Homozigot Mutasyon.. Kan pıhtılaşması.

Gunde bir defa vuruyorum ben emin olamiorm ama iki mi gerekir die. Siizde bir defa mi acaba. Dualarimz hepimiz icin. Allah buyuk

Gunde bir defa vuruyorum ben emin olamiorm ama iki mi gerekir die. Siizde bir defa mi acaba. Dualarimz hepimiz icin. Allah buyuk
cnm bnde bir defa hergn aynı saatte akşam vuruyorum gündüzde coraspin içiyorum

cnm valla bnde direk heterozigot yüksek risk grubu çıktı sennki sanırım homozigot ondan olabilir sen doktorunla ayrıntılı görüş ama bunu üstüne düş ihmale gelmez
Hamile kalırsam inşallah hocaya gittiğimde durumumu hatırlatırım tşkler canım Rabbim Bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

yeni geldim kızlar FAKÜTTEDEN sonuçlarımı aldım sonuç
FAKTÖR V geni 1691.nükleotid bölgesi: NORMAL

FAKTÖR II geni 20210.nükleotid bölgesi: NORMAL

MTHRF geni 677.nükleoid bölgesi:NORMAL

MTHRF geni 1298.nükleoid bölgesi: HETEROZİGOT
SONUCUM BU ARKADAŞAR doktora götürdüm hamile kalırsam kan sulandırıcı iğnelere başlıyacagız dedi.

Canım ilk düşüğünden sonramı bu testi yaptırdın ve doktorunmu istedi, bi sorun gördüğü içinmi istedi, ve sonuclar 3 ayda geliyor dediler bize bilgi verirsen sevinirim

Canım ilk düşüğünden sonramı bu testi yaptırdın ve doktorunmu istedi, bi sorun gördüğü içinmi istedi, ve sonuclar 3 ayda geliyor dediler bize bilgi verirsen sevinirim
BENDE KEŞKE DİYORUM İlk gebeliğmde yaptrısaydım testleri 2. ni kaybeymezdim bugün bende aldım sonuçlarımı aymı MTHRF geni 1298.nükleoid bölgesi: HETEROZİGOT dkan pıtılaşması sorunu.

BENDE KEŞKE DİYORUM İlk gebeliğmde yaptrısaydım testleri 2. ni kaybeymezdim bugün bende aldım sonuçlarımı aymı MTHRF geni 1298.nükleoid bölgesi: HETEROZİGOT dkan pıtılaşması sorunu.

canım bu doktorlarn istek kağıdı olmadan yapılmıomuş ve 3 ayda sonuçlar geliormuş, okadar kararsız kaldım ki anlatamam benim ilk düşüğüm bu bebeğimin kalbi durdu 2 aylıkken doktorlar anlaşmış gibi aynı seyi sölüo ilk düşükte normal ama ya ikincidede yaşarsam napıcam bunun bana garantisini kimse veremio, napıcamı bilmiorum

YAŞADIĞIN YERDE FAKÜLTE HASTNESİ VARSA ORADA GENETİK BÖLÜMÜ VAR 2 DÜŞÜK YAPTIM DE KAN ALIYORLAR SORULAR SORUYORLAR 1 AYA SONUÇ ÇIKIYOR.2.i riske atma .

DOKTORLAR herhangi bir sevk kağıdı vermiyor.araştrma hastnesinde yapılıyor bence ilk düşükten hemen sonra yapılması gerkiyor .neden 2 kez aynı şeyleri üzüntüleri yaşatıyorlar.

YAŞADIĞIN YERDE FAKÜLTE HASTNESİ VARSA ORADA GENETİK BÖLÜMÜ VAR 2 DÜŞÜK YAPTIM DE KAN ALIYORLAR SORULAR SORUYORLAR 1 AYA SONUÇ ÇIKIYOR.2.i riske atma .

ciddimi bukadar kolaymı illa bir doktordan tahlik isteği falan gerekmio yani ben istanbuldayım heryerim hastane ztn biz devlet direk yapmaz die özel genetik merkzlerini araştırıoduk saol canım çok Allah razı olsun insallah dediğin gibiyse hemen gidicem ve yaptırıcam

AMA 2 DÜŞÜK YAPTIM DE 1. DE YAPMIYORLAMIŞ 2 .DE AYNI HAFTADA KAYBETTİM DE SORU SORAN DOKTORA AİLENDE DÜŞÜK VAR MI KRONİK HASTALIĞIN VAR MI O TİP SORULAR SORUYORLAR .araştırma hastaneleri yapıyr.

AMA 2 DÜŞÜK YAPTIM DE 1. DE YAPMIYORLAMIŞ 2 .DE AYNI HAFTADA KAYBETTİM DE SORU SORAN DOKTORA AİLENDE DÜŞÜK VAR MI KRONİK HASTALIĞIN VAR MI O TİP SORULAR SORUYORLAR .araştırma hastaneleri yapıyr.

canım benim annemde 2 düşük yapmış ben sölerim ztn kuşkular var içimizde çok merak ediyoruz bişey varmı die ama sonuçların çok geç geldiğini rapor gerektiğini duyunca mecburmuyuz 2-3 kez yaşamak zorunda bırakılıcaz die kızıoduk saol arkadaşım umarım en kısa zamanda meleklerimizi kucagımıza alırız...

doktorum 3 ay bekleyelim dedi .ilk adetimi gördüm 2 adet daha görünce başlıcam bende çalışmalara inşallah en kısa zamanda kavuşuruz kuzuklarımıza

doktorum 3 ay bekleyelim dedi .ilk adetimi gördüm 2 adet daha görünce başlıcam bende çalışmalara inşallah en kısa zamanda kavuşuruz kuzuklarımıza

inşallah canım inşallah bende 2. adetimi bekliorum, hastaneye gidip bu testide yaptırıcam en kısa zamanda inş hayılısı olsun hepimiz icin..

çok tşk ederim cnm idraer testinde çok silik bir çizgi çıktı bu ay kana gitmedem daha inş bndede vardır gebelik :)
Benim de silik çıkmıştı hatta adet tarihim daha gecmemişti bile canım inşallah bakalım haydi hayırlısı paylaşırsın burdan da artık merakta bırakma bizi

Can ben d

Evet canım günde 1. 2 tane de zararı olur Allah korusun doğumda sıkıntı çıkarır yada herhangi bir kaza anında kanın durma vs o yüzden 1 olmalı zaten herseyin fazlası zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…