- 2 Eylül 2007
- 124
- 2
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam tarz !!Güle güle oturunn![]()
evinin tamamını gördük şimdi güle güle oturun içinde çok tatlı bir evin var salonunu beğendim özllikle gri ve pembeyi güzel kullanmışsın
Öyle kolay kolay ev begenmiyorum ben. :) Su ana kadar iki evi cok begenmistim seninkisi de ücüncüsü oldu. :):):):)
Güle güle otur! :)
hadi ya çok sevindim...o beğendiğiniz evleride merak ettim açıkçası:) çok teşekkürler
canım çok şirin bi evin var.içinde mutlu mesut yaşamanız dileğiyle.konforlu,rahat ve zevkli.home şeker home:)
eviniz güzel canım tarzlarımız yakın.. güle güle oturun. yalnız daha geniş alan gösteren fotolar olsa idi sevinirdim adıma.. ayrınıtları görebildik daha çok..birde sorum olcak banyodaki paspası çok sevdim. nerden acaba ayıp olmazsa :26: sevgilerr![]()
eviniz gerçekten tam bir tarz evi![]()
gerçekten müthiş bizileri kırmayıp başka fotolar koydunuz için çoookkk teşekkürler rabbim agzınızın tadını hiç bozmasın
![]()
bu arada köşe takımının oldugu yerdeki halıya ayrıca içim gitti çok güzel
![]()
![]()
eviniz güzel canım tarzlarımız yakın.. güle güle oturun. yalnız daha geniş alan gösteren fotolar olsa idi sevinirdim adıma.. ayrınıtları görebildik daha çok..birde sorum olcak banyodaki paspası çok sevdim. nerden acaba ayıp olmazsa :26: sevgilerr![]()
köşe takımınızı nereden aldığınızı öğrenebilrmyim
canım benm çok teşekkür ederim ne güzel şeyler söylemişsin..çok mutlu oldum..allah olmayanlarada nasip etsin..