• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Homozigot Mutasyon.. Kan pıhtılaşması.

arkadaşlar merhaba bende yeni tüplerimi açtırdım tek tüpüm yüzde yüz açıldı diğeri malesef iptal 4 yıldırda pıhtılaşma sorunu nedeniyle coraspin300 kullanıyorum size sorum coraspin hamile kalmayı zorlaştırıyormu bıraksammı yada iğneyemi geçsem sizler neler yaptınız coraspinle hamile kalan varmı bu arada iki tane tüp bebek denemem oldu ikiside 6. hafta düşükle sonuçlandı bu yüzden doğal olsun istiyorum iki tane evladım var çok şükür Allah eksikliğklerini göstermesin şimdi ki eşimden ortak çocuk istediğimiz için açtırdım tekrar tüplerimi 15 gün olmak üzere ve bidahaki ay çalışmalara başlıcam önerileriniz varmıdır bana hamileliği kolaylaştırıcı yöntemler :KK15: çok teşekkürler şimdilik

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 449
Canım benim sonucum bu özür dilerim biraz geç oldu. Yeni gördüm
bende de 2 gen mutasyonu çıktı. profesöre gittim hamile kaldıktan sonra4 . haftada iğneye başlayacaksın corasprine sonradan gerekirse kullandıracak. kendi kadın doğum doktorumda hamile kalmadan önce corasprine başla dedi :) ama ben hamilelikten önce corasprin almayacağım günlük limon tüketmeyi yapacağım bakalım. limon da kan sulandırıcı etki yapıyor

E
bende de 2 gen mutasyonu çıktı. profesöre gittim hamile kaldıktan sonra4 . haftada iğneye başlayacaksın corasprine sonradan gerekirse kullandıracak. kendi kadın doğum doktorumda hamile kalmadan önce corasprine başla dedi :) ama ben hamilelikten önce corasprin almayacağım günlük limon tüketmeyi yapacağım bakalım. limon da kan sulandırıcı etki yapıyor
ben kullanıyorum coaspirin. Çok araştırdım. Hiçbir zararı yok. Bu arada kivi de kan sulandırıcı..

Bana acil cevap verebilir misiniz
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi

FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT

şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız

Eklentiler

• PhotoGrid_1432891190568.jpg
    PhotoGrid_1432891190568.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 339
Bana acil cevap verebilir misiniz
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi

FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT

şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız
Bu sorunun cevabını buldun mu canım. Ben de aynı durumdayım

bende de kan homozigot kan pıhtılaşması çıktı. tekrar kan verecem ??? tüp bebek sürecine başlayacağız ?

Back