- 19 Eylül 2020
- 32
- 36
- 35
Bahçeci de Memorial de laboratuvar ve doktor açısından gayet iyi merkezler, biri diğerinden kötü diyemem. Sadece Memorialde iki kez olumsuz olunca bir de başka bir merkezde denemek istedim ve ilk görüşmeye gittiğimde doktorun enerjisi de çok pozitif olunca bir kez de bahçecide şansımız denemek istedim.Merhabalar
Öncelikle süreçleriniz hepimizin süreci gibi yorucu ve yıpratıcı olmuş.. Rabbım inşallah tez vakitte güzel hayirli haberler almanızı nasip etsin..
Fulya bahçecide memorial dan farklı olarak ne yapıldı da biraz daha fazla yumurta toplandi?yada siz o arada ilave bir destek veya hayatınızda farklı yaptığınız birsey oldu mu?Bende 2 kez memorial da tedavi oldum,ister istemez güvenim kırıldı..o yuzden son bir kez daha deneyip sonra yoluma bakacağım..
Son tedavide, doktorum tedaviye başlamadan 10 gün önce yasmin kullandırdı. Sonra bırakınca adet olduğum gün gittik ve değerlerim de yumurta sayısı da uygun olunca başladık. Yumurta sayısı aydan aya farklılık gösteriyor, şansıma bu ay fazla yumurtam oldu. Bir de doktor günlük gonalf dozunu epey fazla (375 IU) kullandırdı. Memorial' de 225 IU kullanmıştım. Bunlardan kaynaklı mıdır tabi bilemiyorum. Ama biz yapısal kromozom bozukluğu olanlar için sayıdan çok oluşan embriyonun sağlıklı olması önemli.
Çok teşekkürler. İnşallah hepimizi güzellikler bekliyordur.Çok etkilendim aynı translokasyon no olmamız benzer süreçler … 2019 da ben de denemiştim Fulya - Bahçeci yi buarada- iyi bir yer ama ben zurnanın zırt dediği yere gelmiştim o zamanlar olumsuzlukla sonuçlanınca tamamen vazgeçmeme neden oldu tüp bebekte son denemem orda oldu
Maddi ve manevi çok kayıplı süreçler yaşayan bilir ancak , hepimiz için herkes için kolaylıklar diliyorum
Allah’ın kapısında çok ona herşey kolaydır
İçtenlikle dua ediyorum size olacak buna inanın
Sizi de bir kez daha tebrik etmek, çocuğunuzu sağlıkla mutlulukla büyütmenizi diliyorum. Umarım bizler de bu yolun sonunda mutlu oluruz :)