Homozigot Mutasyon.. Kan pıhtılaşması.

Canım ilk düşüğünden sonramı bu testi yaptırdın ve doktorunmu istedi, bi sorun gördüğü içinmi istedi, ve sonuclar 3 ayda geliyor dediler bize bilgi verirsen sevinirim
Canım ben ilk kaybımdan sonra yaptırdım. Bilirsiniz ilk kayıp kürtajla sonuçlanıyorsa embriyoyu patolojiye gönderip genetik test yapıyorlar. Bu genetik test bebek icin bebekte genetik bir sorun mu var diye bildigim kadarı. Bu test temiz çıktı . Sonrasında hicbisey istemedi doktorum. Ben araştırdım ve zaten dünyaca bir marka olan o hastanedeki doktordan memnun olmadığım icin doktor araştırdım ve cok şükür istediğim kadar ilgili ve bilgili baska bir doktor ve hastaneye gittim derdimi anlattım. O da pihtilasma testi isteyeceğini söyledi bir kağıt yazıp araştırma hast. Yönlendirdi. Bir sorun gördüğü icin degil ama araştırmak icin istedi bütün tahliller ve önceki yaptırdığım genetik temiz olunca sanırım geriye bu sorun kalıyor. özelde pahalı old icin yönlendirdiği hast. gittim yaptırdım 45-60 gün arasında çıkıyor sonuclar. Allah yardımcımız olsun

Kizlar doktor araştırın gerekirse hastane değiştirin bu konuyu yabana atmayın yasamış biri olarak size ancak bu tavsiyeyi verebiliyorum. 1 kayıp yeteri kadar acitiyor canımızı ikinciyi nasıl kaldıracaksınız. Bir yandan Allah'ın işi ama bir yandan tedbirinizi alın yorulun gerekirse evinize en uzak hastaneye gidin ama deneyin en azından

DOKTORLAR herhangi bir sevk kağıdı vermiyor.araştrma hastnesinde yapılıyor bence ilk düşükten hemen sonra yapılması gerkiyor .neden 2 kez aynı şeyleri üzüntüleri yaşatıyorlar.
Evet malesef sevk kağıdı vermiyorlar. O yüzden bu testin yapıldığı hastanelerdeki doktorlara muayene olun anlatın biri yapmazsa biri yapar bu testi :/

Canım annenin düşük yaptığımı söylersen zaten yapacaklardır umarım hersey yolunda gider senin icin hadi bakalım sonucları da paylaşmak burdan

Benim de silik çıkmıştı hatta adet tarihim daha gecmemişti bile canım inşallah bakalım haydi hayırlısı paylaşırsın burdan da artık merakta bırakma bizi
Cnm hamileyim 5. Haftaya girecek ınş pazartesi doktor kese için çağırdı bu arada hemen ignelerede başladım hayırlısı bakalim

Cnm hamileyim 5. Haftaya girecek ınş pazartesi doktor kese için çağırdı bu arada hemen ignelerede başladım hayırlısı bakalim
Çok sevindim canım hadi hayırlı olsun gözünüz aydın:) inşallah hersey yolunda gider keseyi de sonrasında bebisi de kalp atışını da sorunsuz görür duyarsınız. Allah tamamına erdirsin bakalım :)

Sağol cnm valla bnde korkmuyorm ilki gibi olur diye rabbim bir daha aynı acıyı yasatmasin

Mrb canım Üniversite'de bi profesör dedi bu dediklerimi bende güvendim mecburen ama aklım hep bu pıhtı sorununda!! Bu ayda hamile kalamazsam başka birine daha görünürüm.
Diğer taraftan mantarla uğraşıyorum inşallah oda geçmiştir
Bişey soracam canım? hoca sana coraspirin önerdiğinde hergün mü kullandın yumurtlama dönemleri ve sonrasında dahil??

E
Evet canım hergun kullandım hergun aksam yaklaşık aynı saatlerde kullandım. Hala aynı sekilde devam ediyorum.

ya bişey sorcam bu testi normal hastahanedemi yaptırdınız yoksa genetik merkezlerde mi
merhaba bende kan pıhıtlaşması ile ilgili test yaptırdım, araştırma hastanesinde ve 6 basamağa kadar baktılar 1 tane mutasyon çıktı, sonra araştırdım özelde de bu testi yapan profesörler var ona yaptırdım 12 basamağa kadar incelendi 2 mutasyon ve polimorfizmi çıktı, benim özel testlerim ankaraya gönderildi

bn araştırma yani tıp fakültesi hastahanesinde yaptırdım devlet hastahanelerinde yapılmıyor özellerdede 1500-2000 tl arası bildiğim kadarıyla
merhaba ben kan pıhtılaşması testini 12 basamağa kadar özelde 550 tl ye aralık 2014 te yaptırdım

Nasil çıktı sonuçların peki kaç dusugum var senin
benim düşüğüm yok 30. haftamda erken doğum yaptım , plesenta sıvı eksikliği nedeniyle, bebeğimi kaybetim, kan pıhtılaşma sorunum varmış doktorlar tanı koyamadı, çünkü bu durum önceden anlaşılmıyormuş düşüğüm olmadığı için

Çok geçmiş olsun cnm ınş bir daha yasamazsin son olur bu tekrar düşünüyor musun hemen

bende coaspirin kullanıyorum. hamile değilim 2. tane düşükten sonra araştırdılaar.dr korkulacak bişey yok diyor. her gün iğne yiyecekmişim hamile kalınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…