- Konu Sahibi catlamismisir
test sonuçların nedir?bende coaspirin kullanıyorum. hamile değilim 2. tane düşükten sonra araştırdılaar.dr korkulacak bişey yok diyor. her gün iğne yiyecekmişim hamile kalınca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test sonuçların nedir?bende coaspirin kullanıyorum. hamile değilim 2. tane düşükten sonra araştırdılaar.dr korkulacak bişey yok diyor. her gün iğne yiyecekmişim hamile kalınca.
Canım benim sonucum bu özür dilerim biraz geç oldu. Yeni gördümtest sonuçların nedir?
bende de 2 gen mutasyonu çıktı. profesöre gittim hamile kaldıktan sonra4 . haftada iğneye başlayacaksın corasprine sonradan gerekirse kullandıracak. kendi kadın doğum doktorumda hamile kalmadan önce corasprine başla dedi :) ama ben hamilelikten önce corasprin almayacağım günlük limon tüketmeyi yapacağım bakalım. limon da kan sulandırıcı etki yapıyorCanım benim sonucum bu özür dilerim biraz geç oldu. Yeni gördüm
ben kullanıyorum coaspirin. Çok araştırdım. Hiçbir zararı yok. Bu arada kivi de kan sulandırıcı..bende de 2 gen mutasyonu çıktı. profesöre gittim hamile kaldıktan sonra4 . haftada iğneye başlayacaksın corasprine sonradan gerekirse kullandıracak. kendi kadın doğum doktorumda hamile kalmadan önce corasprine başla dedi :) ama ben hamilelikten önce corasprin almayacağım günlük limon tüketmeyi yapacağım bakalım. limon da kan sulandırıcı etki yapıyor
Bu sorunun cevabını buldun mu canım. Ben de aynı durumdayımBana acil cevap verebilir misiniz
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi
FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT
şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız
Gebelik öncesi aspirin gebelikte de iğne verirler muhtemelen, kaybınız var mı?Pıhtılaşma var anladim peki gebe kalmam çok mu riskli anlayan varsa yorum yapabilir mi Eki Görüntüle 2659033
3 kimyasalım var şuanda da gebeyim ama değer düşüyor kanamam başlamadı daha buda ya kimyasal ya da dış gebelik insallh kimyasaldir diye dua ediyorum artıkGebelik öncesi aspirin gebelikte de iğne verirler muhtemelen, kaybınız var mı?
Insallah oyledir Geçmiş olsun3 kimyasalım var şuanda da gebeyim ama değer düşüyor kanamam başlamadı daha buda ya kimyasal ya da dış gebelik insallh kimyasaldir diye dua ediyorum artık