- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- Konu Sahibi Papatyaa90
İnşallah duyarsın kuzum iyi düşünelim kendini sıkma üzme ,güzel olacak duanı etAy insallh insallh allahim yuzumuze baksin.ben 6+4 te gidicem insallah duyar ve görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah duyarsın kuzum iyi düşünelim kendini sıkma üzme ,güzel olacak duanı etAy insallh insallh allahim yuzumuze baksin.ben 6+4 te gidicem insallah duyar ve görürüm
Insallh bazen kendimi kaptiriyorum sonra dur diyrm yine uzulebilirsin biliyrm yaaaa cok dua ediyrmmm herkezeİnşallah duyarsın kuzum iyi düşünelim kendini sıkma üzme ,güzel olacak duanı et ❤❤
Çok kaptırma kuzum ama kötü de düşünme herşey olacağına varır hayırlısı neyse o olsun yapacak bişeyimiz yok Allah ın takdiriben de hala inanamıyorum ama kalbini dinlettiklerinde inanılmaz bir duygu oluşuyor hala ailemize söylemedik mesela inşallah haftaya söyleyeceğizInsallh bazen kendimi kaptiriyorum sonra dur diyrm yine uzulebilirsin biliyrm yaaaa cok dua ediyrmmm herkeze
Bende hemen soyleme taraftari degilim insallah bende duyarim ,cok sevindim adina,kasık agrilarimi bile iyiye yoruyrm cnku bos gebeliklerimde hic bir belirti agri olmuyordu 10. Haftalara kadar sürdüğü halde. Bakalim hayırlısı olsun rabbim kabul etsin dualarimiziÇok kaptırma kuzum ama kötü de düşünme herşey olacağına varır hayırlısı neyse o olsun yapacak bişeyimiz yok Allah ın takdiriben de hala inanamıyorum ama kalbini dinlettiklerinde inanılmaz bir duygu oluşuyor hala ailemize söylemedik mesela inşallah haftaya söyleyeceğiz
Amin canım inşallah sağlıkla devam edecek ben inanıyorumBende hemen soyleme taraftari degilim insallah bende duyarim ,cok sevindim adina,kasık agrilarimi bile iyiye yoruyrm cnku bos gebeliklerimde hic bir belirti agri olmuyordu 10. Haftalara kadar sürdüğü halde. Bakalim hayırlısı olsun rabbim kabul etsin dualarimizi
Imm amladım canım sagol sordgun için rabbim hautlısını versin ne diyelim senin bebiş iyidir inşallahGittim canım yorulmuşum uyumuş kalmışım zaten sürekli uyku halindeyim. Senin dediğini sordum ilaçlar yetersiz gelmiştir dedi ne kadar fazla gen de problem var sa ilaç dozu ona göre ayarlanır ve özellikle bazı genler bebeğin sağlığı için risk oluşturur dedi bazen de eğer kötü bir durum varsa Allah ın takdiri vücut bunu kendiliğinden yok eder dedi
Rica ederim canım . İyi çok şükür iyi gidiyor dedi doktor 14 şubatta tekrar gideceğim bakalım inşallah sağlıkla devam ederImm amladım canım sagol sordgun için rabbim hautlısını versin ne diyelim senin bebiş iyidir inşallah
Gönlünü ferah tut aklına kötü bişey getirmeRica ederim canım . İyi çok şükür iyi gidiyor dedi doktor 14 şubatta tekrar gideceğim bakalım inşallah sağlıkla devam eder
Merhaba canım gecen haftalarda korumasız ilişkim oldu 1 kez 4 gündür leke geliyodu hasta olucam zannettim olmadım bugün test yaptım 2. Cizgi cok silik cıkmış şu an cok kötüyümGittim canım yorulmuşum uyumuş kalmışım zaten sürekli uyku halindeyim. Senin dediğini sordum ilaçlar yetersiz gelmiştir dedi ne kadar fazla gen de problem var sa ilaç dozu ona göre ayarlanır ve özellikle bazı genler bebeğin sağlığı için risk oluşturur dedi bazen de eğer kötü bir durum varsa Allah ın takdiri vücut bunu kendiliğinden yok eder dedi
Niye kötüsün canım ne güzel çizgi çıkmış işte kan tahlili yaptırdın miMerhaba canım gecen haftalarda korumasız ilişkim oldu 1 kez 4 gündür leke geliyodu hasta olucam zannettim olmadım bugün test yaptım 2. Cizgi cok silik cıkmış şu an cok kötüyüm
Hani yekrar düşer korkusu vardı lekelenmem oluyodu kan testi yaptrdım negatif cıktıNiye kötüsün canım ne güzel çizgi çıkmış işte kan tahlili yaptırdın mi
merhaba canım bebiş iyi mi
Merhaba sizin hangi genlerde çıkmıştı mutasyon? Bende mthfr C677T heterozigot çıktıMerhaba canm o testi bende yaptırdım daha yeni çıktı sonuçlarım benmde 2 genimde mutasyon çıktı seninki gibi henüz dr göstermedim sonucu ben 3 düşük yaptım o yüzden dr kendi istedi testleri kromozom testi de istemişti o henüz çıkmadı onu bekliyorum dr gitmek icin
Merhaba sizin hangi genlerde çıkmıştı mutasyon? Bende mthfr C677T heterozigot çıktı
Benziyormus doktorunuz ne dedi acaba?Eki Görüntüle 2599744 benm 2 gende var
Özele gidiyorum ben engin di dr soy adını hatirlamiyorumBenziyormus doktorunuz ne dedi acaba?
Yok yani bu sonuçlar için ne dedi ne önerdi?Özele gidiyorum ben engin di dr soy adını hatirlamiyorum
Gebe kalınca iğne kullanacağı mi soylediYok yani bu sonuçlar için ne dedi ne önerdi?