- Konu Sahibi catlamismisir
Gunde bir defa vuruyorum ben emin olamiorm ama iki mi gerekir die. Siizde bir defa mi acaba. Dualarimz hepimiz icin. Allah buyuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bnde bir defa hergn aynı saatte akşam vuruyorum gündüzde coraspin içiyorumGunde bir defa vuruyorum ben emin olamiorm ama iki mi gerekir die. Siizde bir defa mi acaba. Dualarimz hepimiz icin. Allah buyuk
Hamile kalırsam inşallah hocaya gittiğimde durumumu hatırlatırım tşkler canım Rabbim Bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsincnm valla bnde direk heterozigot yüksek risk grubu çıktı sennki sanırım homozigot ondan olabilir sen doktorunla ayrıntılı görüş ama bunu üstüne düş ihmale gelmez
amin cnm bnm inş sanada en kısa zamanda nasip etsnHamile kalırsam inşallah hocaya gittiğimde durumumu hatırlatırım tşkler canım Rabbim Bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar, kanda homozigot mutasyon saptanmıştır yazıyor sonuçlarımda, internetten araştırdığım kadarıyla kan pıhtılaşması. Simdi doktorumu bekliyorum sonucumu detaylı yorumladıktan sonra yazacağım size. Bu durumu yaşayanlara belki küçük de olsa bir bilgi aktarımı yapabilirim diye düşündüm. Endişelenmiyorum inşallah kötü birşey çıkmayacak ve ben de ilk bebeğimi kaybettikten sonra tekrar gebe kalabileceğim.. Bu umudu yitirmemeliyim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BENDE KEŞKE DİYORUM İlk gebeliğmde yaptrısaydım testleri 2. ni kaybeymezdim bugün bende aldım sonuçlarımı aymı MTHRF geni 1298.nükleoid bölgesi: HETEROZİGOT dkan pıtılaşması sorunu.Canım ilk düşüğünden sonramı bu testi yaptırdın ve doktorunmu istedi, bi sorun gördüğü içinmi istedi, ve sonuclar 3 ayda geliyor dediler bize bilgi verirsen sevinirim
BENDE KEŞKE DİYORUM İlk gebeliğmde yaptrısaydım testleri 2. ni kaybeymezdim bugün bende aldım sonuçlarımı aymı MTHRF geni 1298.nükleoid bölgesi: HETEROZİGOT dkan pıtılaşması sorunu.
YAŞADIĞIN YERDE FAKÜLTE HASTNESİ VARSA ORADA GENETİK BÖLÜMÜ VAR 2 DÜŞÜK YAPTIM DE KAN ALIYORLAR SORULAR SORUYORLAR 1 AYA SONUÇ ÇIKIYOR.2.i riske atma .canım bu doktorlarn istek kağıdı olmadan yapılmıomuş ve 3 ayda sonuçlar geliormuş, okadar kararsız kaldım ki anlatamam benim ilk düşüğüm bu bebeğimin kalbi durdu 2 aylıkken doktorlar anlaşmış gibi aynı seyi sölüo ilk düşükte normal ama ya ikincidede yaşarsam napıcam bunun bana garantisini kimse veremio, napıcamı bilmiorum
YAŞADIĞIN YERDE FAKÜLTE HASTNESİ VARSA ORADA GENETİK BÖLÜMÜ VAR 2 DÜŞÜK YAPTIM DE KAN ALIYORLAR SORULAR SORUYORLAR 1 AYA SONUÇ ÇIKIYOR.2.i riske atma .
AMA 2 DÜŞÜK YAPTIM DE 1. DE YAPMIYORLAMIŞ 2 .DE AYNI HAFTADA KAYBETTİM DE SORU SORAN DOKTORA AİLENDE DÜŞÜK VAR MI KRONİK HASTALIĞIN VAR MI O TİP SORULAR SORUYORLAR .araştırma hastaneleri yapıyr.
doktorum 3 ay bekleyelim dedi .ilk adetimi gördüm 2 adet daha görünce başlıcam bende çalışmalara inşallah en kısa zamanda kavuşuruz kuzuklarımızacanım benim annemde 2 düşük yapmış ben sölerim ztn kuşkular var içimizde çok merak ediyoruz bişey varmı die ama sonuçların çok geç geldiğini rapor gerektiğini duyunca mecburmuyuz 2-3 kez yaşamak zorunda bırakılıcaz die kızıoduk saol arkadaşım umarım en kısa zamanda meleklerimizi kucagımıza alırız...
doktorum 3 ay bekleyelim dedi .ilk adetimi gördüm 2 adet daha görünce başlıcam bende çalışmalara inşallah en kısa zamanda kavuşuruz kuzuklarımıza
Âmin canımamin cnm bnm inş sanada en kısa zamanda nasip etsn
Benim de silik çıkmıştı hatta adet tarihim daha gecmemişti bile canım inşallah bakalım haydi hayırlısı paylaşırsın burdan da artık merakta bırakma biziçok tşk ederim cnm idraer testinde çok silik bir çizgi çıktı bu ay kana gitmedem daha inş bndede vardır gebelik :)
Mrb canim bu basligi gorunc dikkatimi cekti,11aylik evliyim bende temmuz ayinda kimyasal gebelik yasadim sonrasinda kontrole gittim butun testler iibdi fakat bende de bu pihti sorunu cikti.
Faktor v normal
Protrombin normal
Mthfr 677-heterozigot
Mthfr1298-heterozigot
PAİ= 4G\4G homozigot. Cikti.
Hic tedavi vermedi hamile kalirsan gel bi igne yapacagiz dedi.hamile kalmaya engelmi dedim net cevap vermedi 3ay sonra gel dedi bide hamilelik okursa gel igne olman lazim dedi.
Degerler yukarida beklemeliyimmi kafamda bi suru soru okustu bu basligi okuyunca
Hamili kalabilirmlyim acaba degerleri yorumlayablirmisin canim[/QU
canim benden de sana bir tavsiye olsun doktorunu değiştir istersen yada farklı bir doktora sonucunda gidip önerilerini dinle derim ben. Ben coraspin kullanmaya başlayınca hamile kaldım çünkü yani bazı doktorlar onceden de başlatıyor. Bir baska doktora gitmende fayda var bence Allah yardımcın olsun canımMrb canim bu basligi gorunc dikkatimi cekti,11aylik evliyim bende temmuz ayinda kimyasal gebelik yasadim sonrasinda kontrole gittim butun testler iibdi fakat bende de bu pihti sorunu cikti.
Faktor v normal
Protrombin normal
Mthfr 677-heterozigot
Mthfr1298-heterozigot
PAİ= 4G\4G homozigot. Cikti.
Hic tedavi vermedi hamile kalirsan gel bi igne yapacagiz dedi.hamile kalmaya engelmi dedim net cevap vermedi 3ay sonra gel dedi bide hamilelik okursa gel igne olman lazim dedi.
Degerler yukarida beklemeliyimmi kafamda bi suru soru okustu bu basligi okuyunca
Hamili kalabilirmlyim acaba degerleri yorumlayablirmisin canim
Evet canım günde 1. 2 tane de zararı olur Allah korusun doğumda sıkıntı çıkarır yada herhangi bir kaza anında kanın durma vs o yüzden 1 olmalı zaten herseyin fazlası zararGunde bir defa vuruyorum ben emin olamiorm ama iki mi gerekir die. Siizde bir defa mi acaba. Dualarimz hepimiz icin. Allah buyuk