamadim ki ben baska ilde oturuyorum izmirdeyim yani
Abboowww nasil unuttum seni nur yüzlüm ))
Madalyani yesinlerBeni etiketlemedigin için kendimi tanıtmıyorum benana
Hadi hadi naz etmez nazli guzel :)
GıskanmaMadalyani yesinler
Ayy vallami. dershaneye gitmistim ordaEvet somada
pişt kızzz sana drmedim sakızzz bak iğrenç espri yaparm ha :d:))))) Bakkk şöyle dedim lalalalaa da laalalalalla :))))