- 3 Ekim 2013
- 359
- 40
- 68
- Konu Sahibi catlamismisir
Canım ben ilk kaybımdan sonra yaptırdım. Bilirsiniz ilk kayıp kürtajla sonuçlanıyorsa embriyoyu patolojiye gönderip genetik test yapıyorlar. Bu genetik test bebek icin bebekte genetik bir sorun mu var diye bildigim kadarı. Bu test temiz çıktı . Sonrasında hicbisey istemedi doktorum. Ben araştırdım ve zaten dünyaca bir marka olan o hastanedeki doktordan memnun olmadığım icin doktor araştırdım ve cok şükür istediğim kadar ilgili ve bilgili baska bir doktor ve hastaneye gittim derdimi anlattım. O da pihtilasma testi isteyeceğini söyledi bir kağıt yazıp araştırma hast. Yönlendirdi. Bir sorun gördüğü icin degil ama araştırmak icin istedi bütün tahliller ve önceki yaptırdığım genetik temiz olunca sanırım geriye bu sorun kalıyor. özelde pahalı old icin yönlendirdiği hast. gittim yaptırdım 45-60 gün arasında çıkıyor sonuclar. Allah yardımcımız olsunCanım ilk düşüğünden sonramı bu testi yaptırdın ve doktorunmu istedi, bi sorun gördüğü içinmi istedi, ve sonuclar 3 ayda geliyor dediler bize bilgi verirsen sevinirim