Home romantik home

modokodan avanti mobilyadan aldıkk..

Maşşallah diyorum.Eviniz çok hoş görünüyor.İnsanın içi açılıyor.Rabbim güle güle oturmak nasip etsin.
Yatak odanızın dolabını merak ettim. Sakıncası yoksa yatak odanızı nereden aldığınızı öğrenebilir miyim ?
Yatak odası almayı düşünüyorum ama sizin yatak odanızını çok beğendim.

huzurla, mutlulukla oturunn
çok beğendim evinizii
yatak odası takımını nerden aldınız acabaa :44::44:

çok teşekkür ederim canım ben köşe hariç tüm mobilyalarımı ankara sitelerde yaptırdım...:)

eviniz çok hoş görünüyor ben de bu tarz mobilyalara bakıyorum fakat fiyatlar çok fazla acaba mobilyalarınızı yaptırdığınız firmanın adı nedir ortalama ne kadara hallettiniz ?

herşey çok güzel çok tatlı görünüyor..... her zaman aşkla, huzurla, sağlıkla oturun inşallah

eviniz çok hoş görünüyor ben de bu tarz mobilyalara bakıyorum fakat fiyatlar çok fazla acaba mobilyalarınızı yaptırdığınız firmanın adı nedir ortalama ne kadara hallettiniz ?

öncelikle çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim..bende sizin gibi çok araştırdım fakat çok pahallıydı bu yüzden yaptırınca uyguna geldi..benim tv sehpam dresuarım orta sehpam makyaj masam falan ekstralarım olmasına rağmen 13 e falan geldi

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için.Yatak odası kaça mal oldu acaba.Birde dolabı sürgülü mü?
Özel yaptırınca fiyatlar pahalı oluyor sanırım

benim toplam 13e falan mal oldu ama içinde makyaj masam puf dresuar tv sehpası orta sehpa vs baya bişiler var..iki 3lü koltuk iki berjer dediğim gibi herşey istediğim ölçülerde ve kumaş tbaiki

Çok teşekkkür ederim canım verdiğin bilgiler için.Rabbim sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…