Miyom ve kist ameliyatı sürecim

duyguuronya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
11
2
1
35
Kızlar uzun süredir ertelediğim ameliyatımı sonunda oldum. 2 yumurtalığımda 7 cm çikolata kisti ve rahmin arka tarafında 8 cm miyomum vardı . Özel bir doktora gittim bana 300 bin fiyat çıkardı . Bende cesaret edip araştırma devlet hastanesine muayene gittim . Çok şanslıyım ki burda prof bir doktor bana bu ameliyatı kapalı yapabilcegını,ve devletin karşıladığını belirtti . Hemen tahlillerim yapıldı ,ameliyat günü 1 hafta içersinde oldu . 1 gün önceden yatışım yapıldı . Gerekli tahliller ve lağman yapıldı . Sonra ki gün ilk ben alındım ameliyata . Gözlerimi açtığımda maalesef yoğun bakımdaydım . Kapalı olduğu için verilen gaz vücudumda ödem oluşturmuş tedbir amaçlı almışlar . 1 gün kaldım zaten sadece . Bebekler gibi baktılar devlet hastaneleri çok ilerlemiş çok . Sonrasında odama alındım,hemen yürüdüm çok şükür . Ağrılarım konusunda sürekli ağrı kesici yapıldığı için çok az ağrı hissettim. Sürecim yoğun bakım süreci harici harikaydı. Lütfen ertelemeyin bu ameliyatı🙏🌸 Sevgiler

Evet 1 tane çocuğum var . Amh ve yumurta rezervelerimin çok iyi olduğu söylendi
Cok geçmiş olsun, yakınımı yumurtalık ca sebebiyle yeni kaybetmiş biri olarak bu kist konularında bilgi verdiğiniz için teşekkürler, yumurtalıklar hiç de ertelenecek ya da umursanmayacak bir konu değil maalesef. Siz kist oldugunu nasıl anlamıştınız?

Muayene esnasında doktor tespit etti . Bende ki belirtiler kasık ağrıları ile başladı . 2 yumurtalıkta 7 cm artı birde miyom 8 cm . Cok zor bir ameliyattı
Çok geçmiş olsun.benim yumurtalik rezervim çok düşük 0.24 gibi bir şeydi en son. Doğadan gebe kaldım kalbi durdu aldırdım.ameliyat olmam lazım ama korkuyorum da rezerv çok çok düşerse diye. Menopoza giriliyor sanırım bitince.3 cm de miyom çıkmış.Allah yardimcimiz olsun.

Back
X