Canım her seferinde başka sorun çözüldü olur zannettik pgt yada ngs’yi araştırmaya sıra gelmedi.İlk denememde zaten hiç embriyo oluşmadı.Merkez değiştirdim.İkinci denemede tüplerde hidrosalpenks var dediler biraz korktum tüpleri aldırmaktan.Sadece 2 embriyom oluşmuştu zaten taze transfer edildi tutmadı.3.’de tüplerin hidrosalpenks sıvısı ile kaplı olmasından olmadığını düşünerek tüpleri aldırdım , yine 2 embriyo oluştu ve taze transfer yapıldı.Yine tutmadı. Merkez değiştirdim, 4.’de gittiğim doktor havuzlama yaparsak daha çok embriyo elde ederiz dedi ama hiç dondurulmuş denemediğimiz için daha önce dondurulmuş ve çoklu transferle olur bu kez denildi.Umutluydum.Havuzlamada ilk ay yine sadece 2 embriyom oluştu dondurduk.2. Ay 4 oluştu dondurduk. 4. Denene öncesi ilk defa kan pıhtılaşma iğnesi verildi, rahim dinlendirildi , çizik atıldı ve 2 embriyo transfer edildi olmadı.Ben bu da tutmayınca o zaman NGS ve pgt ‘den haberim oldu ama diğer 4 dondurulmuş için yapma taraftarı değildi hoca çözüldüğünde bozulma riskinden dolayı. 3 tane 3. Gün , 1 tane 6. Gün dondurulmuş kalmıştı. Onlarda transfer edildi ve tuttu bu kez.İlk kez tutundu ama 7. Haftada kalp atışı görülmedi.Benim zaten gördüğün gibi hep az embriyom oluştu ve diğer problemleri çözmeye odaklandık derken zaman kaybettim.Yaş oldu 40. Bilmiyorum ne zaman denerim artık.Yoruldum.